Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Psali, že měli sepsanou předmanželskou smlouvu, ale ta se vztahovala na rozvod.
A oni nerozvedli, takže ze zákona on asi dědit může pokud se toho dobrovolně nevzdá.
@Kelsey Ale pokud se objevila závěť ve které není, tak ta má mít přednost, ne? Jinak se závěti ani nemusí psát.
@vokishka píše:
@Kelsey Ale pokud se objevila závěť ve které není, tak ta má mít přednost, ne? Jinak se závěti ani nemusí psát.
snad tu co našli uznají, jako platnou
@vokishka Ale závěť musí mít určité náležitosti. Nemůžeš tam napsat, ze všechno odkazujes synovi a dceři nic. Pokud nejsou ofiko důvody k vydědění, tak je takova závěť neplatná. Kdyby si ho nevzala, tak by bylo všechno jinak. Ale jednou má štempl na to, ze je manžel
Ze se nám to v tomhle případe nelíbí je jedna věc, ale zakon platí pro všechny pripady stejne.
Další věc je, jak dalece byla tenkrát při smyslech ![]()
@brisco Ale manžela můžeš závěti opomenout. Neopomenutelní dědicové jsou jenom děti.
@mag píše:
@brisco Ale manžela můžeš závěti opomenout. Neopomenutelní dědicové jsou jenom děti.
Aha, díky. To jsem nevěděla. Takže v tom případe nedostane manžel nic?
@valkil píše:
A že s tím šlechtic přišel až teď? Nějak se mi to nepozdává.
To mi taky přijde divný, že to objevil až po takové době ![]()
Holky, já si po návratu z welneska s vlastním mužem fakt nyní i s puboškou kvůli IVET zabrečela…
bylo to vůči ní velmi milosrdné (asi bude další série?) herečce mohly dát barevné čočky, ale jinak klobouk dolů, krásná vzpomínka na mé mládí a chudák Iveta
vůbec jsem netušila, že s Petrem S.to měla tak těžké, měli jsme v té době za to, že je to láska století…
@Lucy75 píše:
Holky, já si po návratu z welneska s vlastním mužem fakt nyní i s puboškou kvůli IVET zabrečela…
bylo to vůči ní velmi milosrdné (asi bude další série?) herečce mohly dát barevné čočky, ale jinak klobouk dolů, krásná vzpomínka na mé mládí a chudák Iveta
vůbec jsem netušila, že s Petrem S.to měla tak těžké, měli jsme v té době za to, že je to láska století…
Proč čočky? Vždyť jsou obě hnědooké, ne? ![]()
@Lucy75 píše:
Vždyť to se dávno ví, že jí Sepéši nechtěl. Asi by si neudělal dítě s jinou, kdyby jí miloval.
@Lucy75 taky jsem si myslela e byla modrooka, ale ona mela hnede oci
Spis Iveta ooravdu vynikala velice nadpeumernou krasu zvlast v mladi ale i pozdeji kdyz na tom byla OK. A herecka byla takova jakoby nevyrazna. Nejak mi Ivetu vubec nepripominala.
Já bych zase řekla, že ne všechno byla pravda. Například Štaidl se jí ozval dřív, než v roce 88, jak bylo ve filmu zmíněné.
Já mám ráda životopisné filmy, takže se mi film celkem líbil, byla tam teda zbytečná místa - voják s tou holkou
. Anička Fialová se mi líbila, ale já pro ní mám slabost.
Prislo mi na tom tridilnem serialu zajimave, ze i kdyby Sepesi nezemrel tak by se brzy jejich cesty rozesly. Kolem Ivety se tocili dalsi lide producenti atd.
Kazdopadne jak je ten serial koncipovan urcitw muze byt pokracocani.