Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
13.5.14 22:05
@gabki píše:
Já bych na pohřeb své dcery šla, šla a šla! už jen proto, že bych tomu rychtářiskovi plivla do ksichtu. :cert:

Tak to mas taky pravdu, je to fakt slozity :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
13.5.14 22:11

Na me to pusobi tak, ze jak v zivote, tak po smrti.
Nakonec na Rychtare ani oko hodit nemuseli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
13.5.14 22:52
@St. Estephe píše:
Na me to pusobi tak, ze jak v zivote, tak po smrti.
Nakonec na Rychtare ani oko hodit nemuseli. :nevim:

Takhle to vnímám taky. By mě opravdu zajímalo, která z matek na této diskuzi by nešla na poslední rozločení se svým dítětem, i kdyby tam byl její největší nepřítel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
13.5.14 23:23

@Michelangelo Ja bych rozhodne sla, svemu diteti, ale u nich se fakt nedivim… :think: :think: :think: Jako nezname jeste podrobnosti co vubec delaji jak to prozivaji.Na Tomhle postoji, to stve lidi, ze nic nevedi, ale neznamena to, ze netruchli.Jsme divny narod, kdyz se vsechno rozebira u Rychtare vadi to, kdyz lidi si prozivaji smutek po svem, taky to vadi :D :D :D
Ja je naprosto chapu jak to udelali, vzdyt nevime co maji v planu. :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
14.5.14 07:03

Ahojky,
a je to tady, místo aby byl klid, tak Blesk už vymýšlí, čím se ohledně IB přiživit dál, viz článek o tom, jak rudovlasá vyšetřovatelka točila nahotinku v Slunce Seno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
14.5.14 08:15
@kubykula píše:
Ahojky,
a je to tady, místo aby byl klid, tak Blesk už vymýšlí, čím se ohledně IB přiživit dál, viz článek o tom, jak rudovlasá vyšetřovatelka točila nahotinku v Slunce Seno.

No to ma pobavilo. Hlavne to tvrzeni zde na diskuzi asi pred tydnem, ze pripad vysetruji elitni detektivove:-).'tak ted si troufnu tvrdit zase ja, ze elitni detektivove vypadaji jinak nez odrostly diblik, co se na miste cinu na kolejich mota na jehlach :-)

• Citovat
  • Upravit
2528
14.5.14 09:06
@kubykula píše:
Ahojky,
a je to tady, místo aby byl klid, tak Blesk už vymýšlí, čím se ohledně IB přiživit dál, viz článek o tom, jak rudovlasá vyšetřovatelka točila nahotinku v Slunce Seno.

Tak tohle jsem zatím nečetla (určitě na to někde narazím o tom nepochybuji),ale je fakt, že zrovna takhle si vyšetřovatelku nepředstavuji, už na tom pohřbu(včera reportáž TV nova)mi přišli jak najatí herci (a to hodně špatní herci :pocitac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
14.5.14 09:17

@madeto Presne taky jsem si rikala, co dela detektiv na pohrbu-jako nevim, ale vzdyt kdyz neco vysetruju musim se drzet docela stranou ne??Jako oni si tam prijdopu na pozvani, pak je tam nikdo nepusti, docela dobra komedie 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.5.14 09:58
@pomenkova píše:
@madeto Presne taky jsem si rikala, co dela detektiv na pohrbu-jako nevim, ale vzdyt kdyz neco vysetruju musim se drzet docela stranou ne??Jako oni si tam prijdopu na pozvani, pak je tam nikdo nepusti, docela dobra komedie 8) 8) 8)

Nevím, co je na tom pravdy, psalo se, že přišli pozdě..Proto nebyli vpuštěni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
14.5.14 11:11

Holky, pusťte si tohle a všimnite si, jak cvakají foťáky, bulvár píše o divadle Rychtáře, ale dělá ho sám :poblion:, kdo by na tohle měl sílu :cert: :evil:

http://www.blesk.cz/…sove/343743/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
14.5.14 11:27
@pomenkova píše:
@Michelangelo Ja bych rozhodne sla, svemu diteti, ale u nich se fakt nedivim… :think: :think: :think: Jako nezname jeste podrobnosti co vubec delaji jak to prozivaji.Na Tomhle postoji, to stve lidi, ze nic nevedi, ale neznamena to, ze netruchli.Jsme divny narod, kdyz se vsechno rozebira u Rychtare vadi to, kdyz lidi si prozivaji smutek po svem, taky to vadi :D :D :D
Ja je naprosto chapu jak to udelali, vzdyt nevime co maji v planu. :think:.

Pomněnko, v té zvýrazněné větě se nejspíš skrývá ten hlavní důvod, proč rodina Ivety nedokázala přijít na pohřeb. Rychtář by se dal „nevidět“, ale ten cirkus médií kolem ne. Ochranka by těžko stíhala chránit všechny pozůstalé a být zlomený a rozbitý, k tomu asistence médií - to je o život :poblion:,vždyť ty hyeny byli všude, i ve Frenštátě, aby jim neproklouzla ani myš :pocitac: Ten pohřeb se prostě utajit nedal a novináři číhali všude. To video předčilo všechny moje představy :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.5.14 12:38
@jannina1 píše:
Tady nešlo ale o Rychtáře, tady šlo o rozloučení s Ivetou. Pochopil to i Macura, který s Rychtářem na kordy.

Vidím to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
14.5.14 12:39

@Michelangelo No a ted si vem, jestli tam takto byli i za jejiho zivota kvuli kazdemu prdu, ono to fakt neni tak jednoduchy byt slavny.Kdyz udelas nejakou botu uz tam lezou atd..Diky bohu za to, ze jsem obycejny clovek 8) 8)
Jako je to jeich prace, ale tohle si mohli odpustit..Nejhorsi je, ze ta cela jeho rodina ji skoro ani neznala :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
14.5.14 12:42
@Elme píše:
Vidím to stejně.

No ale i Macura pak odesel, stejne by tam nebyl vpusteny.Ono je to jiny pro ty lidi co ji tolik neznaji, jako vlastni rodina, tem by nedali fotaky pokoj ani na sekundu :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64846
14.5.14 13:14

@Elme To spíš měl Macura jednu z posledních možností se zviditelnit, podle mě si myslel, že se mu podaří Rychtáře potkat a zase na něj vyřvávat. Nikdo z nás neví, jestli se její rodina někde tajně třeba o víkendu nesešla, nezavzpomínala, nezapálila si svíčku. Prostě se rozloučili po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí