Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@boball A co tady ne me jdes s tim certikem
Ja vim, ze lide fantazirujou radi, ale v tomto pripade se distancuji, nemam to rada, kam az saha lidsak fantazie
![]()
Podle me proste umrela pod koly vlaku a jak vypadala, to je uz je jedno, duse se neda nejak zmrzacit nastetsi
![]()
@boball Holky to je stejne jako kdyz vojaci kdysi polemizovali o Tom jestli citis tu kulku, ktera ti projde hlavou. Tezko rict, pokud nekdo neco citi, tak ale ani ne na sekundu, neni to pomala smrt podle me, jako kdyz nekdo umira na rakovinu, je to silenej naraz a nez se vzapamtujes jsi mrtva..
![]()
@pomenkova píše: @MichelangeloAhojNo slo o to, ze jsem psala
![]()
ze si nemyslim, ze by nekdo, kdo nekoho nataci na video opileho, ze by jsme potom byla nadsena, kdyby to ukazoval kamosum atd..Ze se to proste podle me nedela a kor milovane zene..
Tak jsme tady polemizovaly na tohle tema.
.Tak ja napsala, ze me by to rozhodne vadilo, ze bych takoveho manzela ci pritele nechtela, nebo dokonce zacala nenavidet casem..Druhy nazor si cetla…
@pomenkova ahoj
, aha, děkuji za vysvětlení
, měla jsem myšlenky u toho vlaku
, oni si dělali ostudu vzájemně, každopádně je pro JR dobře, že to nechal natáčet, pže minimálně můj názor to ovlivnilo hodně, jinak bych měla Ivetu za utýranou chudinku, která s tím nemohla nic udělat, taky a vinila bych jednoznačně JR. Takhle mi to tak jednoznačně nepřipadne ![]()
@pomenkova píše:
@boball Holky to je stejne jako kdyz vojaci kdysi polemizovali o Tom jestli citis tu kulku, ktera ti projde hlavou. Tezko rict, pokud nekdo neco citi, tak ale ani ne na sekundu, neni to pomala smrt podle me, jako kdyz nekdo umira na rakovinu, je to silenej naraz a nez se vzapamtujes jsi mrtva..![]()
![]()
Promin, ale musim
…
Ja vim jak jsi to myslela
Ale vyznelo mi to vtipne, protoze se jaksi mrtvy nevzpamatuje nikdy ![]()
@Michelangelo No jemu nevadi ani to, ze dela ostudu verejne bez nejakeho nataceni sama sebe, je to maniak..Ja vim, kady mame jiny nazor a nahled, ale ja toho cloveka proste nemusim.Uz tech jeho komedii bylo dost
![]()
Ja fakt netvrdim, ze to nemuze byt peklo s clovekem, ktery se nechce lecit, ale on si to peklo vybral sam, chtel ji(Ivetu) znicil si manzelstvi sam sobe, mel to tak mit..Mne vadi ze z neho lidi delaji chudinku, on si vybral sam.Aby to bylo spravedlive ona si udajne vybrala deprese a alkohol sama-jen tak, ze chtela, pak on si vybral zase ji sam bez toho aby ho nekdo nutil
![]()
Nataceni ale nedelal aby ji zachranil, jen aby zachranil a chranil sam sebe(aby mu nekdo zacaloval taky)..Kdo z normalnich lidi tohle dela??Kolik je zen zrumpovynych kazdy vikendy a chlapi je doma osprchuji a pomuzou jim na nohy, aby je nekde nataceli, delali by si ostudu jen sami sobe a hlavne te rodine te vlastni zeny..Tohle je muj proste nazor..Jestli si byl tak jisty, ze ji kazdy zna, nemusel si podle me ani nic natacet,.
