Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova píše:
@Michelangelo Jj ja jsem cetla pribehy bylaByl i natoceny film na toto tema- jak ty lide po tezkych autohavariich, nic necitili, zadny naraz nic. Ti co prezili, rikali, ze se nadneseli nad svym telem a vse pozorovali, dokonec uz nekteri americky doktori tomu zacinaji i verit, ze neco mezi nebem a zemi je, protoze plno pacientu jim pak odvypravelo´co s nima na sale delali
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikdo nevi
Někdo ví ![]()
@pomenkova No ja taky netvrdim, ze bych s dotycnym byla.
Na druhou stranu, kolik lidi by natacelo jednorazovy ulet? Jo tak kdyz to mas doma trikrat tydne, to je jina…
@Michelangelo píše:
Věřím tomu, že duše necítí bolest a opouští tělo dřív, než dojde k tragédii. Že to tak je, mě potvrzuje svědectví lidí, např. po autonehodě popisují, že se na svoje bezvládně ležící tělo dívali z nadhledu, viděli záchranáře a jejich práci. To stejné popisují někteří při operaci - takové příběhy znám z osobního vyprávění. Tudíž mám za to, že Iveta bolest necítila a netrpěla![]()
![]()
![]()
Snad máš pravdu ![]()
Jestli se ukáže, že je tohle pravda, tak by měl jít sedět ![]()
http://www.blesk.cz/…rtosove.html
@Michelangelo píše:
Jestli se ukáže, že je tohle pravda, tak by měl jít sedět
Ten clanek uz jednou probehl.
To se tezko prokaze, taky ubehlo dost casu.
@jaaaaaana píše:
Ten clanek uz jednou probehl.To se tezko prokaze, taky ubehlo dost casu.
Unikl mi předtím. Podle obsahu tam bylo víc svědků. Dneska jsem někde zahlédla, že Rychtář nekomunikuje s novináři od toho 5-ti hodinového výslechu. Dávalo by to smysl, že policie na něho má něco, čím se nechce chlubit ![]()
@Michelangelo píše:
Jestli se ukáže, že je tohle pravda, tak by měl jít sedět
Pochybuju, že by šel sedět. Takových „báchorek“ si může navymýšlet dneska kde kdo. Vstoupit do svědomí by si měla spíš i ta její rádoby „dobrá kamarádka“. Když měla podezření, že Ivetu někdo záměrně dopuje léky, tak měla podat trestní oznámení. Proč to nikdo neudělal a všichni její známí a kamarádi mají jen spoustu řečí. Chtějí se snad ukázat v tom lepším světle a přihřát si tu svoji polívčičku…? asi.
Tak jestli toto dosvedci u toho soudu, tak by mel jit prinejmensim sedet.
Ja si myslim o nem svoje uz od zacatku.
![]()
Ta kamaradka bude zrejme ta stejna zena, ktere Iveta volala, ze chce s ni nekam odjet na velikonoce si myslim ![]()
@74paja No ja si mylsim, ze nekdy je to tezke, jako kamoska zasahovat uplne na 100 procent..Ale mas pravdu ja bych tam byla tak dlouho dokud bych ji asi nevytahla..Jenomze-kdo vi ne? ![]()
Pokud by to byla bachorka asi by nemela odvahu jit pred soud..Ja kdyby jsem vedela, ze lzu, pred soud s tim nepujdu teda ![]()
@Michelangelo píše:
Unikl mi předtím. Podle obsahu tam bylo víc svědků. Dneska jsem někde zahlédla, že Rychtář nekomunikuje s novináři od toho 5-ti hodinového výslechu. Dávalo by to smysl, že policie na něho má něco, čím se nechce chlubit
Mozne je vse. Jsem nicmene skepticka, nemyslim, ze po tom takhle policie pujde do hloubky.
@74paja píše:
Pochybuju, že by šel sedět. Takových „báchorek“ si může navymýšlet dneska kde kdo. Vstoupit do svědomí by si měla spíš i ta její rádoby „dobrá kamarádka“. Když měla podezření, že Ivetu někdo záměrně dopuje léky, tak měla podat trestní oznámení. Proč to nikdo neudělal a všichni její známí a kamarádi mají jen spoustu řečí. Chtějí se snad ukázat v tom lepším světle a přihřát si tu svoji polívčičku…? asi.
Můžeš mít pravdu, ale pokud je JR skutečně tyran a psychopat, tak mohl zvítězit strach ![]()
@pomenkova Hm a ta zena take rekla, ze to bohuzel nevyhodnotila spravne, jako neco natolik akutniho = bylo to caste.
@St. Estephe No jak uz jsem psala, jestli ten pripod vysetruje ta pipi puncochata zrzka, tak asi sedet ani nepujde to ne
Grazlove jsou v cr na svobode-ikdyby meli zabit.
Coz o to, jasne ze nemusi to byt akutni, jde ale o cely ten pripad.Jak vlastne zila, jak to vlastne bylo-pokud ji v necem branil, normalni to podle me neni
![]()
http://tn.nova.cz/…prazdna.html četli jste tohle? zajímalo by mě, jestli je to pravda
@pomenkova Ta pipi puncoska, dle tveho je vzdelana zena a je uznavanou odbornic.Od ledna se jenom v Praze objasnila kazda vrazda a pachatele jsou ve vezeni. Neurazej a nehodnot neco cemu nerozumis.