Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Magical-eyes píše: Více
Novotný někde pohřbívá Slováčkovou? To je fakt hovado.
@Anna766 píše: Více
jo, a když se teda milostivě omlouval, moc to jako omluva nevypadalo
@Anna766 píše: Více
Včera jsem to četl, když jsem procházel zprávy. Novotný napsal, že Felix je deb*l, zemře mu dcera a nemá žádnou šanci. (dcera trpí rakovinou). Mimochodem, taky prohlásil v roce 2013 za bulvár: „Na Bartošové budeme parazitovat, až ji zabijeme“. A potom byl zvolen za starostu.
A vedle toho jsem narazil i na zprávu o dalších výpovědích o tom, jak „léčil“ psychiatr Cimický, k němuž chodila i IB. Sexuálně napadal i nezletilé dívky, co se před hospitalizací pokoušely o sebevraždu. Jeho chování bylo veřejné tajemství, kolegové to věděli a přesto mu to procházelo desítky let.
Ono když společnost vypadá takto, tak se toho moc vyléčit nedá. ![]()
@L222 ty jseš lékař, novinář, nebo fanoušek? Opravdu je potřeba 10 let po smrti někoho řešit, kdo za co může?
@kocourGarfield náhodou poskytl pro laiky či polo-laiky velmi zajímavý pohled na hraničářství… já Ivetu vždy měla moc ráda a vždy jsem se jí zastávala a byla proti bulváru.. ALE to se zde u L222 neděje… klade jen zajímavé otázky klidně i do budoucna pro tyhle pacienty… a jejich okolí..
@kocourGarfield píše: Více
Tipuji internetového diagnostika. Fanouška IB, který se sám potýká s duševním onemocním. Podivínského samotáře. Bulvárního novináře hledajícího podklady pro článek. Klidně by to mohl být i mladý Novotný.
@krecik.dzungarsky tak je fakt, že skutečný Odborník neháže čísla diagnoz jen tak po netu… ale kdo ví…
třeba nám to L222 odhalí… může jít o fanouška, může jít o bratra/sanitáře na psychině, který už hodně pochytil… může zde být kdokoliv…
každopádně nepíše nesmysly.
@Lucy75 píše: Více
No, za mě stigmatizuje a démonizuje lidi, kteří se s hraniční poruchou osobnosti skutečně potýkají.
V Hovorech o duši hovořila na toto téma odbornice-Eliška Hrbková, která s těmito lidmi skutečně pracuje. Snažila se mimo jiné o jejich destigmatitaci ve společnosti.
Celkově vnímám stigmatizaci jakéhokoliv duševního onemocnění za velké zlo. Lékařku mám v rodině, diagnózami po internetu nepohazuje.
Iveta mi byla sympatická, a také jsem ji měla ráda. Uniká mi smysl toho, proč je potřeba se neustálé přehrabovat v jejím utrpení. Život jí to už stejně nevrátí a diagnózy, které se jí skutečně týkaly, znají odborníci, které návštěvovala.
@Lucy75 rada bych věděla, kdo ty názory k do IB píše, abych měla možnost se rozhodnout, zda tomu mužů věřit nebo ne. ![]()
@Lucy75 píše: Více
Za mě je to snůška velkohubých žvástů, které jsem přelítla. Ale možná tomu jen nerozumím.
Když něco říkám, snažím se to mít co nejlépe podložené, ovšem pořád jsou to jen mé názory a každý je může brát jak chce. ![]()
Příspěvek upraven 07.05.24 v 22:05
Nevím, zda může takhle určovat diagnózu někdo jiný, než ošetřující lékař. Pokud je to někdo, kdo to sledoval jen v bulváru a hraje si na diagnostika, tak to má nulovou vypovídající hodnotu. A když by to byl zdravotník, seznámený s její zdravotní dokumentaci, tak ten zase cti mlčenlivost a neháže diagnozama a osobnima informacemi na netu.
