Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova tak asi je to jiné, ale zase vlastně to ani nezkusily, prostě než fotáky, tak raději nejdu.. Já nevím, nepřijde mi to taková obět, zvlášt, když kamary a novináři nesměli!!! za bránu a samotný pohřeb byl bez novinářů…Mohli sednout do tmavého auta, projet, jak Rychtář a prostě tam pobýt půl hodiny..
Třeba jejich volba raději se nerozloučit, popel mít někdo jiný, ale nebudou mě fotit novináři.. nevím no
ono je to celkem teď už jedno
@vokishka pikantní minulost
to je fakt pikantní, že si jednou zahrála v Troškovém filmu..
Je to děs, jak to pořád všechno řeší… Oni až nebudou mít co psát, tak budou řešit kraviny
http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…. idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
@pomenkova píše:
No ale i Macura pak odesel, stejne by tam nebyl vpusteny.Ono je to jiny pro ty lidi co ji tolik neznaji, jako vlastni rodina, tem by nedali fotaky pokoj ani na sekundu![]()
![]()
Možná jsem měla umazat tu druhou větu.
Souhlasila jsem především s tou první. Tedy tou, že šlo o rozloučení s Ivetou. To, jestli se tam Macura přišel zviditelnit nebo ne, neřeším. Samozřejmě, zapálit doma svíčku, rozloučit se vzpomínkou, atd.. to je na každém, ale ten akt - kdy jaksi ten člověk se změní na prach (nevím, jak to napsat), tak ten je jen jeden a u toho by Ti nejbližší měli být, podle mého názoru (který ale nikomu nenutím a už vůbec neříkám, že je ten správný). Nedokážu si představit, že by mi nějací novináři, ani Rychtář zabránili v tom, abych u toho byla. Kvůli té osobě.. To, co je kolem toho by mi mohlo být nepříjemné, ale já se přišla rozloučit s ní, bez ohledu na ostatní. Byla to jediná a poslední příležitost tohoto typu. Snad je to srozumitelné, jsem dnes nějak mimo od rána
.
@kvaček Presne tak- co jezisi to ma zase byt
, Tak nekde hrala kdysi no a ty jeji lentilky pod kobercem, ktere nebyli ani jeste videt, to taky se snad hned kazdy nezblazni
![]()
Jako ale mam pocit, ze jedine tedy co me vadi, ze on si zve vysetrovatele k sobe, jako nejake hosty, tak vchapu kdyz vysetruji, ale v den pohrbu??To je divny ze vubec sla jako-nevim zda se mi to divne
![]()
@Elme Já tomu rozumím. Ale nikdo neví, jakým způsobem komunikuje Rychtář s rodinou Ivety. Je to jedno, stejně už se to nedá změnit. Jinak Bartošová už asi tak netáhne, začínají se množit články o Kramném.
@Elme No tak jasne ze to bylo srozumitelne, ja jen pisu muj nazor, ze asi meli nejaky duvod, ze neprisli.
Jako me je to taky cekle divne to popravde, ale co nadelas nase vec to neni a je jen na nich jake rozlouceni meli.
To jako muze mi to byt proti srsti jak chce, je to jen jejich vec..Souhlas jen st im, ze obycejny clovek se divit bude, ten co ma denodenne novinare u baraku to asi pochopi.Ja nevim, neslo preci jen o ty novinare, tam slo o vic. Nechteli byt s Rychtarem, porad to dokola pisu i kamarad Artura se na facebooku vyjadril, ze tam nesel Arur kvuli nemu, tak co tady porad resime
![]()
@vokishka píše:
@Elme Já tomu rozumím. Ale nikdo neví, jakým způsobem komunikuje Rychtář s rodinou Ivety. Je to jedno, stejně už se to nedá změnit. Jinak Bartošová už asi tak netáhne, začínají se množit články o Kramném.
Přesně tak, už je to pryč a je to jejich věc. Já bych to takhle nechtěla, ale oni asi ano, takže si to udělali po svém a tak to má být.
Taky jsem si všimla, že se to téma poměrně rychle vyčerpalo a bulvár už se pomalu, ale jistě zase začíná víc starat o jiné. Což je taky dobře, musí být děs pomalu ani nezapínat mobil nebo mít x telefonátů denně kvůli téhle tragédii.
