Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pardon chtel ajsme napsat (plati
)
Aby na me opet nevlitla nejaka cestinarka, stejne zu jsem to prosra…la na cele care
![]()
@pomenkova píše:
Facebooku: Zřejmě viní Rychtáře„Artur nechtěl na pohřeb jít, rozhodl se stejně jako táta. Mám pocit, že to dává tomu pánovi, co žil s jeho maminkou, za vinu. Je z toho velmi smutný a je vidět, že nečekal něco tak hrozného,“ napsal na sociální síti Arturův kamarád. „Vím, že byl šťastný o Vánocích, když na tom byla jeho máma dobře, jenže pak přišla ta operace zubů a od té doby ji viděl v čím dál ubožejším stavu…,“ dodává.
Tady se nejak vyjadril o Arturovi jeho kamarad, tak ty zuby tady padly taky, zajimeve![]()
![]()
![]()
Co se ji vubec doopravdy stalo se zubama???Mam pocit, ze Artur zazil spatne veci ke konci prave s panem Rychtarem a ne s jeho mamou
![]()
Ahoj
, taky jsem to četla, už je to v Blesku. O tom zákroku se zubama jsem psala už dřív, právě proto, že vím, jak tohle dokáže ovlivnit psychiku a Iveta brala spoustu prášků na bolest, ne podle předpisu lékaře, ale mnohem větší dávky a k tomu i Nalgesin, který v kombinaci s některými léky způsobuje psychické zkraty. Včera to rozebírali v TV. Nechce se mi to celé rozepisovat. ![]()
jinak preji vsem dobre rano a krasny den
,u nas tedy zima a dest
![]()
@KackaDoup Oslovuj si koho chces ale proc se pak, pro kristovy hnaty divis, ze ti odpovi? Proc jsi v diskusi, kdyz ti vadi reakce lidi? Nikdo po tobe nejde, to je netovy stihomam. Neco me bouchne do oci - reaguji, o jaky jde nick je mi naprosto putna. Ozyvej se, ostatni budou taky.
A ano, snazis se tu udavat jakysi pseudomoralni ton, nefunguje to a fungovat nebude. Ctes stejne clanky jako my, vyvozujes z nich neco jineho nez my ale lepsi proto nejsi. Ja jsem ti tu jasne napsala, zes dokazala neco, co IB ne. Jeste ses proto urazila, coz doposud nechapu.
@pomenkova A to ja ji to napsala normalne sama za sebe, ze se nekdo pridal… No oni nekteri obcas cekaji na prvni impuls od druheho. ![]()
A nechtej vedet, jakou cocku jsem dostala nedavno ja a to slo o vec naprosto osobni, souvisejici se zdravim ditete. To je holt net.
![]()
@Michelangelo Ahoj uffff, no konecne nekdo k tematu diky
![]()
No jako ja jsem nesledovala televizi nema tady zadny cesky program, taze fakt nevim, ale mozna jo, ze to nejak kombinovala clovek nevi.,Preci jenom tyhle prasky zrejme zabiraji jinak a to neni dobre michat.
Ja se spis ale ptala proc na tu operaci sla, nevrazlil ji parkrat Pepek??tak to bylo spis ode mne minene, ze jako co bylo za duvod te operace
![]()
@St. Estephe ja jsem to uz uzavrela..
ani to uz od tebe nebudu cist, nebudu si delat zle, chci klid
![]()
@pomenkova píše:
Kdo to tady odtajnil, jestli se mohu zeptat???Ktery dobrak, dela takove hezke veci na ktere jsem pekne alergicka. Nerikam kdyby tady anonim nekoho urazel, ale co je moc je prilis..
Nejaka slepitz…
Schvalne jestli se dozna…
@St. Estephe Mne to nemusis psat staremu mazakovi prosim te co je to net
![]()
Normalne me tady kolikrat lidi stiraji a upozornuji na moji inteligenci pomoci hrubek atd..Jinak musim rict, ze s vetsinou vychazim velice dobre, protoze se respektujeme.
