Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
22.5.23 06:53
@terien píše:
Ve svý době si vybrala nejlíp, jak mohla, Štaidl se o ní královsky postaral. Odchod od něj byl začátek jejího konce.

Jako logicky vzato ano. Ale Iveta byla dle mého hodně citově založená. Tohle každý nevydýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.5.23 08:33
@Markuska85 píše:
Jako logicky vzato ano. Ale Iveta byla dle mého hodně citově založená. Tohle každý nevydýchá.

On by taky ale každý nevydýchal jí, taky to s ni nebylo jednoduchý. On jí měl rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
22.5.23 17:16
@Markuska85 píše:
No tak to nechápu ani milenky. Se nedivím že na tom byla tak blbě. Ta si uměla teda vybrat

Zelenková s ním takto táhla 11 let. ;)

Příspěvek upraven 22.05.23 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
22.5.23 17:18
@terien píše:
On by taky ale každý nevydýchal jí, taky to s ni nebylo jednoduchý. On jí měl rád.

To určitě měl. A že ona byla hysterická a labilní, to se všeobecně ví. Umělci no. Tam snad není nikdo úplně normální. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
22.5.23 17:40

@lucad77 tak to jsem netušila, jooo proto dělala ty vokály Goťákovi, za mne fajn baba a pěkný hlas, jen se nikdy neprosadila.. ale dělat někomu 11 let milenku, to je šílené teda :zed:
a ohledně lability umělců si myslím, že umění a tvoření prostě vyžaduje určitý rys osobnosti nebo něco je prostě jinak… má to tak i má máti.. a znám víc umělců, co se dost vymykají běžnému standardu…
ostatně nevadí, zas si je rádi poslechneme, kouknem.. když si zrovna neřežou uši, neléhají pod vlak nebo se nestřílejí… třeba Cobaina mi bylo fakt líto a Ivety i Muka taky…
vlastně i Kopecký byl maniodepresivní… to tak holt je.. mozek jim funguje a „vidí“ jinak..

PS : Vlastně Mercury se taky de facto zabil sám tím, jakým stylem života žil… byl na jedné straně geniální a na druhé nesnesitelný… Bohemian Rhapsody uznávám jako skvělý filmový počin :srdce: krásný film…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.5.23 17:49

@Lucy75

I Svoboda byl… :(

• Citovat
  • Upravit
13099
22.5.23 18:01

OT - jen souvislost, že Brzobohatý hraje Štaidla…není mi sympatický ani on a ani Kuchařová, ale skoro to teď vypadá jako Johny a Amber…
Kuchařka to popírá, že to poslala bulváru… myslíte, že by toho byl schopen on sám? O Ivetě se taky říkalo, že sama volala do Blesku, hlavně aby se o ní psalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6045
22.5.23 18:26
@lucad77 píše:
Zelenková s ním takto táhla 11 let. ;)Příspěvek upraven 22.05.23 v 17:18

on tusim aj niekde povedal, ze nie je na seba hrdy, ako sa k zelenkovej zachoval.. predsa len, ona slobodna, bez rodiny a on ju na seba viazal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
22.5.23 18:30
@ludmilaadamkova píše:
@Lucy75I Svoboda byl… :(

Lidu, tak to vidíš, možná by jinak tak geniální hudbu nesložil…
já to vím, oni fungují jinak… mají jiné hranice, jiné city, jiné vnímání..
chvíli jsem měla za milence špičkového bubeníka (sólista), byl fakt šílený…
nezvládla bych nikdy s ním žít, ale pro mou duši i tělo byl neopakovatelný…
jsou prostě jiní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.5.23 19:35
@Magical-eyes píše:
OT - jen souvislost, že Brzobohatý hraje Štaidla…není mi sympatický ani on a ani Kuchařová, ale skoro to teď vypadá jako Johny a Amber…
Kuchařka to popírá, že to poslala bulváru… myslíte, že by toho byl schopen on sám? O Ivetě se taky říkalo, že sama volala do Blesku, hlavně aby se o ní psalo :think:

Dívala jsem se na jeho instagram a všichni slavní co je znají a pohybují se v jejich kruzích stojí při něm. Ženy, muži.. i když diplomatický říkají at to nechá být. Někteří přidávají historky o tom co zažily s Kuchařovou ( ne obyč lidí…)

Buď to tam poslala ona a nebo někdo prostě nějak přišel k těm dokumentům k církevní žalobě kde byly přiloženy i jeho queen fotky a dal to za hodne velké peníze blesku… Blesk z toho opět vytriskava maximum a dělá z toho kauzu jako kra…va.

• Citovat
  • Upravit
4623
22.5.23 22:05

@lucad77 ne, úplně hlasové kvality neměla (něco jako Madonna)

Špinarka otevřela pusu a byla Bůh. Vondráčková taky, to byly masakry. Když Kubišová jako mladinká dělala svůj první konkurz někam, kde bylo asi 200 lidí, tak když přišla na řadu prý, tak zazpívala a konkurz skončil 8o jako já se nedivím…

no a Bartošová krásný, něžný, ale hudební znalec ti řekne, že je to úroveň cca " ojedinělá jedničkářka z lidušky" - ale to je vedle Špinarky a podobnejch „darů od boha“ málo.. ona hodně jela na image a neskutečnou krásu, což špinarka, kubiška, zagorka, ale ani vondráčková prostě NEMĚLY. Takže její kariéra byla dost závislá na image, na to kdo ji kam protlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
22.5.23 22:25
@ludmilaadamkova píše:
Dívala jsem se na jeho instagram a všichni slavní co je znají a pohybují se v jejich kruzích stojí při něm. Ženy, muži.. i když diplomatický říkají at to nechá být. Někteří přidávají historky o tom co zažily s Kuchařovou ( ne obyč lidí…)Buď to tam poslala ona a nebo někdo prostě nějak přišel k těm dokumentům k církevní žalobě kde byly přiloženy i jeho queen fotky a dal to za hodne velké peníze blesku… Blesk z toho opět vytriskava maximum a dělá z toho kauzu jako kra…va.

