Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova píše:
@Michelangelo Ahoj uffff, no konecne nekdo k tematu diky![]()
![]()
No jako ja jsem nesledovala televizi nema tady zadny cesky program, taze fakt nevim, ale mozna jo, ze to nejak kombinovala clovek nevi.,Preci jenom tyhle prasky zrejme zabiraji jinak a to neni dobre michat.
Ja se spis ale ptala proc na tu operaci sla, nevrazlil ji parkrat Pepek??tak to bylo spis ode mne minene, ze jako co bylo za duvod te operace![]()
![]()
![]()
Ivetě chyběly dva zuby a zřejmě vlivem alkoholu a léků se jí odvápnila okostice a nebylo do čeho ty zuby zasadit, tak jí dělali rekonstrukci té kosti. Můj názor a taky moje zkušenost s dlouhodobým užíváním léků na ředění krve. I AD mírně ředí krev.
@Michelangelo píše:
Dobře, když to pořád ještě řešíš, tak ti k tomu taky napíšu svoje, i když jsem to včera přešla. Do svého příspěvku jsem napsala, že nesoudím, pouze se zamýšlím, nad tím, za jakou cenu přišla Iveta o Artura. A ty si mě odpověděla, že soudím a neznala jsem je. To stejné platí o tobě, ani ty jsi s nimi nežila a píšeš tu svoje názory. A nikdo ti nepíše, že soudíš Rychtáře. Každý to bere, že vyjadřuješ svoje názory, jak na tebe tento tragický příběh působí. Rychtář je psychopat, to tu píšeme všechny od začátku, ale Iveta nebyla princezna, se kterou byla radost žít. Je mi jí nesmírně líto, ale při vší úctě k ní a jejím krásným písničkám, nedokáži pominout fakt, že se ničila sama a nedokázala si to přiznat. Co bys říkala na místě manželek Štaidla a Rychtáře, které ji vzaly pod svoji střechu, nabídly jí pomoc, staraly se oni a ona si při svém odchodu přibalila jejich manžela? Měla jsem ji ráda, i přes tyto charakterní chyby. O to moje city měly větší cenu. Mít rád někoho dokonalého je mnohem snadnější. Takže se na mne nezlob, že klidně zmíním její mínusy, byla normální, chybující člověk a ne princezna, kterou si mnozí vysnili
ja myslim ze uz to stacilo, navic jsem se ti vcera za to omluvila…takze taky nedocitam..
@Michelangelo píše:
Ivetě chyběly dva zuby a zřejmě vlivem alkoholu a léků se jí odvápnila okostice a nebylo do čeho ty zuby zasadit, tak jí dělali rekonstrukci té kosti. Můj názor a taky moje zkušenost s dlouhodobým užíváním léků na ředění krve. I AD mírně ředí krev.
No a ono kdyz se do tech zubu obcas narazi, nebo padne nejaka ta facka s pestickovym otiskem Pepana
Nebo je to asi opravdu odvapneni to je fakt…
Jen me zarazi, ze ten Artur narazi, ze od tech zubu byla Mama jina.Bud mel na mysli ty prasky, nebo Rychtare jen uvazuju nahlas nic vic, jen teorie
![]()
@KackaDoup píše:
ja myslim ze uz to stacilo, navic jsem se ti vcera za to omluvila…takze taky nedocitam..
s tím nic nenadělám, když si to nenecháš vysvětlit a uznáváš jenom svůj názor - nezlob se, ale tak na mě nyní opravdu působíš ![]()
A děvčata, ještě teda přemýšlím.
Rychtář de facto vyšel rodině vstříc s rozloučením mimo účast médií - rodina teda teoreticky mohla přijít, ale přesto, že on z toho neudělal žádný cirkus, se nikdo nedostavil.
Co vy na to? Jako, že jsou na něj nas*aní, to chápu, ale že by nemohli přijet?
