Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka píše:
@broncab kdy mas testovat podle planu? Az v patek? To se jeste muze zmenit, jeste je to hodne dni
Jj v pátek
@broncab rano je to lepsi, aby to bylo koncentrovanejsi..moje doktorka i rikala, at pro jistotu testuju jeste i den po. Treba to jeste neni ztraceny
@daudinka jo, to urcite ♥️️
Tak moc drzim pesti. Ja uz to mam taky za sebou, tak ted cekat ![]()
@Eleanorin ahoj, dneska ti držím pěsti. Dej potom vědět, jak se citíš.
Ahoj holky, tak jsem dnes testovala. Ja mam pocit, ze tam miniaturniho ducha vidim, ale skoro by to mohla jen prosvitat ryska. Mozna ho jen chci videt. Vyfotit to prakticky nejde. Dnes 13 dni po ovulaci.
@daudinka ahoj, ja tam teda neco vidim
tak moc drzim pesti, at sili a je vse v poradku.
Ahoj holky, já mám dnes také 13.den a na testu tedy nevidím nic, tak očekávám, že přijde spíš ms. Držím palce, ať vám to vyjde
@daudinka jak se to vyvíjí u Tebe?
Ahoj, testovala jsem pak vcera 15dpo a carka byla silnejsi, ale porad takova mizerna. Myslim, ze ten Abfarmis test neni moc dobry. Celkem me to vystresovalo. Zaroven jsem si udelala clear blue a tam vysel hezky krizek. Dam sem fotku pro porovnani. No doktorka rekla, ze to neni jisty z tech testu a poslala me dnes na test z krve. V jednu budu mit vysledek. Ale vcera jsem koupila gs mama testy, ty by mely byt lepsi. A dnes rano 16dpo lepsi carka. Holky z jine diskuze me uklidnuji, ze ta je uz pekna a ze dost mozna meli 16dpo podobnou. Tak doufam, ze to bude dobre.
Mozna zkus za dva dny jiny test pro jistotu.
@daudinka píše:
Ahoj, testovala jsem pak vcera 15dpo a carka byla silnejsi, ale porad takova mizerna. Myslim, ze ten Abfarmis test neni moc dobry. Celkem me to vystresovalo. Zaroven jsem si udelala clear blue a tam vysel hezky krizek. Dam sem fotku pro porovnani. No doktorka rekla, ze to neni jisty z tech testu a poslala me dnes na test z krve. V jednu budu mit vysledek. Ale vcera jsem koupila gs mama testy, ty by mely byt lepsi. A dnes rano 16dpo lepsi carka. Holky z jine diskuze me uklidnuji, ze ta je uz pekna a ze dost mozna meli 16dpo podobnou. Tak doufam, ze to bude dobre.Mozna zkus za dva dny jiny test pro jistotu.
Tak jak jsi dopadla?
U mě i dnes ráno stále bílo, takže vysadím progesteron, dáme si do konce roku klid a v lednu uvidíme, co dál…
Ahoj holky, včera 14. den po IUI a byl tam duch, dnes také bílo a ráno jsem začala špinit, takže zklamání ![]()
@Anonymní píše:
Tak jak jsi dopadla?
U mě i dnes ráno stále bílo, takže vysadím progesteron, dáme si do konce roku klid a v lednu uvidíme, co dál…
Ze 70 narust za 2 dny na 82..mam vysadit utrogestan a mela by prijit menstruace
snad prijde a nebudu muset na revizi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.