IUI Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
24.1.20 14:10

@Zetmi, me to teď dělala jiná dr, než v listopadu doktor, doktor mi to tam zavedl tak rychle, že jsem spíš dyl slezala s kozy a doktorka se mi teď zdála mnohem lepší, zavadela pěkně pomalu a byla peclivejsi,.. Mě boboliva lehce podbrisek a jsem taková unavená ;).. V neděli mám začít zavádět utrogestan a to vím, že po něm mi je Teda mnohem hůř, pocit na zvracení a malatnost… Co máš ty za lék?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
24.1.20 14:15

@Julietula ty až v neděli? 8o já dycky začínám brát 2 dny po iui (teď tedy v sobotu)… No mám estrimax a kvůli němu i clexane a utrogestan mě po něm zatím nikdy nic nebylo a to jsem ho uzivala aj když jsem nebyla na Iui abych dostala ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.1.20 16:33

@Zetmi… Dr říkala v neděli, ale koukala jsem do minule zprávy od dr a brala jsem taky dva dny po IUI, takže začnu také v sobotu, tím nic nezkazim, aspoň budu mít lepší pocit :)… Taky mi holky radili pít ananasovy džus nebo jist ananas, má prý blahodárné účinky na uhnizdeni, ale já ananas nepozřu tak piji aspoň ten dzus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
24.1.20 16:42

@Julietula a tedka máš ve zprávě že v neděli? Ale taky si myslím že tím nic nezkazis.. A to já zas mám ráda ananas ale su líná si ho koupit :D :D asi si zítra zajdu do obchodu na plechovku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.1.20 17:54

@Zetmi… Ne, jen mi to řekla… Ale taky mi to pořád vrtalo hlavou proč až v neděli, když já byla tak vyhukana, že jsem si to uvědomila až doma :? To já opravdu pozřu jen ten džus a to už je pro mne velký boj, ale co bych pro mimi neudělala, že jo. A jaký máte s partnerem problém jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
24.1.20 18:00

@Julietula manžel jen trošku pomalejší spermie ale jinak nic no ale hlavní problém je u mne těžká forma pco, anovulace, málokdy takže praticky vůbec MS bez injekce nebo utrogestanu + Leiden a štítná žláza. A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.1.20 19:23

@Zetmi.. Já jsem v pořádku a manžel pomalé spermie a má jich méně… Navic má po těžké operaci páteře, takže to má také k tomu problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
24.1.20 19:31

@Julietula já myslím že se vám určitě zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.20 18:27

Ahojky, jsem tady úplný nováček a chtěla bych se zeptat na pár věcí 🙂. Zítra jdeme na první konzultaci do Zlína k Dr. Rumpikovi. Mohla bych Vás poprosit, co nás tam bude čekat? Jestli zrovna proběhnou odběry krve, jestli manžel podstoupí zrovna spermiogram atd. 🙂 a pokud máte některá zkušenosti přímo s Dr. Rumpikem, budu vám nesmírně vděčná za zkušenost 😍 moc moc děkuju 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
10.6.20 20:57

@Snazilka22 tak určitě odeberou krev přijdou anamnezu a na spermiogram objednají, a objednají vás na genetickou konzultaci do predika a poté na konzultaci k nim s výsledky genetiky atd. S dr. Rumpikem jsem se setkala jednou na kontrole a je to super doktor stejně jako dr. Chovanec. Dr. Rumpik je příjemný hodný všechno pekně vysvětlí. Tak bych určitě neměla strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.20 22:00

@Zetmi tak to jsem moc ráda, děkuju moc za info. A ještě mě napadá, platí se za tyhle kroky? Nebo az za samotný výkon? A jak dlouho se cca na tu genetiku čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
11.6.20 04:25

@Snazilka22 neplatí jenom se platí AMH to je kolem 700, to přesně neřeknu možná měsíc možná 2, my tehdy tam byly poprvé po půlce října a byly jsme objednání na začátek ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.