@Elme Já s tebou absolutně souhlasím, možná proto, že skoro na všech pohřbech mám takovou vizi člověka, že se dívá, je tam a pak teprve odchází. Naposledy jsem měla u mého kamaráda pocit, že sedí v kostele, ve výšce, klátí nohama, na sobě má černé džíny, nevím tedy co měl na sobě doopravdy a směje se tomu. Manželova babička se mi zase tak ukázala a říkala, no a je to, jak jsem říkala. Proto bych nemohla nejít na pohřeb, měla bych pocit, že jsem toho člověka zklamala.Tak a jsem ted za cvoka
![]()
@Elme To jo, dospělého ho deptá, ale má určitou odolnost. Ale pro Artura to musí být strašné, v podstatě aby raději odhlásil internet.
Mě prostě přijde, že prostě na ni se přiživujou pomalu všichni. ![]()
Přijde mi to, že měla okolo sebe strašné lidi.. já nevím no.. a nemluvím vyloženě o rodině, to nevím, jaké měli vztahy, ale tak celkově..
Byla o ni reportář, co prožila a teda jsem hleděla, že fakt měla smůlu na přátele a hlavně chlapy.. Prý ji někdy nějaký chlap vydíral, a někde držel či co.. Nevím přesně jak se jmenoval, ale bylo to v období okolo Štaidla.
@kvaček To byl ten Triska a bylo to u soudu, to bylo opravdu uz davno a bylo to nejak tak, ze ho neuznali vinnym, nebo jak..To bylo to tema s tim celofanem a martany, nebo co, ufem, jako to bylo fakt divny tenkrat..
Urcite mela kolem sebe i dobre lidi si mlslim, ale mekdo proste prehlizi fakt, ze obcas si za neco taky muze sam..
Pokud je pravda, ze odmitala pomoc v dobe, kdy by to jeste zvladla, byla sama proti sobe.
Mne se jen nelibilo jak byla slaba u toho rybnika, tam byla silene slaboucka a nechal ji ve stychu, v teto fazi myslim, ze by nebyl problem ji dovest k psychiatrovi na lecbu..Vypadala strasne
![]()
@pomenkova to jo, ale zase třeba mám okolo sebe lidi co si prožili deprese-léčení na klinice a vím, že stačí málo něco právě, když je člověk v té uzkosti a prostě je to jakoby několikanásobné.. nejde mi to vyjádřit, ale prostě myslím si, že určití lidi vyloženě využívali situace, kdy měla vážné depresivní stavy a prostě do ní šily.. jak se říká
@kvaček Tak to samozrejme taky jiste, v uzkostnych stavech se branit nemuzes, ostatne my jsme tady vsechny popisovali jak nam bylo, kdyz jsme meli depky..Je to sileny hnusny stav a prave ze to znam, vim ze diky tem blbym kecum nekdy se da vybicovat jeste dal..neboj se, ze se s tebou kazdy mazli, kdyz jsi v depresi. Ono nekomui to pomuze jak se rika, kdyz mu nekdo do oci rekne hale uz dost, jsi s tim nekam a neco se sebou delej. Nekdo se jeste vic do sebe ztahne a ublizi mu to, to fakt zalezi na povaze a na otrlosti.
Mozna byla clovek, ktery chtel vic podpory a podle me, nejlepsi moznost byla proste odejet pryc na nejaky cas se lecit myslim mimo cr, coz uz ji ten ital nabidl.To byla velika skoda, ta bariera reci jak se vymlouval Rychtar v televizi, ta nebyla podle me podstatna, slo je o to aby vypadla z prostredi kde se na ni poradal hon na carodejnici, leckdy i jeji vinou nejvetsi vinou ovsem v te dobe Rychtare, kterej to cele dal televizi a v nejhorsich stavech ji natacel
Preci, kdyz nekoho mam rad, nebudu to natacet, nybrz zvazim moznosti kde by ji pomohli co ji ted pomuze a ne natacet videjka jak promlouva Macurovi do duse, jak ji zhuntoval
![]()