Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
13.5.14 09:46
@Michelangelo píše:
Doufám v to, že to tak bude a je to utajené kvůli médiím :think:

Bylo by to to nejlepsi pro Artura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
13.5.14 09:54
@boball píše:
Já nechápu hlavně její matku. Když už to všechno tak dopadlo, šla bych na pohřeb své dcery třeba do pekla. Vždyt si vůbec nemusela všímat jejího manžela, navíc kdyby poprosila syna, jistě by tam šel. A o její urnu bych se porvala jak eskymáckej pes, nebo si aspon vynutila rozdělení, když je to možné. :|

No jenomze ona uz treba jak eskymackej pes sili doma, nemusi to hend rikat na verejnosti jako pan nekdo..To je fakt jen tim, ze oni to narozdil od neho nikde nevytrubuji.Ja si mylsim ze v sokúkromi to vre jak varici voda a ze podniknou jiste kroky, aby dostali urnu zpatky a mohli ji po svem pohrbit. Vzdyt jejich pranim bylo ji preci pohrbit u sebe doma ne ve Strasnicich, proc by ho meli rspektovat. O tu urnu se rvat to by bylo dost nevhodne a myslim, ze proto to vsechno tak tutlaji :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
13.5.14 10:05

@Virginia Bez maminky setry to je opet spekulace, treba s nima v kontaktu byla :nevim: Vzdyt celou dobu na videu z te Italie-Ryhtar rika do telefonu-maminka chce aby jsi se vratila, sesra, Lumir, prijed a kde jsi atd..Ja nemylsim ze by tam zajem nebyl..Ano on byl manzelem, ale ja jen spekuluji, ze oni ho tak nemuseli brat, jako rozumis, ze vedeli co je zac..Zkus si to predatvit i jinak.Mas slavne dite vis s jakym nmagorem zije, ale nemuzes do toho nejak plest.Ono se to stava i v beznem zivote zejo? No a ted ty budes znat dceru cely zivot a vedet koho ze si ta holka porad vybira a co je to za typky, nebudes je ani kvuli tomu navstevovat,.jen obcas zavolas, protoze vis, ze ti telefon zvedne pokazde on, coz jeji maminka take rikala na kamery…Tak jako jiste budes ho respktovat, ze si ho ta holka blazniva vybrala, ale pokud se stane takova tragedie-a nebudes si jista, ze to nebylo kvuli nemu, sla by jsi i presto na pohreb??Ze by jsi tam jako stala, zatimco by ti slo hlavou co kdyz ta holka to udelala kvuli nemu???Takto to celou dobu myslim.No a pak uz je ti jedno ze on byla manzel nebo ne, asi by sis vycitala cely zbytek zivota, ze jsi mohla stat vedle nekoho kdo ji doopravdxy dodelal. Nerikam ze to tak je, ale ze tak oni muzou smyslet jako rodina :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
13.5.14 10:14

@pomenkova Ti nevím - vyčítat si po zbytek života, že stojím vedle člověka který ji dostal do hrobu? Pro mě divný. Aniž bych dávala jakoukoli vinu její rodině, to opravdu ne, ani náznakem, jako máma bych spíš vyčítala sama sobě, co jsem kdy mohla udělat a změnit, aby to takhle nedopadlo.
Zřejmě bych se prostě šla rozloučit s dcerou a jeho bych si nevšímala, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
13.5.14 10:15