@Anonymní píše: Více
Relevantní presná faktická pripomínka. Práve mj. i tyto závažne skutečnosti se samozrejme mely nezávisle nestranne prísl. kontrolními verejnými subjekty detailne prozkoumat.
Chronologicky rekapitulačne podle cekových skutečností vsechno nasvedčuje spíše tomu, že IB systematicky /pomocí ruznych syntetických silne NAVYKOVÝCH berliček/ potlačovala sve PRAVDIVÉ ego, pravé city, prirozené emoce, nativní chování. Verejne vystupovala od svych 14ti let. Brzy v Praze ji prevzali ruzni komerční manažeri/produkcní, kteri ji účelove naprojektovali komerční medialní umelecky obraz-model v duchu,,sladká, hodná, prijemná, veselá dívka až princezna,, s tím, že tenhle dojemný producentsky produkt se k jejímu IMAGE, hlasu podle jejich showbiz zkušeností nejvice hodí a bude fungovat nejvice tržne úspešný/prodejný.
Ve skutecnosti IB ve svem nitru tajne toužila zpívat šansony, hlubší progresivnejší balady, apod.. Mela velmi rada i retro, oldies muziku. Predevším napr. manažer/producent LŠ v její kariere nejdéle budoval jeji jemný krehky citlivy obraz fiktivní IMAGE prekrásné roztomilé dokonalé princezny.
IB se žel nikdy nepovedlo realizovat vlastní autorskou umeleckou karieru jako jen napr. zpevačka Sia, etc..
IB tedy vedome celou karieru až na par pravdivych úprimnych vyjimek zejména LP,,Male bile cosi,,, častečne i LP,,Cekam svuj den,, nosila na verejnosti ruzne perfektní absolutní hermetické cizí MASKY.
https://www.denik.cz/…ie/foto.html?… = evidentní art inspirace Man Ray série + James Ensor
https://www.dailyartmagazine.com/…d-his-masks/
Jak je davno z psychologické praxe znamo trvalé potlačování sve prave identity zpusobí časem cloveku težke onemocnení, rozpad psychiky. Nekdy se muze stát, že osoba nakonec nevi presne kdo je, ztraci svou pravou identitu, ukotvení a transformací OTROCKY podlehne synteticky vyprodukovaným vyžadovaným/očekávaným maskám. Rozervaná osoba je pak na sebe nahnevaná, trpí impulzivnim explozivním vztekem, stava se svym nejvetším životním nepritelem, apod…
Prokazatelne byl okamžik, kdy IB chtela /snažila se ruzne v ramci svych schopností/ tenhle medialni obraz jejich dlouhodobych dosavadních MASEK odhalit, odstranit, rozbít. To bylo v roce 2002/2003, kdy radikalne zmenila jak vizáž, tak sve chováni pri vystupováni, interpetaci. Nicmene pak nad sebou zacala významne ztracet cekovou kontrolu, zdrav. stav se ji začal postupne rapidne žel zhoršovat včetne vokalních instrumentu.
TOUHA po úspešnosti uznaní za každou cenu, touha se zavdečit publiku, konzumentum
*kategorie osob - people pleaser apod.
https://www.izun.eu/…vot-s-maskou
https://www.idnes.cz/…-vztahy_albe
Kdyby IB nespáchala bilační sebevraždu, za situce kdy by nadale nebyla odborne KOMPLEXNE SKUTECNE SPRÁVNE léčena, tak by jiste brzy skočila nejakou tzv. smrtí chronicky závislých osob jako napr. pani Hana Krampolová, Elvis Presley, apod..
Její tragická smrt mela byt prozkoumana i z PREVENTIVNICH, edukačních duvodu, protože historie /fatální pochybení odpovedných kompetentních osob/ jak je známo se muze žel negativne opakovat…
Příspěvek upraven 05.05.24 v 21:33
@LubošJHV píše: Více
Diskuze zacala uz v roce 2010. Je zajimave cist to zpetne.