Mel se starat o to, aby se sla lecit..Kdyby tolik Energie co dal do mikrofonu, kamer a sledovani dal do jeji zachrany, byla by jeste tady..To same plati i o jejich radoby kamaradkam a okoli, mozna i rodine, ketra tam mohla kdykoliv vtrhnout a i treba nasilim odvest, ten bratr na to byl silny dost..Ale tezko soudit, treba uz to delali
![]()
@boball píše:
@Michelangelo Popravdě je to hrozná představa, já osobně mám z vlaků strašnej strach, vadí mi u něj stát. Kolikrát jsem přemýšlela, jestli když někdo skočí z okna tu ránu cítí, s tím vlakem je to stejné. A bojím se, že jo
Věřím tomu, že duše necítí bolest a opouští tělo dřív, než dojde k tragédii. Že to tak je, mě potvrzuje svědectví lidí, např. po autonehodě popisují, že se na svoje bezvládně ležící tělo dívali z nadhledu, viděli záchranáře a jejich práci. To stejné popisují někteří při operaci - takové příběhy znám z osobního vyprávění. Tudíž mám za to, že Iveta bolest necítila a netrpěla
![]()
@boball píše:
@pomenkova ten čertík nebyl na tebe
Poměnka je domýšlivá, že
![]()
@Haku píše:
Promin, ale musim…
Ja vim jak jsi to myslelaAle vyznelo mi to vtipne, protoze se jaksi mrtvy nevzpamatuje nikdy
jasne tak ja to myslela pro ty co zijou, nez se vzpamatuji je ten druhy mrtvy, pro ni je to jasne
![]()
@Michelangelo Jj ja jsem cetla pribehy byla
Byl i natoceny film na toto tema- jak ty lide po tezkych autohavariich, nic necitili, zadny naraz nic. Ti co prezili, rikali, ze se nadneseli nad svym telem a vse pozorovali, dokonec uz nekteri americky doktori tomu zacinaji i verit, ze neco mezi nebem a zemi je, protoze plno pacientu jim pak odvypravelo´co s nima na sale delali
Nikdo nevi ![]()
@boball píše:
@pomenkova ten čertík nebyl na tebe
Ja vim
To byl muj humor takovy
![]()
@pomenkova píše:
@Michelangelo No jemu nevadi ani to, ze dela ostudu verejne bez nejakeho nataceni sama sebe, je to maniak..Ja vim, kady mame jiny nazor a nahled, ale ja toho cloveka proste nemusim.Uz tech jeho komedii bylo dost![]()
Ja fakt netvrdim, ze to nemuze byt peklo s clovekem, ktery se nechce lecit, ale on si to peklo vybral sam, chtel ji(Ivetu) znicil si manzelstvi sam sobe, mel to tak mit..Mne vadi ze z neho lidi delaji chudinku, on si vybral sam.Aby to bylo spravedlive ona si udajne vybrala deprese a alkohol sama-jen tak, ze chtela, pak on si vybral zase ji sam bez toho aby ho nekdo nutil![]()
![]()
Nataceni ale nedelal aby ji zachranil, jen aby zachranil a chranil sam sebe(aby mu nekdo zacaloval taky)..Kdo z normalnich lidi tohle dela??Kolik je zen zrumpovynych kazdy vikendy a chlapi je doma osprchuji a pomuzou jim na nohy, aby je nekde nataceli, delali by si ostudu jen sami sobe a hlavne te rodine te vlastni zeny..Tohle je muj proste nazor..Jestli si byl tak jisty, ze ji kazdy zna, nemusel si podle me ani nic natacet,.Mel se starat o to, aby se sla lecit..Kdyby tolik Energie co dal do mikrofonu, kamer a sledovani dal do jeji zachrany, byla by jeste tady..To same plati i o jejich radoby kamaradkam a okoli, mozna i rodine, ketra tam mohla kdykoliv vtrhnout a i treba nasilim odvest, ten bratr na to byl silny dost..Ale tezko soudit, treba uz to delali
![]()
Máme jiný názor proto, že jsi nejspíš nikdy neměla v rodině alkoholika, neposlouchala si plácání nesmyslných argumentů, nedělal ti ostudu třeba tím, že nedošel domů, ale ustlal si před domem, jindy na schodech, jindy nemohl opustit normálně barovou stoličku a byl špinavý, jak prase, arogantní, ječící, vypatlaný, pořezané žíly na rukách v přítomnosti svých dětí, prchající z nemocnice v županu atd. Rozklad celé rodiny, ale má to léta pod kontrolou. Smutné, strašně smutné a není moc dát takového člověka na léčení, když sám nechce. Bez jeho souhlasu neudělá nikdo nic a nedá se mu pomoct. Byla by to obrovská úleva pro celou rodinu i pro Rychtáře. Myslíš si, že věděl, že si začal s alkoholičkou, která je na tom tak zle se svojí závislostí? Ti umí svoji slabost dobře tajit a skrývat, když jim o něco jde. Rychtáře se nezastávám, je podle mne exibionista, ale zároveň byl hooodně naivní, když si myslel, že je v jeho silách Ivetu zbavit závislosti v takovém stadiu ![]()