Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak mám za sebou druhé IUI a i když je ještě asi brzy ale po 7 dench po Iui sem si dělala test a je bílý, takže asi opět nic ![]()
@slunce1 Ještě není nic ztraceno
Taky jsem dnes 7 dní po IUI a testovat budu pristi sobotu, po 7 dnech je hrozně brzy, ještě počkej. Hodně štěstí ![]()
@Simuška123 Děkuji a jak se citíš? Mě bolí břicho jako u ms tak čekám že každým dnem přijde. Držím pěstí at se zadaří…
@slunce1 Já měla 12.den po IUI slabou druhou čárku
držím pěsti, ať se ti taky objeví ![]()
@slunce1 bolí mě prsa, občas v podbřišku, večer zimnice, někdy nevolno a 4.-5.den jsem špinila, ale nedělám si naděje a přikládám tyto příznaky Pregnylu a Duphastonu ![]()
@slunce1 ja mela ducha az 11 den a to jsi se musela fakt zamerit. Pises ze jsi 7dni po iui a uz ocekavas ms? ![]()
@Landyška Já měla ovu až dlouhý cyklus, byla až 20DC, a Ms bych měla dostat zítra. Ale právě mi to zas přijde brzy, tak jestli se mi MS neprodlouzi. Ms mám cyklus 28-30 dní..IUI bylo 6.1.
Příspěvek upraven 15.01.17 v 11:50
@Simuška123 Tak to já žádný přiznaky a ani špinění nemám ani neměla. Jen mě bolí podbřišek a mám silný výtok, tak uvidim jak to dopadne. Když to nedopadne, tak mě čeká bohužel laparskopie a pak už rovnou ivf
@slunce1 mám to podobné, pokud to zase nevýjde, tak me čeká STK (selektivní transcervikální katetrizace vejcovodů) ![]()
Kéžby to vyšlo..
@Simuška123 tak ti přeji ab ti to vyšlo a mě taky
, už je to moc dlouhý a pořád si brát z práce volno, divím že to toleruji…
@slunce1 tak to budes mit urcite delsi cyklus, kdyz byla ovulka az 20DC. Ja mela nejmin 27 a nejdelsi asi 38. Takze babo rad ![]()
Ja byla 3× na IUI a neuspesne a po 4.te jsem si uz rekla ze podstoupim IVF a hned na prvni pokus to vyslo
A jeste nam nekolik vajicek s 5denni kultivaci zbylo na zmrazeni. ![]()
@eva vaic gratuluji…
Snad budu mít taky takové štěstí..Nám nevyšly 4 IUI a teď čekáme na výsledky 1.IVF. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.