IUI LISTOPAD 2022

9
17.11.22 09:23

IUI LISTOPAD 2022

Ahojky,

doufám, že je nás tu více, co budeme nebo už jsme po IUI a mužem si zde vyměnit svoje zkušenosti a navzájem se podpořit.

Já teď beru utrogestan a čekám na MS, pak začnu s clostilbelgitem a čekáním na ovulaci. :-)

Musím říct, ze nerviky pracujou, jsem hrozný stresař, takže furt nad vším hrozně přemýšlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
19.11.22 17:25

Ahoj já mám po iui v pátek 18. tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
19.11.22 19:12

Ahojky, já včera taky byla na IUI. Byl to teda už 3. pokus a přechozí byly neúspěšný, tak uvidíme… Snažíme se už dva roky, po laparce mám sice průchozí vejcovody, ale diagnostikovanou endometriózu. S doktorem jsme domluvení, že případně ještě zkusíme v prosinci 4. pokus a v lednu už půjdem na IVF.
Jak jste na tom vy holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.11.22 17:13

Ahojte, dnes mam za sebou prvni IUI. Chci se zeptat, merili jste nektera BT? Bylo tam zvyseni po ovulaci jako klasicky? V nedeli rano jsem mela Ovitrelle, dnes rano IUI (pondeli). Ted po obede me zacalo dost pichat v podbrisku, snad to znamena, ze jde vajicko. Doktor mi nerekl, jak velky byl folikul. V patek mi jen na ultrazvuku naordinoval ovitrelle na nedeli. Tak snad folikul dorostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.11.22 20:06

Ahojte tak už mám po iui v pátek 18. ovittrele jsem si píchala 16.11. v 22.30, dnes jsem zkusila ze zvědavosti jestli hormon mizí ráno jsem měla dvě jasné čárky odpo už jen duch, tak snad začne sílit. Jinak mi nechráněný sex dva roky a nic z mě zjistili alergii na sperma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
22.11.22 20:27
@broncab píše:
Ahojte tak už mám po iui v pátek 18. ovittrele jsem si píchala 16.11. v 22.30, dnes jsem zkusila ze zvědavosti jestli hormon mizí ráno jsem měla dvě jasné čárky odpo už jen duch, tak snad začne sílit. Jinak mi nechráněný sex dva roky a nic z mě zjistili alergii na sperma

Ahoj, tu alergii jak zjistuji? A ty planujes testovat pravidelne ty 2 tydny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.11.22 21:18

Dělali nám genetiku. udělám si test zase v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 16:24

Ahoj,
my jsme byli na IUI dnes, vyšetření zatím žádný problém neodhalila, já ale trpím na chronické záněty močových cest. Snažíme se rok, manžel 43, já 31.
Zatím to beru relativně v klidu, uvidíme, zda to klapne :) držím všem palce.

• Citovat
  • Upravit
44
25.11.22 04:26

Ahoj holky jak jak to s vámi vypadá? Já mám test čistý po ovotrelle tak teď jen čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
25.11.22 08:53

@broncab ahoj, ja vcera nasadila Utrogestan (IUI v pondeli). Mam nejspis lutealni fazi cca 11 dni a nevedela jsem, ze to je malo. Tak jsem si rikala pro jistotu. Kdy budes znovu testovat? Ja to chci vydrzet do nedele 4.12. Mam testovat 5.12. podle planu. Ale nedele mi prijde lepsi nez pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.11.22 15:36

@daudinka já utros závidím hned od iui 2× denně, testovat budu asi až středa pokud to vydrzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.11.22 07:12

@broncab to uz je za chvilku, budu drzet palce, at to dobre dopadne :) ja ho puvodne nemela vubec mit, ale to jsem nevedela, ze 11dni LF je asi malo. Beru ted 2 tabletky vecer. Jen me rozciluje, ze kvuli tomu vlastne nebudou nejspis zadny priznaky. Taky bazalni teplotu zvysuje, takze podle ni taky nic nezjistim :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.11.22 13:38
@daudinka píše:
@broncab to uz je za chvilku, budu drzet palce, at to dobre dopadne :) ja ho puvodne nemela vubec mit, ale to jsem nevedela, ze 11dni LF je asi malo. Beru ted 2 tabletky vecer. Jen me rozciluje, ze kvuli tomu vlastne nebudou nejspis zadny priznaky. Taky bazalni teplotu zvysuje, takze podle ni taky nic nezjistim :/

Tobě taky držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.11.22 13:40

Holky ta jsem nervózní, strašně litostiva, bolí mě furt v podbrisku, dneska až na zvracení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.11.22 15:01

@broncab to zni moc dobre, ne? :) :dance: ja doufam, ze mi zacne byt blbe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.