Ano ja taky zminuju kolikrat cizi komentare, nemusim to delat, to je fakt, ale nekdy se zastat musim, nekdy je mi nekoho fakt lito uz..
Poznam uz kdo je silny a kdo se k nemu prida a kdo zustane tak trochu pak na ocet a to nemusim. Jinak at si kazdej tady brbla co chce jako
![]()
@St. Estephe píše:
Nejaka slepitz…Schvalne jestli se dozna…
Pokud ma slepitz koule tak ano
![]()
@St. Estephe píše:
"@pomenkvzttp://www.emimino.cz/profil/pomenkova/ A to ja ji to napsala normalne sama za sebe, ze se nekdo pridal… No oni nekteri obcas cekaji na prvni impuls od druheho.
A nechtej vedet, jakou cocku jsem dostala nedavno ja a to slo o vec naprosto osobni, souvisejici se zdravim ditete. To je holt net.![]()
@pomenkova píše:
@St. Estephe Mne to nemusis psat staremu mazakovi prosim te co je to net![]()
![]()
Normalne me tady kolikrat lidi stiraji a upozornuji na moji inteligenci pomoci hrubek atd..Jinak musim rict, ze s vetsinou vychazim velice dobre, protoze se respektujeme.
Ano ja taky zminuju kolikrat cizi komentare, nemusim to delat, to je fakt, ale nekdy se zastat musim, nekdy je mi nekoho fakt lito uz..
Poznam uz kdo je silny a kdo se k nemu prida a kdo zustane tak trochu pak na ocet a to nemusim. Jinak at si kazdej tady brbla co chce jako![]()
![]()
Pak musis pochopit, proc jsem se ostreji zastala Michelangelo. ![]()
@KackaDoup píše:
A ve svobodne diskusi si budu psat co chci, neni to vase diskuse, mate svobodnou vuli me ignorovat, necist, nikoho nemoralizuju, neco me vadi tak se ozvu, nejdu s davem.. mam sve nazory, nebudu je menit jen kvuli tomu ze se to nekomu nelibi…nebudu ale oslovovat vas, ktere si to neprejete..
Dobře, když to pořád ještě řešíš, tak ti k tomu taky napíšu svoje, i když jsem to včera přešla. Do svého příspěvku jsem napsala, že nesoudím, pouze se zamýšlím, nad tím, za jakou cenu přišla Iveta o Artura. A ty si mě odpověděla, že soudím a neznala jsem je. To stejné platí o tobě, ani ty jsi s nimi nežila a píšeš tu svoje názory. A nikdo ti nepíše, že soudíš Rychtáře. Každý to bere, že vyjadřuješ svoje názory, jak na tebe tento tragický příběh působí. Rychtář je psychopat, to tu píšeme všechny od začátku, ale Iveta nebyla princezna, se kterou byla radost žít. Je mi jí nesmírně líto, ale při vší úctě k ní a jejím krásným písničkám, nedokáži pominout fakt, že se ničila sama a nedokázala si to přiznat. Co bys říkala na místě manželek Štaidla a Rychtáře, které ji vzaly pod svoji střechu, nabídly jí pomoc, staraly se oni a ona si při svém odchodu přibalila jejich manžela? Měla jsem ji ráda, i přes tyto charakterní chyby. O to moje city měly větší cenu. Mít rád někoho dokonalého je mnohem snadnější. Takže se na mne nezlob, že klidně zmíním její mínusy, byla normální, chybující člověk a ne princezna, kterou si mnozí vysnili ![]()
@Michelangelo Tak to jsi napsala velice dobre, s tim naprosto souhlasim
![]()
Ikdyz to tedy nepatri me
Musime opravdu nejak brat obe dve strany te veci a nejak z toho rozumne vychazet
![]()