Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Už tady bylo napsáno vícekrát, sice volala o pomoc a ti, kdo jí pomoc nabídli nebo dokonce konali, se zlou se potázali a nemyslím tím jen od Rychtáře, ale i ona je nešetřila. ![]()
A nemyslím si, že je světicí, každý svého štěstí strůjcem, komu není rady, tomu není pomoci.
Směřovala k tomu, myslím si, že tomu zabránit nešlo. ![]()
@MartičkaK. Podivej se tady na ty odkazy, je tady i video matky toho Itala Domenika jak vola u jejiho baraku-nikdo ani nevysel. Snahu mela i uplne cizi zenska
![]()
Koupila jste si některá tuto knížku? Dnes jsem ji celou přečetla. Je tam spousta věcí, které nikdy nebyly zveřejněné. Smutný životní příběh
![]()
http://www.blesk.cz/…povali-tvrdy
@Michelangelo Ahoj
Koukala jsem na to, asi to bude zajimave..ja si ji pak sezenu
![]()
Tomu Macurovi už definitivně přeskočilo
http://www.super.cz/…-macura.html
@Michelangelo nekupila,ale jestli ji ještě sezenu, chci si ji koupit.
@vokishka to je blb
hlavně ze je svědek, který ji potkal cestou k vlaku ![]()
@vokishka No teda to uz je opravdu pres casu. Presne tak, vzdyt tam byla nejaka svedkyne, ktera ji udajne potkala ne??Tu asi taky podplatil Rychtar nebo jak..Ten Macura by mel odpocivat
![]()
Hezký večr holky, koukám, že už to tu nějak upadá, to je ale dobře… Jen jsem Vám chtěla sdělit zážitek z hotelu ve kterém jsme trávili víkend - hosté restaurace, kteří měli třídní sraz si dělali z tohoto srandu, tak jsem tak pohoršeně před manželem prohodila, že je to trapný a on prohodil, že jeho kamarádi si z toho také dělají pr.el a manžel jí prý také neměl rád… No trochu jsme se nepohodli a dál
to raději neřešíli, ale chlapi na to holt mají úplně jiný názor.
@želvička28 No tak ono delat si srandu z ciziho nestetsi, se nedivim, ze jsi se nepohodla
Chlapi vetsinou vse zlehcuji.Muj manzel ji ani neznal, je nemec, takze on nema ani paru o koho se jednalo, ten to neresil vubec popravde.Ale je fakt, ze je dobre, ze ta diskuze ustala, preci jenom uz je cas nechat ji v klidu
![]()
Včera k nám do práce přišel Pomeje s tou novou manželku a miminkem.
Pomeje je sympaťák a vypadá
na fotkách mi přišel valibuk, ale neee ![]()
@kubykula píše:
Včera k nám do práce přišel Pomeje s tou novou manželku a miminkem.
Pomeje je sympaťák a vypadána fotkách mi přišel valibuk, ale neee
On někde psal, že když chce dokáže držet přísnou dietu a markantně zhubnout.No,a potom když zase normálně papá, přibere. Třeba má zase období jablkové diety.
@boball Ty jo ja si pamatuju Pomejeho jeste kdyz zacinal, byl casto u meho taty na kulturnim vojenskem dome a delal tam nejake tance. Sedaval na baru a kecal s nami.Byl vzdycky myslim sympatak
O uvadel pak u nas i miss mam dojem a tam to rozbaloval na kazdou sukni
V te dobe byl zamilovany do Misi Kuklove. Casto o ni kazdemu vypravel
![]()
@Michelangelo píše:
Koupila jste si některá tuto knížku? Dnes jsem ji celou přečetla. Je tam spousta věcí, které nikdy nebyly zveřejněné. Smutný životní příběh![]()
http://www.blesk.cz/…povali-tvrdy
Já si ji dnes koupila ještě se nezačetla ale večer v klidu budu číst ![]()