Že se za něj postavila velká část showbyznisu, to mě moc nepřekvapuje. Přece jen je pro ně důležitější hudebník a skladatel než nějaká modelka s nadací, tudíž raději budou za dobře s ním. Jsem v pokušení označit je za „flying monkeys“, ale neudělám to, na to mám moc málo informací.
Každopádně po dobu jejich vztahu se oba rádi fotili, předváděli…těžko říct, kdo to inicioval. Od něj mě docela překvapuje, jak na ni háže špínu, že přestala brát antikoncepci až tři měsíce před rozvodem. Jako on byl ženatý dvakrát, děti nemá, tváří se, že je chce, ale jako třetí partnerku si bere ženskou, co je jí 44. :nevim:
To, že se převléká za ženu, to mu v uměleckých kruzích určitě neublíží, spíš naopak. Nicméně, pokud opravdu takhle převlečený s ní chtěl mít sex, tak to se nedivím, že to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.5.23 08:01
@brisco píše: Že se za něj postavila velká část showbyznisu, to mě moc nepřekvapuje. Přece jen je pro ně důležitější hudebník a skladatel než nějaká modelka s nadací, tudíž raději budou za dobře s ním. Jsem v pokušení označit je za „flying monkeys“, ale neudělám to, na to mám moc málo informací.
Každopádně po dobu jejich vztahu se oba rádi fotili, předváděli…těžko říct, kdo to inicioval. Od něj mě docela překvapuje, jak na ni háže špínu, že přestala brát antikoncepci až tři měsíce před rozvodem. Jako on byl ženatý dvakrát, děti nemá, tváří se, že je chce, ale jako třetí partnerku si bere ženskou, co je jí 44. :nevim:
To, že se převléká za ženu, to mu v uměleckých kruzích určitě neublíží, spíš naopak. Nicméně, pokud opravdu takhle převlečený s ní chtěl mít sex, tak to se nedivím, že to nedala.

Ja myslím, že něco pravdy na tom bude, ale určitě se to všechno nedozvěděla až po svatbě. Když to teda byla taková hrůza, tak nechápu, na co ty scény okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
23.5.23 15:34
@Magical-eyes píše:
Kuchařka to popírá, že to poslala bulváru… myslíte, že by toho byl schopen on sám? O Ivetě se taky říkalo, že sama volala do Blesku, hlavně aby se o ní psalo :think:

Věřím spíš jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.8.23 22:51

PRAVDIVÁ REALITA VS KOMERCNI MARKETING.

@ludmilaadamkova píše:
Tak ona má nebo měla mioodepresivní psychozu… střídá se u ní období mánie kdy je extrémně pracovitá vše je cool a super a období deprese (prášky chlast, psychoza z prášku a chlastu) a období „normálnosti“ to onemocnění se nedá vylečit jen potlačit stavy… měl to i Muk ale ten tak nebláznil…

PRAVDIVÁ REALITA VS KOMERCNI MARKETINGOVÁ PROPAGACE/EXHIBICE TV+TVURCU.

TAK TO SE MÝLÍTE. Ze se nekde v bulvaru psalo, že mela údajne diagnostikovanou BAP1 nebo BAP2 jeste neznamena, že doopravdy tuto diagnozu fakticky 100% mela. Muze se jednat o dezinformaci bulvaru a taktez nespravnou, nekomplexne provedenou diagnostiku IB. Podle vyjadrení nejbližších spolupracovniku, osob blizkych IB spíš trpela hranicni poruchou osobnosti, zavislou poruchou osobnosti, histrionskou PO, paranoid. stavy.
Podle dochovanych záznamu chronologicky vzato IB často vykazovala znaky též chronic. INSOMNIE, PARAFRENIE, GAD, DP, OCD, ODD, narcistické PO, ENPO, PTSP, etc. a predne dlouhodobe trpela kombinovanými látkovými chronickými závislostmi.

Pravda je, že jejím ošetrujicim lekarem byl urcity čas mj. také i MUDr. Pavel Doubek, žel který celkem neúspešne čiste chemicky, ECT „léčil“ též Petra Muka, prý i Karla Svobodu. Podle všeho tito lidé zrejme take nebyli komplexne dostatečne kvalitne diagnostikováni, protoze i oni vykazovali i jine dg. než jen pure BAP.
U IB se nekdy jednalo o zdrav. stavy projevujicí se jako tzv. BORDERPOLAR. Kazdopadne i sama IB konkretne BAP vyloučila. Uvedla, že má jiné mental. dg.

K nováckému bulvárnimu dezinformačnímu tele-paskvilu napr…
https://www.csfd.cz/…e/k-serialu/?…
 https://www.narcissisticabuserehab.com/…ing-monkeys/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí