Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
15.5.14 11:47
@pomenkova píše:
@Michelangelo Jj ja jsem cetla pribehy byla :think: Byl i natoceny film na toto tema- jak ty lide po tezkych autohavariich, nic necitili, zadny naraz nic. Ti co prezili, rikali, ze se nadneseli nad svym telem a vse pozorovali, dokonec uz nekteri americky doktori tomu zacinaji i verit, ze neco mezi nebem a zemi je, protoze plno pacientu jim pak odvypravelo´co s nima na sale delali :think: :think: :think: :think: :nevim: :nevim:Nikdo nevi :nevim:

Někdo ví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
15.5.14 11:49

@pomenkova No ja taky netvrdim, ze bych s dotycnym byla. ;) Na druhou stranu, kolik lidi by natacelo jednorazovy ulet? Jo tak kdyz to mas doma trikrat tydne, to je jina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
15.5.14 12:13
@Michelangelo píše:
Věřím tomu, že duše necítí bolest a opouští tělo dřív, než dojde k tragédii. Že to tak je, mě potvrzuje svědectví lidí, např. po autonehodě popisují, že se na svoje bezvládně ležící tělo dívali z nadhledu, viděli záchranáře a jejich práci. To stejné popisují někteří při operaci - takové příběhy znám z osobního vyprávění. Tudíž mám za to, že Iveta bolest necítila a netrpěla :kytka: :srdce: :andel: :hug:

Snad máš pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
15.5.14 13:18

Jestli se ukáže, že je tohle pravda, tak by měl jít sedět :think:
 http://www.blesk.cz/…rtosove.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
15.5.14 13:23
@Michelangelo píše:

Ten clanek uz jednou probehl.

To se tezko prokaze, taky ubehlo dost casu.

• Citovat
  • Upravit
54030
15.5.14 13:32
@jaaaaaana píše:
Ten clanek uz jednou probehl.To se tezko prokaze, taky ubehlo dost casu.

Unikl mi předtím. Podle obsahu tam bylo víc svědků. Dneska jsem někde zahlédla, že Rychtář nekomunikuje s novináři od toho 5-ti hodinového výslechu. Dávalo by to smysl, že policie na něho má něco, čím se nechce chlubit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.5.14 13:32
@Michelangelo píše:

Pochybuju, že by šel sedět. Takových „báchorek“ si může navymýšlet dneska kde kdo. Vstoupit do svědomí by si měla spíš i ta její rádoby „dobrá kamarádka“. Když měla podezření, že Ivetu někdo záměrně dopuje léky, tak měla podat trestní oznámení. Proč to nikdo neudělal a všichni její známí a kamarádi mají jen spoustu řečí. Chtějí se snad ukázat v tom lepším světle a přihřát si tu svoji polívčičku…? asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
15.5.14 13:34

Tak jestli toto dosvedci u toho soudu, tak by mel jit prinejmensim sedet.
Ja si myslim o nem svoje uz od zacatku. :think: :think: :think:
Ta kamaradka bude zrejme ta stejna zena, ktere Iveta volala, ze chce s ni nekam odjet na velikonoce si myslim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
15.5.14 13:37

@74paja No ja si mylsim, ze nekdy je to tezke, jako kamoska zasahovat uplne na 100 procent..Ale mas pravdu ja bych tam byla tak dlouho dokud bych ji asi nevytahla..Jenomze-kdo vi ne? :nevim:
Pokud by to byla bachorka asi by nemela odvahu jit pred soud..Ja kdyby jsem vedela, ze lzu, pred soud s tim nepujdu teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
15.5.14 13:37
@Michelangelo píše:
Unikl mi předtím. Podle obsahu tam bylo víc svědků. Dneska jsem někde zahlédla, že Rychtář nekomunikuje s novináři od toho 5-ti hodinového výslechu. Dávalo by to smysl, že policie na něho má něco, čím se nechce chlubit :think:

Mozne je vse. Jsem nicmene skepticka, nemyslim, ze po tom takhle policie pujde do hloubky.

• Citovat
  • Upravit
54030
15.5.14 13:46
@74paja píše:
Pochybuju, že by šel sedět. Takových „báchorek“ si může navymýšlet dneska kde kdo. Vstoupit do svědomí by si měla spíš i ta její rádoby „dobrá kamarádka“. Když měla podezření, že Ivetu někdo záměrně dopuje léky, tak měla podat trestní oznámení. Proč to nikdo neudělal a všichni její známí a kamarádi mají jen spoustu řečí. Chtějí se snad ukázat v tom lepším světle a přihřát si tu svoji polívčičku…? asi.

Můžeš mít pravdu, ale pokud je JR skutečně tyran a psychopat, tak mohl zvítězit strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
15.5.14 14:10

@pomenkova Hm a ta zena take rekla, ze to bohuzel nevyhodnotila spravne, jako neco natolik akutniho = bylo to caste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
15.5.14 14:14

@St. Estephe No jak uz jsem psala, jestli ten pripod vysetruje ta pipi puncochata zrzka, tak asi sedet ani nepujde to ne :mrgreen: :mrgreen: Grazlove jsou v cr na svobode-ikdyby meli zabit.
Coz o to, jasne ze nemusi to byt akutni, jde ale o cely ten pripad.Jak vlastne zila, jak to vlastne bylo-pokud ji v necem branil, normalni to podle me neni ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64845
15.5.14 14:26

http://tn.nova.cz/…prazdna.html četli jste tohle? zajímalo by mě, jestli je to pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
15.5.14 14:31

@pomenkova Ta pipi puncoska, dle tveho je vzdelana zena a je uznavanou odbornic.Od ledna se jenom v Praze objasnila kazda vrazda a pachatele jsou ve vezeni. Neurazej a nehodnot neco cemu nerozumis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí