Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
15.5.14 10:17

@rokris podle obliceje by si ji nepoznala a byla pry na pul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
15.5.14 10:22

@St. Estephe Tak to vnimame kazda jinak, ja bych se zaprve rozesla okamzite s clovcekem, ktery ze me dela vola, za druhe teprve pak by jsem premyslela nad tim, ze jsem udelala to ci ono, protoze ozrat jak dobytek se umui i farar ;) ;) :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
15.5.14 10:24
@maminka189 píše:
@rokris podle obliceje by si ji nepoznala a byla pry na pul…

tak to je síla :,(, pod tou plachtou se to jevilo, že se schoulila mezi koleje po nárazu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
15.5.14 10:26
@maminka189 píše:
@rokris podle obliceje by si ji nepoznala a byla pry na pul…

To jsou zase řeči z údajně dobrých zdrojů :think: V tom kolejišti leželo ještě celkem použitelné tělo, byl vidět trup, zadek nohy, vcelku. Zepředu mohla mít tu hlavu poškozenou, tomu věřím, ale nějaké cucky se podle mne nekonaly.Lidi takové věci vzrušují a tak melou kraviny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842

@Michelangelo Holky lepsi si takove veci snad ani nepredstavovat..
Je to des :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
@St. Estephe píše:
@pomenkova No a me by predevsim zhnusil ten pohled na sebe sama, na druhem miste by byl vztek na dotycneho. Jenze, kdybych se nechovala jako dobytek, nebylo by co tocit. ;)

o co jde? :think:, uniká mi, co máte s Poměnkou na mysli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
15.5.14 10:30

@boball Myslim si ze kdyz strhne vlak telo, tak ho spis jakoby odhodi a narazem clovek zemre, kdyby padla pod koleje, taky pokud by nelehla nejak na sikmo, pak by se dalo mluvit o oddeleni tela asi..Tohle je sileny vubec resit 8) 8) 8) 8)
No urcite to nebyl hezky pohled 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
15.5.14 10:33
@boball píše:
To jsou zase řeči z údajně dobrých zdrojů :think: V tom kolejišti leželo ještě celkem použitelné tělo, byl vidět trup, zadek nohy, vcelku. Zepředu mohla mít tu hlavu poškozenou, tomu věřím, ale nějaké cucky se podle mne nekonaly.Lidi takové věci vzrušují a tak melou kraviny :?

viděla jsem to tělo stejně a je fakt, že jsem nechápala, že nešlo poznat, jestli jde o muže nebo ženu :think:, asi tělo dobře zakryli, nebylo nic fatálního vidět :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
15.5.14 10:36

@pomenkova Říkali,že šla proti vlaku a pak si sedla, to znamená, že jí to vtáhlo pod sebe.Tomu by i odpovídalo, že byla vidět poměrná část vcelku.Lidi píšou, jak kdyby z ní byla sekaná. Nevím, mně tyhle teorie vadí. Můj spolužák taky spáchal sebevraždu, lidi toho napovídali, a nakonec to vyšetřoval náš další spolužák a bylo to úplně jinak.Lidi hodně baví si přidávat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
15.5.14 10:38

@boball Není to žádný bůlvár, ale člověk co měl k tělu IB přímej přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
15.5.14 10:38

@Michelangelo podle mne jí to zničilo obličej a hrudník, tudíž na první pohled to asi nebylo hned poznat, co je to za pohlaví. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
15.5.14 10:39

@maminka189 Já jsem to pochopila, ale i hasiči a policajti kecají, když chtějí být důležití, jsou to totiž taky jenom lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
15.5.14 10:45
@boball píše:
@Michelangelo podle mne jí to zničilo obličej a hrudník, tudíž na první pohled to asi nebylo hned poznat, co je to za pohlaví. :think:

taky si to myslím, když si tam sedla a vlak má dole tu radlici, kdoví, co se dělo při 100km/h :(, doufám, že nic necítila a sama to viděla z vrchu :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
15.5.14 10:50

@MichelangeloAhoj :kytka: No slo o to, ze jsem psala ;) ;) ze si nemyslim, ze by nekdo, kdo nekoho nataci na video opileho, ze by jsme potom byla nadsena, kdyby to ukazoval kamosum atd..Ze se to proste podle me nedela a kor milovane zene.. :D Tak jsme tady polemizovaly na tohle tema. ;).Tak ja napsala, ze me by to rozhodne vadilo, ze bych takoveho manzela ci pritele nechtela, nebo dokonce zacala nenavidet casem..Druhy nazor si cetla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
15.5.14 10:52

@Michelangelo Popravdě je to hrozná představa, já osobně mám z vlaků strašnej strach, vadí mi u něj stát. Kolikrát jsem přemýšlela, jestli když někdo skočí z okna tu ránu cítí, s tím vlakem je to stejné. A bojím se, že jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí