Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova píše:
@Virginia Nemohli a nedivim se jim
Já se teda divím.
Nevím, jak hluboké může být jejich zranění, které jim způsobil Rychtář svým cirkusem kolem smrti, ale byl to jednou její manžel, tak to prostě tak musí brát, když si vzpomenu, jaký hon byl třeba na Vendulu Svobodovou, jak se s ní rodina Svobody taky nebavila, a přesto se všichni respektovali a přišli, tak by se mi jevilo celkem normální, když jim on vyhověl s tím neveřejným pohřbem, že by prostě dorazili.
@Haku No, možný je úplně všechno. Spíš bych řekla, že to nejjednodušší řešení je správné - Iveta včera v rakvi a rodina nas*aná někde doma, protože to nemohou překousnout.
@Michelangelo píše:
Pochopila jsem toUdělala jsi to, co jsem včera přešla, páč jsem nechtěla vyvolávat zbytečné spory. Bohužel i přes moji dnešní snahu objasnit vše ve smířlivém tónu, zůstalo nedočteno a nepochopeno. Nedá se nic dělat
tak to tedy ne,,,ja uz jsem se vcera OMLUVILA! proc me to delas?
myslela jsem si doted ze jsi super..neni me proste dobre, kazdy stres dnes me nici, takze jsem si to prolitla vim co me pises a odpovedela…tak nevim proc to dokola opakujes ze se semnou neda nebo co ![]()
@Virginia píše:
@Haku No, možný je úplně všechno. Spíš bych řekla, že to nejjednodušší řešení je správné - Iveta včera v rakvi a rodina nas*aná někde doma, protože to nemohou překousnout.
To, ale, nesmirne smutne
Ne kvuli IB ( ikdyz take),ale hlavne kvuli Arturovi, ten se s tim nevyrovna, pokud opravdu nebyl na pohrbu a nedostal timto sanci se s ni rozloucit. Protoze az tehdy, kdyz rekne sbohem, muze zacit pracovat na tom, aby ji odpustil…
@Michelangelo píše:
Jsem ráda, že jsi to zmínilaJe to i můj pocit a je mi z toho smutno. Žádný další pohřeb nikdo nezmínil, jen JR se vyjádřil, že si urnu vezme domů a v Říčanech si zařídí nový hrob, kde chce být pochován vedle Ivety
To je velice hezke od neho, ale ted se zamysli, co kdyz jediny posledni prani Ivety bylo, aby ji uz nechal na pokoji??Jen si zaspekuluju nic vic.Co kdyz pisu nemusi to tak byt..To by ji vlastne jako mel mucit (kdyby to mela byt pravda-nebrat doslovne)to by ji mel opet mucit jeste v hrobe.?.To se mu opet povedlo. Myslim ze o jeji urne ma predevsim rozhonout jeji rodina, Artur, ten ho nema v lasce, tak nevim co ten clovek si uz mysli. Vzdyt s ni zil dva roky.Ja nereknu Stajdl po takovych 13 letech, nebo manzel co zna manzelku pres dvacet let..nezda se vam to uz od neho teatralni??Vzdyt by mel byt pochovany predevsim u jeho exmanzelky se kterou byl pres 20 let a pak se k ni chce jeste vratit s tim, ze jako se necha pohrbit u radoby manzelky Ivety???Jako jen premyslim takto a jsem zvedava na vase nazory
A i to s tou babickou na parte to jako taky nemysli vazne, babicka je predevsim jeho exmanzelka pokrevni a prava
![]()
@Haku píše:
To, ale, nesmirne smutneNe kvuli IB ( ikdyz take),ale hlavne kvuli Arturovi, ten se s tim nevyrovna, pokud opravdu nebyl na pohrbu a nedostal timto sanci se s ni rozloucit. Protoze az tehdy, kdyz rekne sbohem, muze zacit pracovat na tom, aby ji odpustil…
To si právě taky myslím, že to rozloučení má mimo jiné i takovou tu známku nového počátku - že je velmi potřebné říct to sbohem, něco skončilo a něco jiného začne.
Z toho důvodu mi přijde divný, ať už měli vztah k Rychtářovi jakýkoli, že tam nedošli, pokud on z toho nedělal mediální cirkus, však s ním ani slovo promluvit nemuseli, mohli se prostě rozloučit s Ivetou.
Ale těžko říct, jak to je a co kdo zrovna cítí, je těžké to pochopit, když to člověk nezažil, takováto situace je výjimečná, ne smrt samotná, ale ty okolnosti včetně medializace rozhodně.
@KackaDoup píše:
@Michelangelo jezisi neeeeeeeeeeee, necham, ale uz jsem to uzavrela a tobe jsem se za to co popisujes vcera omluvila…tak proc se v tom mam zase hrabat? pochopis ze uz nechci, ze me to mrzi a nebavi me porad cist jak jsem takova anebo makova? zase si delas hned nazor…upozornuju ze me neznas, a pismenka na netu nejsou vsechno…a znovu opakuji, ja jsme s evcera omluvila a to by melo stacit![]()
Omlouvám se, ale takhle mi vyzněly tvoje písmenka
, „už nedočítám“ - jsem si tedy špatně vyložila
, tvoji včerejší omluvu jsem nezaznamenala
, asi vím, který příspěvek myslíš, ale splynulo mi to ve větě…,to je jedno, nejsem urážlivá a k naštvání mám taky daleko, nebudeme to nedorozumnění dál řešit a pokusíme se diskutovat s tolerancí k názorům druhých, jsi pro?
