Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
21.5.14 18:40

@74paja No teda, to je sila taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
22.5.14 00:10

Moc to sice nesleduju, ale tohle je hnus http://www.super.cz/…-nevzda.html divím se jim že nezavolali policii že je nechtějí pustit domu pro jeho osobní věcí…na rychtaře jsem neměla žadný názor, ale ted je to normalní ho..vado :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5724
22.5.14 10:35
@anubis25 píše:
Moc to sice nesleduju, ale tohle je hnus http://www.super.cz/…-nevzda.html divím se jim že nezavolali policii že je nechtějí pustit domu pro jeho osobní věcí…na rychtaře jsem neměla žadný názor, ale ted je to normalní ho..vado :pocitac:

Z toho článku je zřejmé, že není ani jasné, jestli byl tou dobou Rychtář doma. :roll: Článek zase úplně o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.5.14 11:52

@Cosmos Ja mylsim, ze pointa tohpo clanku nepsociva v tom jestli je nejaky pan Rychtar Doma, ale ze syn je majitelem domu a muze si prijit i bez jeho pritomnosti a..Tak nejak jsme to pochopila ja.Nebo ti prijde normalni, ze u tveho vlasniho baraku bude stat ochranka co te nevpusti dovnitr??Mne ne no :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.5.14 11:53

Sorry za chyby :oops: ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
22.5.14 12:04

@pomenkova Čert ví, jak to bylo, zase píší informátor, ne že to řekl Štaidl, nebo Artur. Rychtář tvrdí, že má Artur klíče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.5.14 12:17

@boball No jasny, nikdo uz nevi jak to bylo asi.Ale ono ti asi prd pomuzou klice, kdyz te tam ochranka nevpusti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
22.5.14 12:21
@pomenkova píše:
@boball No jasny, nikdo uz nevi jak to bylo asi.Ale ono ti asi prd pomuzou klice, kdyz te tam ochranka nevpusti :mrgreen: :mrgreen:
:think: Psali, že se nedozvonil, i když tam stálo auto. :roll: A už je tu článek, že se Rychtář zapírá. Prostě jen snaha nafouknout cokoliv, jen ať je o čem psát
  • Citovat
  • Upravit
15050
22.5.14 12:27
@pomenkova píše:
@boball No jasny, nikdo uz nevi jak to bylo asi.Ale ono ti asi prd pomuzou klice, kdyz te tam ochranka nevpusti :mrgreen: :mrgreen:

No, ale to je právě ono, není tam VŮBEC napsáno, že by ho dovnitř nevpustili.Jen je to tak manipulativně napsané, aby si to lidi přesně jako ty začali myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.5.14 12:28

@Jemys No ono u Rychtare je o cem psat asi porad coz to docela chapu, on neni z tech, ktery by to nevystavovali :roll: :roll: :roll:
Zmlatit matku Itala, mlatit lidi na verejnosti atd..Tady uz by davno sedel, on je volny jako nechapu..Ikdyby mel jit na podminku alpeson, ale grazlove maji holt zelenou no 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.5.14 12:30

@boball prosim te presne jako ja, vzdyt vsichni videli jak se chova na verejnosti ne??To snad fantazie nebyla moje, ale nevadi nechme toho je zrejme, ze pan rychtar ma ve vas obdivovatelky, pak se ale nedivte, ze takovy grazlove diky takovym lidem jako jste Vy-nesedi ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
22.5.14 12:33
@pomenkova píše:
@Jemys No ono u Rychtare je o cem psat asi porad coz to docela chapu, on neni z tech, ktery by to nevystavovali :roll: :roll: :roll:
Zmlatit matku Itala, mlatit lidi na verejnosti atd..Tady uz by davno sedel, on je volny jako nechapu..Ikdyby mel jit na podminku alpeson, ale grazlove maji holt zelenou no 8) 8) 8)

Ale jako za tenhle článek nemůže, ne??Tady nic nevystavoval. Tohle je článek totálně o ničem. Zoufalá snaha novinářů vytřískat z toho neštěstí co nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
15050
22.5.14 12:36

@pomenkova No,ale to jsi mně špatně pochopila. Mně se jen líbí, jak oni napíšou nějaký slint a lidi se toho chytí. Všimni si, že napíšou, Ivetka byla chudák zmanipulovaná Rychtářem, ona nic, on satan a klidi ano, ano, je to tak. A druhý den vyjde článek, jak Iveta vychlastala kámošce sklípek, mlátila Pomejeho koštětem po hlavě a po dvaceti dnech chlastání spadla ze schodů. A ti samí lidé zase, no jo, to je hrůza ona byla taky dobrá. A to je to samé s Rychtářem, ti co to píšou už vidí, že to začíná lidi nezajímat a tak pořád na Rychtu nasazují, a štvou lidi proti němu až nemístně, no a za pár dnů, je možné, že ho zase ukážou v jiném světle. A to je pořád kolem dokola, tisk má velkou moc. Takže i toho satana Rychtu beru z rezervou. Až řekne kluk sám, že ho tam nepustili, nebo se nějak vyjádří Štaidl, pak bych tomu věřila. Zatím jsou to bohapusté žvásty a rozmazávání něčeho, aby se lidi chytli, no aty ses chytla.Na mně se proto nemusíš zlobit, nejsi jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.5.14 12:47

@boball Ty jsi me nepochopila, me nezajimaji ted clanky a knihy, ja mluvim o Tom co uz policie videla, predtim a nzasahla 8)
io ze se nekde neco psalo, jasne to se bude psat o kazdym kdo je slavny, s bulvarem se musis naucit zit zrejme..Ale jde o jina fakta o ty ktera jsou neprehlednutelna a ja se jen divim tomu, ze se tady porad rozebira jeho vztah s Ivetou. Pritom je to evidentni, ze on je Psycho, ketry ma byt pod zamkem s ivetou(ted uz ne) nebo bez..Takto jsm to myselela, nerikam ze je vrah, ale brzy bude pokud ho kazdy necha delat co se mu zlibi 8) 8) 8) 8) 8
To same iveta taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.5.14 12:49

Nedopsalo pardion… :oops: To same Ivta take mela byt pod zamkem nekde na psychiatrii a mozna by se z toho i dostala..tezko rict..
Kazdy z nich byl jinak nemocny, ale tenhle je jeste porad volny a je to podle me cvok na desatou :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí