Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka no me v CARU napsali do zpravy, ze test 24.12
ale pokud to nevyslo, tak to uz budu mit cca 3. den MS, takze budu testovat asi tedka v nedeli. to budu 11 dni po IUI. to uz by tam nejaky stinek mohl byt.
Dobré ráno snažilky???? Jsem po druhém IUI, bylo 5.12 a test sněhově bílý. Rozhoduji se co dál. Na klinice mi řekli, ať další iui nepodstupuji a jdu rovnou na ivf.
Jsem pul roku po laparoskopii, jeden vejcovod byl hůře průchozí, látku museli silou protlačit a pak mi jistili, že mi žluté tělísko nevytvaří progesteron a úplně nakonec, ze muj cervikální hlen zabíjí manželovi spermie. Budu ráda za radu, potrebuji trochu naděje. Snažíme se už 17 měsíců.
Mám skoro 11 letou dceru z prvního vztahu, neplánovaně přes prášky v mých 21 letech.
A teď tohle😩
@Barun Ahoj, proc rekli dalsi iui ne? Verila bych doktorum, ale urcite je potreba si o tom s nimi poradne promluvit. Pokud nechces ivf, zeptej se jich, jestli opravdu nemuzes zkusit jeste jednou iui. Zaroven te do ivf nemuzou nutit, takze si dej klidne cas, abys tu informaci zpracovala, zkuste jeden cyklus treba bez doktoru, at mas cas si srovnat myslenky, treba se zrovna zadari
clovek nikdy nevi. A pak uvidis.
@daudinka No doktorka mi rekla, ze kdyz ten jeden vajecnik neni stoprocentni a kdyz ten cerviklni hlen zabiji spermie, tak, ze mi doporucuje ivf. A muj doktor rekl, ze pokud nespecham, at chodim na iui. Ale co je specham a nespecham po roce a pul snazeni. Rekla jsem si ze si dame 1-2 mesice pauzu ze nebudeme provozovat sex s dokncenim uvnitr a ze pak asi zkusim iui a pak se uvidi. Treba se to tak vzpamatuje🤷🏼♀️ uvidim co mi rekne jeste muj doktor. Pracuje na te klinice, ale zrovna tam nebyl🤷🏼♀️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.