@pomenkova Žádnej veřejnej pohřeb to nebyl. Takže tam klidně mohla přijet, stejně jí vyfotili když s ní mluvili po sebevraždě, tak o co jí šlo? Šla bych tam kvůli svému dítěti, aby tam nebyla sama s cizími lidmi, jak se právě stalo a po těch aférách, už by mne stejně nemohlo nic horšího potkat. A rvát jsem nemyslela, jako Macura s Rychtou, ale obrazně:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
13.5.14 10:19
@pomenkova píše:
To je velice hezke od neho, ale ted se zamysli, co kdyz jediny posledni prani Ivety bylo, aby ji uz nechal na pokoji??Jen si zaspekuluju nic vic.Co kdyz pisu nemusi to tak byt..To by ji vlastne jako mel mucit (kdyby to mela byt pravda-nebrat doslovne)to by ji mel opet mucit jeste v hrobe.?.To se mu opet povedlo. Myslim ze o jeji urne ma predevsim rozhonout jeji rodina, Artur, ten ho nema v lasce, tak nevim co ten clovek si uz mysli. Vzdyt s ni zil dva roky.Ja nereknu Stajdl po takovych 13 letech, nebo manzel co zna manzelku pres dvacet let..nezda se vam to uz od neho teatralni??Vzdyt by mel byt pochovany predevsim u jeho exmanzelky se kterou byl pres 20 let a pak se k ni chce jeste vratit s tim, ze jako se necha pohrbit u radoby manzelky Ivety???Jako jen premyslim takto a jsem zvedava na vase nazory ;) ;) A i to s tou babickou na parte to jako taky nemysli vazne, babicka je predevsim jeho exmanzelka pokrevni a prava :roll: :roll: :roll:

Můj názor: Iveta nenechala instrukce a přání svého pohřbu. Přestože JR ustoupil od veřejného pohřbu, přesto se rodina Ivety rozloučit nepřišla. Na tom pohřbu šlo o Ivetu nebo Rychtáře? Z mého pohledu o Ivetu a je pro mne nepředstavitelné, že bych se nepřišla se svým dítětem rozloučit. Láska k Ivetě nebyla silnější, než nenávist k Rychtáři? Nevím, jaké emoce ovládají rodinu Ivety, třeba se prostě loučit nechtějí, nemají na to sílu a vnímají to tak, že Iveta s nimi žije dál. Nevím, co její blízcí cítí a můj názor se může strašně mýlit. Co když chrání Artura, aby nenásledoval svou maminku? Jeho včerejší úsměv při cestě ze školy, považuji za masku, kterou nosí před spolužáky.

EDIT: Sílu vztahu neposuzuji podle délky. Iveta byla s JR 3 roky a mohl být silnější, než 13 let se Štaidlem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
13.5.14 10:24

@Virginia No pro me taky prave divny ;)
To ja taky, asi jako kazda Mama, ktera to nemuze nic v zivote natolik ovlivnit, bych si porad neco vycitala, ale proto rikam museli mit velice uz zavazny duvod nejit se rozloucit..
Bud to bylo jak nekteri psali, ze delali saskarny jen pro tisk a udelaji to napriklad s nim nekde jinde.
Nebo tam neprisli kvuli nemu, jine vysvetleni neexistuje..O Tom, ze by schvalne nesli na pohreb nemuze byt ani debata ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
13.5.14 10:26

Ohledně otázky zubů. Ivetě chyběla 6+7 nahoře. chtěla tam implantáty. jelikož v té oblasti je obvyklé, že je kost nedostačující, provádí se tzv. augmentace kosti, případně sinus lift-doplnění kosti. je to dost rutinní záležitost. až poté po nějaké době se dává implantát. Nejednalo se o lícní kost, ale o čelistní kost.
Klinika se proti tomu dost ostře ohradila, že není možn, aby ji to bolelo více jak 3 měsíce po zákroku tak, že by nemohla jíst.

• Citovat
  • Upravit
54030
13.5.14 10:30
@Virginia píše:
@pomenkova Ti nevím - vyčítat si po zbytek života, že stojím vedle člověka který ji dostal do hrobu? Pro mě divný. Aniž bych dávala jakoukoli vinu její rodině, to opravdu ne, ani náznakem, jako máma bych spíš vyčítala sama sobě, co jsem kdy mohla udělat a změnit, aby to takhle nedopadlo.
Zřejmě bych se prostě šla rozloučit s dcerou a jeho bych si nevšímala, nevím.