![]()
Já nechápu hlavně její matku. Když už to všechno tak dopadlo, šla bych na pohřeb své dcery třeba do pekla. Vždyt si vůbec nemusela všímat jejího manžela, navíc kdyby poprosila syna, jistě by tam šel. A o její urnu bych se porvala jak eskymáckej pes, nebo si aspon vynutila rozdělení, když je to možné. ![]()
@Michelangelo hurá
to se me ulevilo…ja to o tom Arturovi taky blbe pochopila holt…
@boball píše:
Já nechápu hlavně její matku. Když už to všechno tak dopadlo, šla bych na pohřeb své dcery třeba do pekla. Vždyt si vůbec nemusela všímat jejího manžela, navíc kdyby poprosila syna, jistě by tam šel. A o její urnu bych se porvala jak eskymáckej pes, nebo si aspon vynutila rozdělení, když je to možné.
Poprosila syna, aby tam nebyla sama. Nějak to vypadlo.
@KackaDoup píše:
tak to tedy ne,,,ja uz jsem se vcera OMLUVILA! proc me to delas?myslela jsem si doted ze jsi super..neni me proste dobre, kazdy stres dnes me nici, takze jsem si to prolitla vim co me pises a odpovedela…tak nevim proc to dokola opakujes ze se semnou neda nebo co
@KackaDoup, naše příspěvky se míjí
, než dodatluji další, tak vložíš svůj vysvětlující a vypadá to, že si nerozumíme
Jde nám přitom o stejnou věc - klid a diskuzi bez zbytečných emocí
![]()
@Haku píše:
Omlouvam se za vtirnuti
Ja si myslim, ze to mozna ani nebyl ten pravy pohreb s pozustatky IBTreba se dohodlli, zaplatili mu za to a on usporadal „neco“ pro verejnost a rodina si ji pohrbi natajnacku
Cista ma spekulace nic jineho, podlozene to, samozrejme,nemam.Je to jen takova mala fantasmagorie
Doufám v to, že to tak bude a je to utajené kvůli médiím ![]()
@Virginia Vendula Svobodova a Karle Svoboda, to bylo jine kafe…za prve oni se milovali a i nenavideli zaroven, ale byla s jima legrace ikdyz se nastvali na sebe. Vendula ma dar obrovskeho nadhledu, za druhe zili spolu tolik let, ne dva roky…Za treti a proto jsme taky psala, co tam ten chcipak Rychtar jeste dela u ni doma??Pardon tem, ktery ho maji radi(ja to respektuji)jen mi to neda..Co on tam jeste dela, kdyz to neni ani jeho dum. Presne Vendula musel pryc rychle, a byla takovou dobu manzelkou a podilela se na vsech ruznyvch donbrocinnych akcich. Navic oni dva meli pravo obcas nejakou scenu udelat, prisli o dite, o to nejcennejsi, byla pod tlakem..To je rozdil. Ten zasadni rozdil mezi nejakym Elekrikarem a pak pozdejsim radoby panem Bartosem, ketry chtel jen tezit z jeji slavy. Tohle za ty leta neudelali Svobodivi ani nahodou co on dokazal za jediny rok
![]()
@Virginia Ano,je to velmi vyjimecna situace. Sama jsem zvedava jestli se nekdy dozvime jestli mela jeji rodina snaci alespon nejakym zpusobem rozloucit. Pokud to byl ted pravy pohreb, tak si myslim, ze si udelaji nejaky obrat po svem.Jsem si jista, ze nikdo neodepre Arturovi se dustoje s maminkou rozloucit.
Ja vas tu ctu, protoze nemam ceske programy a tak mam informace jen tady
Hudbu IB jsem mela rada.
@pomenkova píše:
To je velice hezke od neho, ale ted se zamysli, co kdyz jediny posledni prani Ivety bylo, aby ji uz nechal na pokoji??Jen si zaspekuluju nic vic.Co kdyz pisu nemusi to tak byt..To by ji vlastne jako mel mucit (kdyby to mela byt pravda-nebrat doslovne)to by ji mel opet mucit jeste v hrobe.?.To se mu opet povedlo. Myslim ze o jeji urne ma predevsim rozhonout jeji rodina, Artur, ten ho nema v lasce, tak nevim co ten clovek si uz mysli. Vzdyt s ni zil dva roky.Ja nereknu Stajdl po takovych 13 letech, nebo manzel co zna manzelku pres dvacet let..nezda se vam to uz od neho teatralni??Vzdyt by mel byt pochovany predevsim u jeho exmanzelky se kterou byl pres 20 let a pak se k ni chce jeste vratit s tim, ze jako se necha pohrbit u radoby manzelky Ivety???Jako jen premyslim takto a jsem zvedava na vase nazory![]()
A i to s tou babickou na parte to jako taky nemysli vazne, babicka je predevsim jeho exmanzelka pokrevni a prava
![]()
![]()
Koukáme na to z jiných úhlů celou dobu. ![]()
I tady. Z mého pohledu - ano, Rychtář je magor.
Ovšem - ona žila svůj život tak, jak žila - bez rodiny, maminky, sestry, v jejím světě měli místo zejména individua typu Rychtář a spol. Dobrovolně si ho vzala, byla jeho ženou. Možná bohužel. Zdá se mi normální, že pohřeb své ženě uspořádá její manžel a on taky rozhodne o místě jejího odpočinku. Že je manžel sociopatický cvok a zřejmě tyran je smutné, je mi líto jí i její rodiny, hlavně syna, ale na tom, jak se fakticky Rychtář chová (odmyslíme-li si mediální cirkus), mi nepřijde nic moc divného. Chce pohřbít manželku. A ten obřad s absencí médií bylo od něj vstřícné gesto.