IUI LISTOPAD 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
28.11.22 17:22

@daudinka nevím no na testu ani duch :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.11.22 18:34

@broncab kdy mas testovat podle planu? Az v patek? To se jeste muze zmenit, jeste je to hodne dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
29.11.22 19:19

Ahoj holky, muzu se k vam taky pridat? :) ceka ted nejakou u vas iui?
Drzim pesti kdo cekate na vysledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.11.22 19:36

@Adela.92 ahoj, ja mam testovat v pondeli. Mas mit prvni IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.11.22 20:42

Ahojky,
vsem drzim palce at to klapne. :-) Ja jdu v patek na utz tak snad budu mit pekny vajicka :-) dnes treti den clostilbelgyt a citim bolest praveho vajecniku. Tak snad to bude ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
29.11.22 21:27

@daudinka tak moc drzim pesti. Vydrzis az do pondeli?

Kdepak, ja uz jsem “bohuzel” ostrilena bojovnice s neplodnosti. Mam uz za sebou IVF, z prvniho mam dceru, dalsi neúspěšný a ted vlastne zkousime jen vyplnit mezeru ve volném mesici a po novem roce pripadne dalsi stimulace na IVF. :roll: Doufam v zazrak, uz se mi do niceho moc nechce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.11.22 21:49

@Adela.92 to je ale krasny, ze se dcerka nakonec povedla, tak treba zrovna to iui vyjde a ivf nebude treba. Ja byla na prvnim iui, ale zadneho drobka jeste nemame, tak se samozrejme modlime, aby to vyslo. Netestovat vydrzim, spis se bojim toho testu, dokud nebude negativni, tak je nadeje. Ale jak ho udelam, je to bud a nebo.. Sleduju bazalni teplotu, tak se mam tak nejak ceho drzet pri cekani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.11.22 21:50

@Eleanorin to vypada, ze by mohlo :) budu drzet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.11.22 10:39

Ahoj holky,
Na prvním IUI jsem byla 24.11. Od toho dne cítím takový zvláštní tlak v podbřišku, tak uvidime.
Držím vám všem pěsti, aby jste viděli //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.11.22 13:25

@Verčule09 Drzim pesti, vypada to nadejne. Jak probihalo IUI? Me to ceka v patek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.11.22 13:27
@daudinka píše:
Ahojte, dnes mam za sebou prvni IUI. Chci se zeptat, merili jste nektera BT? Bylo tam zvyseni po ovulaci jako klasicky? V nedeli rano jsem mela Ovitrelle, dnes rano IUI (pondeli). Ted po obede me zacalo dost pichat v podbrisku, snad to znamena, ze jde vajicko. Doktor mi nerekl, jak velky byl folikul. V patek mi jen na ultrazvuku naordinoval ovitrelle na nedeli. Tak snad folikul dorostl.

Ahojky, jak se citis? Doufam ze vse v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.11.22 13:39

@Eleanorin když pominu nepříjemného pana doktora, tak jsem chvilku cítila tlak a bylo hotovo. Byla jsem dost nervózní, ale bylo to v pohodě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
30.11.22 14:25

@Eleanorin ahoj, nasadily jsme pak jeste Utrogestan, protoze mam nejspis jen 11 dni lutealni fazi a chtela jsem to radsi podchytit. Od ty doby me boli prsa a od pulnoci se snad kazdou hodinu budim (ale to nvm, jestli je tim, mozna jsem jen nervozni). Testovat mam v pondeli, tak mam jeste dost dni pred sebou. Asi tu nikdo BT nemeri, ale pry by ji utrogestan nemusel ovlivnovat, tak cekam, jestli tam neco uvidim. Zatim nic, snad zitra :nevim: doufam, ze poskoci nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.11.22 14:36

@daudinka Buzeni bude nervozitou :-) Mic drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.11.22 14:37

@Verčule09 Uff to jsi me uklidnila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.