Souhlas, pocit viny je dost častý a mají ho velmi často rodiče, kteří nemohli vůbec nic ovlivnit. Ať šlo o nemoc, nebo tragédii. Vždycky tam čtu „kdyby“… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
13.5.14 10:30

@Michelangelo Tak s tim, ze to bude mit pro Artura nasledky, ze se nerozloucil. S tim souhlasim naplno. Nedat sbohem je velice silelny pak na psychiku.Snad prave proto doufam, ze udelsaji neco soukromeho, ze se na to nevykaslali.Nebo jak pises, ze ji maji vsrdci, kazdy to bere jinak.
ja to chapu ze nekdo muze zit jen treba rok, presto je to manzel, ze ma jista prava, jen on se mi nezda fakt ne.
Navic ma uvaha je, ze proc tedy Iveta nezanechala vzkaz kdyby to tak horlive planovala a milovala Rychtare jiste by bylo podminkou, ze on to ma vse zorganizovat..proc? Jsou spekulace o tom-i ty clanky co jsi sem davala, ze ten obraz iveta ani nedavala jemu, ze to pismo neni jeji atd..no neco na tom, ze ho v lasce nemaji musi byt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
13.5.14 10:35

@pomenkova No jo, hele, něco jiného je, co si člověk myslí - být na místě Ivetiny matky, bratra, syna, tak tomu (pozor, teď přijde spousta ošklivých slov) kre*énovi rozflákám tlamu a vyhodím ho z baráku, že by se nestačil ani otočit, natož volat novináře.
A co by člověk zřejmě dělal? No, asi bych prostě respektovala, že jí pohřeb vypraví zákonný choť, šla bych se rozloučit se svou dcerou a nazdar. Nemůže člověk všechno v životě urvat násilím tak, aby bylo po jeho, i když je to nespravedlnost do očí bijící. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.5.14 10:44
@jaaaaaana píše:
Ohledně otázky zubů. Ivetě chyběla 6+7 nahoře. chtěla tam implantáty. jelikož v té oblasti je obvyklé, že je kost nedostačující, provádí se tzv. augmentace kosti, případně sinus lift-doplnění kosti. je to dost rutinní záležitost. až poté po nějaké době se dává implantát. Nejednalo se o lícní kost, ale o čelistní kost.
Klinika se proti tomu dost ostře ohradila, že není možn, aby ji to bolelo více jak 3 měsíce po zákroku tak, že by nemohla jíst.
:palec: presne tak
  • Citovat
  • Upravit
26842
13.5.14 10:45

@Virginia No presne tak bych reagovala ja taky, ze bych toho hajzlika vyhodila, ale bez kamer se to rika vid? :mrgreen: :mrgreen: Ono zit ve svetlech reflektoru cely zivot neni nejaka kdovi jaka krasa. Vzydt uz i ty lide z jeji vesnice meli dost tech novinaru, ono to po case asi omrzi. A jdi se nekam mlatit vid :mrgreen: Ja nevim, vzdyt se muzou citit strasne slabe ted, bojova nalada muze prijit treba dyl :nevim: :nevim:
Nechci nic rikat, ale tusim ze je to teprve ticho pred bouri :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.5.14 10:47

Ja jsem vcera cetla ze chystaji rodinne rozlouceni ve Frenstate, ze popel se da pripadne rozdelit do dvou uren..

• Citovat
  • Upravit
54030
13.5.14 11:08
@pomenkova píše:
@Virginia No presne tak bych reagovala ja taky, ze bych toho hajzlika vyhodila, ale bez kamer se to rika vid? :mrgreen: :mrgreen: Ono zit ve svetlech reflektoru cely zivot neni nejaka kdovi jaka krasa. Vzydt uz i ty lide z jeji vesnice meli dost tech novinaru, ono to po case asi omrzi. A jdi se nekam mlatit vid :mrgreen: Ja nevim, vzdyt se muzou citit strasne slabe ted, bojova nalada muze prijit treba dyl :nevim: :nevim:
Nechci nic rikat, ale tusim ze je to teprve ticho pred bouri :think:

Taky si myslím :think: Vyšetřování Rychtáře pokračuje, i když se st. zástupkyně pro média vyjádřila, že nemá podíl na samotné sebevraždě Ivety. Mně to pouze říká, že ji nehodil pod vlak, ale to je zatím všechno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí