Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
13.5.14 11:14
@Malvajs píše:
me desis :-(( beru clexan na redeni krve… Prijdu o kosti?? 8o

Záleží, jak dlouho a v jaké dávce ředíš. Já jsem byla na vysoké dávce injekční formou cca 3 roky a další 2 mě převedli na prášky. Mám za sebou 3× CMP. U mě je za vším psychika a stres :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
13.5.14 11:40

@Malvajs Ja v zadne parte nejsem, psala jsem za sebe. ;) Ze se nekdo pridal, za to nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.5.14 11:56
@Virginia píše:
A děvčata, ještě teda přemýšlím.
Rychtář de facto vyšel rodině vstříc s rozloučením mimo účast médií - rodina teda teoreticky mohla přijít, ale přesto, že on z toho neudělal žádný cirkus, se nikdo nedostavil.
Co vy na to? Jako, že jsou na něj nas*aní, to chápu, ale že by nemohli přijet?

Nedivím se jim, že nešli na pohřeb.. Nechápu, že ostatní se diví. 8o To, co předvádí Rychtář celou dobu po smrti Ivety, je hnus. Kolikrát řekl do médií, že neustoupí před přáním pana Štaidla ani Artura.
Možná nakonec „ustoupil“ v jedné věci, že pohřeb uzavřel před médii. Ale rodina si přesto přála pohřeb a urnu ve Frenštátě, a k tomu nedošlo. Myslím si, že Artur ho musí nenávidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.5.14 12:03

Nechápu dost dobře, proč by pohřeb měla mít ve Frenštátě. Žila v Praze od svého mládí, měla tu manžela a s rodinou se nestýkala. Nebyl žádný důvod aby pohřeb byl ve Frenštátě.
A další-já se tedy divím, že na pohřeb nešli. Měli se vykašlat na Rychtáře a jít se rozloučit s maminkou či dcerou.To co předvedli je dost hrůza. Artur šel normálně do školy, když ho fotili nešetřil i usměvy..to mi přijde už přehnané a je mi z toho na :poblion: Pokud měl opravdu vážný důvod tam nejít, měli si doma sednout, zapálit svíčku a zavzpomínat. Bez toho pohřbu nebude s tím nikdy smířen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.5.14 12:14

Jasně, každý má na to svůj názor. Já jsem napsala ten svůj..Ale ať si každý dělá jak myslí, je to jejich věc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
13.5.14 12:16

@valkil Kdyz u toho pohrbu je casto to viditelne branou k tomu dusevnimu. ;) Mozek to nejprve prijme na te jednodussi urovni a tim se otevre cesta k nitru. Aspon to tak vnimam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
13.5.14 12:18

Jinak mi to celkove prijde, ze mu ji nechali napospas az do finise. :nevim: Coz neni vubec dedukce rozumu alebrz srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.5.14 12:44
@valkil píše:
Tak s tim, ze to bude mit pro Artura nasledky, ze se nerozloucil. S tim souhlasim naplno. Nedat sbohem je velice silelny pak na psychiku.NA tohle mám teda naprosto odlišný názor, stejně jako svatbu, i pohřeb vnímám jako veřejnou šaškárnu pto příbuzné.
Rozloučit se musí člověk jinak než nějakým sezením v obřadní síni či kostele, posloucháním bůvíčeho a pozorováním odjezdu rakve…
To je daleko hlubší zálěžitost než nějaké povrchní ukazování, že dělám to, co si ostatní myslí, že by se dělat mělo!

ja taky nechci pohreb, ani muj muz a ani moje maminka…pohreb je desna komedie..mas toho cloveka v srdci, neni potreba nic delat verejne.,

• Citovat
  • Upravit
54030
13.5.14 12:51
@St. Estephe píše:
@valkil Kdyz u toho pohrbu je casto to viditelne branou k tomu dusevnimu. ;) Mozek to nejprve prijme na te jednodussi urovni a tim se otevre cesta k nitru. Aspon to tak vnimam ja.

Přesně tak to vnímám já :hug: Je strašné loučit se se svým dítětem :,( :,( :,(, odmítala jsem to a proběhla zoufalá scéna ze strany mojí mamky :,( :srdce:, po čase jsem jí za to byla vděčná, že tohle rozloučení uspořádala a mne donutila, přestože měla nemenší bolest, jako já :,( :srdce: :hug: Byla to z mé strany bláhová naděje, že rozloučením zapřu skutečnost :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
13.5.14 12:57
@KackaDoup píše:
ja taky nechci pohreb, ani muj muz a ani moje maminka…pohreb je desna komedie..mas toho cloveka v srdci, neni potreba nic delat verejne.,

vidíš, měli jsme to v naprosto rodinném kruhu a přesto někteří rodiče spolužáků naší berušky :srdce: :hug: mi řekli, že je to mrzí, že se chtěli přijít rozloučit :srdce: :,(, přišli by za ní :srdce:, ne za námi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
13.5.14 13:02
@jaaaaaana píše:
Ohledně otázky zubů. Ivetě chyběla 6+7 nahoře. chtěla tam implantáty. jelikož v té oblasti je obvyklé, že je kost nedostačující, provádí se tzv. augmentace kosti, případně sinus lift-doplnění kosti. je to dost rutinní záležitost. až poté po nějaké době se dává implantát. Nejednalo se o lícní kost, ale o čelistní kost.
Klinika se proti tomu dost ostře ohradila, že není možn, aby ji to bolelo více jak 3 měsíce po zákroku tak, že by nemohla jíst.

S tím souhlasim, me teď dělali 6 a 7 dole. Bez augmentace, měla jsem pry štěstí, ze jsem celkem mladá. Ale i tak to byla zalezitost na par dní, po tydnu jsem o tom uz nevěděla.
Bylo to nepříjemné, stresující, ale nijak zvlášť bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
13.5.14 13:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.5.14 13:13

@Michelangelo já vím, tohle je neco jineho…to naprosto chapu…to je proste tezky..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
13.5.14 13:14
@Michelangelo píše:
http://www.ahaonline.cz/…b-mi-ze.html :(

to je takovy clanek v podstate o nicem…

• Citovat
  • Upravit
54030
13.5.14 13:23
@KackaDoup píše: