Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova no já třeba nemyslím, jakože ji někdo řekl, běž se léčit, opravdu to potřebuješ, ale spíš ji v té depresy potápěl..
No jako co vidím toho Rychtáře, tak si mylsím, že ten ji teda musel pekelně škodit řečmi..spíš myslím, jakože schválně, aby v tom byla ještě víc
@kvaček To vidim naprostpo stejne uz jen ty kecy do toho telefonu..ja si te zase oblecu a umeju si te..V prekladu tyrana..Ty kravko ja jsem ten co se stara a ted cela republika vidi co jsi za spinu, beze me by jsi byla spinava a neoblecena,–.Rikam ja ho nesnasim uz od pohledu, ten ji proste podle me dodelal…
![]()
@pomenkova Vzdyt v tom telefonatu byla ozrala nebo zfetovana jako dobytek. Asi dobre vedel, jak zrovna vypada a jak aktualne (ne)dodrzuje hygienicke navyky. Ze si to zvatlani mohl nechat pro sebe, to mohl. Je to proste narcista a exhibous prvni kategorie.
@boball píše:
@Elme Já s tebou absolutně souhlasím, možná proto, že skoro na všech pohřbech mám takovou vizi člověka, že se dívá, je tam a pak teprve odchází. Naposledy jsem měla u mého kamaráda pocit, že sedí v kostele, ve výšce, klátí nohama, na sobě má černé džíny, nevím tedy co měl na sobě doopravdy a směje se tomu. Manželova babička se mi zase tak ukázala a říkala, no a je to, jak jsem říkala. Proto bych nemohla nejít na pohřeb, měla bych pocit, že jsem toho člověka zklamala.Tak a jsem ted za cvoka![]()
Já se k tobě klidně přidám, pže jsem přesvědčená o tom stejném
a je mi fuk, co si o mně někdo myslí, já si můžu myslet taky ![]()
@boball píše:
@Michelangelo díky
@Michelangelo právě u sebevraha, by mne to nutilo ještě daleko víc, že jsem mu nestihla ještě něco říct, aby věděl, že ho pořád miluji, i když mi ublížil. Nevím, naštěstí se mi to nestalo. Když se zabil bývalý přítel mé dcery, nechtěla jít na pohřeb, že jí ublížil. Poprosila jsem jí at tam jde, aby viděl, že mu odpustila. Kontaktoval jí ještě za života, ale ona nereagovala. Takže jsem chtěla aby mu to dala najevo alespon takhle.
@St. Estephe No me slo spis o to jeho rozebirani ty situace pred celym narodem, o tom ze byla opila, to je jasna vec to slysel diky nemu opravdu asi kazdy
![]()
@boball, to je právě pro sebevraha ten nejhorší trest, když se na něho blízcí zlobí
, on tím strašně trpí
Vzdal život, neměl právo si ho sám vzít a výčitky mu jeho špatné rozhodnutí ztěžují
Nicméně Iveta dost možná vůbec nebyla sebevrah a bude se to snažit dát vědět, pokud to tak bylo.
@pomenkova Opila je slabe slovo.
A kdyz se tu obecne bere ten druhy (zase nevim jmeno) za dobraka, proc ji fotil totalne namletou a posilal to kdekomu? Vzdyt to cele byla fraska…
@St. Estephe vis co slovo opila pouzivaji diplomate
Jasne ze nemeli vsechny hrnicky ve skrini jak se rika tady-
Byli to oba dva asi cvoci, kteri se chteli zviditelnit..to bezpochyby
![]()
@St. Estephe Ale ted fakt si treba vem, ze jsi nekdy byla opila, jako tedy vic nez opila a tvuj tedy milovany pritel by te nahral na video, aby jsi videla jak vypadas a nejenom ze by te nahral, on by te i ukazoval kamosum a pak by rikal, musel jsem to udelat, jak ji miluji tak ji tim ochranuji-neni to spis duvod k rozchodu, nez obdivu??A ted si vem ze on to poustel do eteru porad
![]()
http://www.blesk.cz/…-soudit.html
jestli je to pravda, tak je to tak, jak jsem čekala. Rozloučili se sami, v tichosti. Jen mi není jasné, jak může záležet na tom, kdy dostanou tělo. Když už, tak asi urnu s popelem, ne tělo.
@vokishka Ja jsem si to myslela, ze to tak nejak i bude, pokud to tedy je pravdivy clanek
![]()