@pomenkova píše:
No a ono kdyz se do tech zubu obcas narazi, nebo padne nejaka ta facka s pestickovym otiskem Pepana![]()
Nebo je to asi opravdu odvapneni to je fakt…
![]()
![]()
Jen me zarazi, ze ten Artur narazi, ze od tech zubu byla Mama jina.Bud mel na mysli ty prasky, nebo Rychtare jen uvazuju nahlas nic vic, jen teorie
![]()
![]()
Právě proto jsem ty zuby zmínila už dřív, pže se nedalo nevšimnout, že Iveta se od té doby strašně změnila psychicky, působila naprosto bezbranně v porovnání s tím, jaká byla bojovnice a uměla se ozvat
![]()
@Virginia píše:
Rychtář de facto vyšel rodině vstříc s rozloučením mimo účast médií - rodina teda teoreticky mohla přijít, ale přesto, že on z toho neudělal žádný cirkus, se nikdo nedostavil.
Jsem ráda, že jsi to zmínila
Je to i můj pocit a je mi z toho smutno. Žádný další pohřeb nikdo nezmínil, jen JR se vyjádřil, že si urnu vezme domů a v Říčanech si zařídí nový hrob, kde chce být pochován vedle Ivety ![]()
@Michelangelo píše:
Právě proto jsem ty zuby zmínila už dřív, pže se nedalo nevšimnout, že Iveta se od té doby strašně změnila psychicky, působila naprosto bezbranně v porovnání s tím, jaká byla bojovnice a uměla se ozvat![]()
Jo to vim, ze ty jedina jsi psala o zubech a me to nenapadlo. A od toho videa u tech kachen mam dojem ze ma nejakou stranu tvari zapudrovanou, tezko rict co se tam delo vid??
![]()
@Virginia píše:
Omlouvam se za vtirnuti ![]()
Ja si myslim, ze to mozna ani nebyl ten pravy pohreb s pozustatky IB
Treba se dohodlli, zaplatili mu za to a on usporadal „neco“ pro verejnost a rodina si ji pohrbi natajnacku ![]()
Cista ma spekulace nic jineho, podlozene to, samozrejme,nemam.Je to jen takova mala fantasmagorie ![]()
@Haku Proc?? Mohlo to tak klidne byt, tady uz nevi nikdo nic
Nahodu to by pak vysvetlovalo vsechno.
Ikdyz
Nemylsim si pak, ze by neprisli jako naoko ta Mama setra a bratr Ivety, to by hrali od zacatku s nim.Mne spis prislo, ze tam nechteji byt kvili nemu jako, ale tezko rict
![]()
@Michelangelo jezisi neeeeeeeeeeee, necham, ale uz jsem to uzavrela a tobe jsem se za to co popisujes vcera omluvila…tak proc se v tom mam zase hrabat? pochopis ze uz nechci, ze me to mrzi a nebavi me porad cist jak jsem takova anebo makova? zase si delas hned nazor…upozornuju ze me neznas, a pismenka na netu nejsou vsechno…a znovu opakuji, ja jsme s evcera omluvila a to by melo stacit
![]()
@pomenkova píše:
@Haku Proc?? Mohlo to tak klidne byt, tady uz nevi nikdo nic![]()
Nahodu to by pak vysvetlovalo vsechno.
Ikdyz![]()
Nemylsim si pak, ze by neprisli jako naoko ta Mama setra a bratr Ivety, to by hrali od zacatku s nim.Mne spis prislo, ze tam nechteji byt kvili nemu jako, ale tezko rict
![]()
Pokusim se jeste vice zamotat do mych mantasmagorii
a reknu, ze to treba tak planovali, aby si verejnost myslela to, co si prave mysli ![]()
@St. Estephe píše:
Pak musis pochopit, proc jsem se ostreji zastala Michelangelo.
Pochopila jsem to
Udělala jsi to, co jsem včera přešla, páč jsem nechtěla vyvolávat zbytečné spory. Bohužel i přes moji dnešní snahu objasnit vše ve smířlivém tónu, zůstalo nedočteno a nepochopeno. Nedá se nic dělat ![]()