Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,
doufám, že je nás tu více, co budeme nebo už jsme po IUI a mužem si zde vyměnit svoje zkušenosti a navzájem se podpořit.
Já teď beru utrogestan a čekám na MS, pak začnu s clostilbelgitem a čekáním na ovulaci. ![]()
Musím říct, ze nerviky pracujou, jsem hrozný stresař, takže furt nad vším hrozně přemýšlím ![]()
Ahojky, já včera taky byla na IUI. Byl to teda už 3. pokus a přechozí byly neúspěšný, tak uvidíme… Snažíme se už dva roky, po laparce mám sice průchozí vejcovody, ale diagnostikovanou endometriózu. S doktorem jsme domluvení, že případně ještě zkusíme v prosinci 4. pokus a v lednu už půjdem na IVF.
Jak jste na tom vy holky? ![]()
Ahojte, dnes mam za sebou prvni IUI. Chci se zeptat, merili jste nektera BT? Bylo tam zvyseni po ovulaci jako klasicky? V nedeli rano jsem mela Ovitrelle, dnes rano IUI (pondeli). Ted po obede me zacalo dost pichat v podbrisku, snad to znamena, ze jde vajicko. Doktor mi nerekl, jak velky byl folikul. V patek mi jen na ultrazvuku naordinoval ovitrelle na nedeli. Tak snad folikul dorostl.
Ahojte tak už mám po iui v pátek 18. ovittrele jsem si píchala 16.11. v 22.30, dnes jsem zkusila ze zvědavosti jestli hormon mizí ráno jsem měla dvě jasné čárky odpo už jen duch, tak snad začne sílit. Jinak mi nechráněný sex dva roky a nic z mě zjistili alergii na sperma
@broncab píše:
Ahojte tak už mám po iui v pátek 18. ovittrele jsem si píchala 16.11. v 22.30, dnes jsem zkusila ze zvědavosti jestli hormon mizí ráno jsem měla dvě jasné čárky odpo už jen duch, tak snad začne sílit. Jinak mi nechráněný sex dva roky a nic z mě zjistili alergii na sperma
Ahoj, tu alergii jak zjistuji? A ty planujes testovat pravidelne ty 2 tydny?
Ahoj,
my jsme byli na IUI dnes, vyšetření zatím žádný problém neodhalila, já ale trpím na chronické záněty močových cest. Snažíme se rok, manžel 43, já 31.
Zatím to beru relativně v klidu, uvidíme, zda to klapne
držím všem palce.
Ahoj holky jak jak to s vámi vypadá? Já mám test čistý po ovotrelle tak teď jen čekat
@broncab ahoj, ja vcera nasadila Utrogestan (IUI v pondeli). Mam nejspis lutealni fazi cca 11 dni a nevedela jsem, ze to je malo. Tak jsem si rikala pro jistotu. Kdy budes znovu testovat? Ja to chci vydrzet do nedele 4.12. Mam testovat 5.12. podle planu. Ale nedele mi prijde lepsi nez pondeli.
@daudinka já utros závidím hned od iui 2× denně, testovat budu asi až středa pokud to vydrzim
@broncab to uz je za chvilku, budu drzet palce, at to dobre dopadne
ja ho puvodne nemela vubec mit, ale to jsem nevedela, ze 11dni LF je asi malo. Beru ted 2 tabletky vecer. Jen me rozciluje, ze kvuli tomu vlastne nebudou nejspis zadny priznaky. Taky bazalni teplotu zvysuje, takze podle ni taky nic nezjistim :/
@daudinka píše:
@broncab to uz je za chvilku, budu drzet palce, at to dobre dopadneja ho puvodne nemela vubec mit, ale to jsem nevedela, ze 11dni LF je asi malo. Beru ted 2 tabletky vecer. Jen me rozciluje, ze kvuli tomu vlastne nebudou nejspis zadny priznaky. Taky bazalni teplotu zvysuje, takze podle ni taky nic nezjistim :/
Tobě taky držím ![]()
Holky ta jsem nervózní, strašně litostiva, bolí mě furt v podbrisku, dneska až na zvracení
@broncab to zni moc dobre, ne?
ja doufam, ze mi zacne byt blbe ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.