Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova Ta pipi puncoska, dle tveho je vzdelana zena a je uznavanou odbornic.Od ledna se jenom v Praze objasnila kazda vrazda a pachatele jsou ve vezeni. Neurazej a nehodnot neco cemu nerozumis.
@Lady4 a to mas odkud ten zdroj, jaka je, to nekdo napsal, nebo ji znas osobne..
porosim te vis co je to humor vubec??
![]()
Jo ja vid kolik lidi je zavrenejch a kolik vrsahu beha porad na svobode
![]()
Chtela jsem napsat vrahu…,sorry..A neber si to osobne, pokud to neni tva sestra, tady se urazi Iveta od zacatku a to nikomu nevadi, takze klidek
![]()
Holky, a kdo jí bránil v léčení ty roky předtím?
Když odjížděla s Macurou do Itálie, držel ji někdo? Nevěřím tomu, že kdyby opravdu chtěla, že by se jít léčit nemohla.
Podle mýho to byly kecy, který každý z těch blízkých slyšel už asi tak milionkrát a jednou k tomu.
@Virginia Vzdyt se lecila ne??TTaky tady padlo od nekterych jaky to v nekterych tech lecebnach je, treba ji to taky nemuselo zabrat-ne kazdy se vyleci po mesici nebo dvou..Taky ji zrejme lakalo se dostat spis domu a zacinat znovu coz sed vzdycky zvrtlo asi ![]()
@Michelangelo..diky za odkazy
No on prej tu jeho mamiku taky zmlatil a to porad nestaci..v ialii uz by ho nekdo odkrouh-takze to je ta slavna policie, ani fakt, ze mláti mamu Itala-v pohodicce ze, nic se nedeje proste
![]()
@pomenkova To neni humor, ale pomluva a sireni poplasne zpravy. Evidentne nemas ceske obcanstvi a pises co se Ti hodi.
@Lady4 co to ma spolecneho s mym obcanstvim prosim te..jaka pomluva??tady uz toho zaznelo, ze by nikdo nemohl byt obcanem cr
![]()
Sireni poplasne zpravy nemas stihomam ![]()
@Lady4 píše:
@pomenkova To neni humor, ale pomluva a sireni poplasne zpravy. Evidentne nemas ceske obcanstvi a pises co se Ti hodi.
můžeš mi říct kde je tam jaká pomluva, nebo šíření poplašné zprávy???
@Lady4 A klidni se, kdyz tady nekdo o pozustale pise, ze byla ozrala pod obraz, to nevadi jo??Ze uz nezije a sije se do ni porad, se uklidni prosim te ![]()
@Michelangelo na TN.cz zas rozebírají, že určitě byla rakev prázdná. furt budou mít o čem psát.