Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ale je mozne, ze za dusevni nemoc nemohla, ale ja si proste myslim, ze ona tomu svym stylem zivota „pomohla“.
@ulice
To je „pravda“, Štaidl měl možnost se vyjádřit i bránit, je zdravý. Pomáhat jí chtít nemusel. Jeho rozhodnutí.
Pokazde kdyz bylo neco nekde o ni…nikdy jsme se tim nebavila, bulvar nectu, novu a primu ani nezapinam, nikdy jsem ji nesoudila, neodsoudila…vzdy me ji bylo lito a tak rada bych ji pomohla…kdybych mohla…vedela jsem ze je s ni zle…a doufala ze se najde nekdo kdo ji z toho vytahne…spousty lidi chtelo, ale nekdo jim v tom branil, i rucne…nechme ji opravdu uz v klidu…
Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:22
@KackaDoup píše:
@kristy84 Skoro kazdy, kdo sem neco napsal se jeste nedavno bavil nad jejimi zivotnimi kotrmelci, nenechal na ni nit suchou, ted je IB bohyne a kazdy ji stavi na piedesta
asi to nemas uplne v hlave v poradku ze, kdyz muzes toto napsat.
Má to v hlavě v pořádku, názoru rozumím a z velké části se s ním ztotožňuji. Nekritické omlouvání všeho, čeho se na sobě a blízkých IB dopustila, chápu jako společensky povinnou pietu.Za svůj život však nesla velkou porci vlastní zodpovědnosti, jako každý z nás.
@kristy84 mluv za sebe, ja se nikdy lidem jako je ona nesmala a nad osudem takovychto lidi jsem se ani nikdy nebavila. Lidi jako byla Iveta je mi lito a rict, ze si za to muze sama, o ano samozrejme, jenomze je tu porad dost ale a pokud vy povazujete bulvar a prachuchtivou uklizecku za relevantni zdoje informaci neco to o vas vypovida. Nikdo jste ji neznal, ale vsichni nejlip vite, kdo si za co muze sam…
@Burj Chalifa ja to beru jako urazku, a jsi strasne bezcitna, uz tady psalo x lidi jak je to s depresi a ze s elidi i leci a muze to skoncit zle..proste ja si nedovoluji soudit,,,ty si delej co chces, ale jsi me cizi…
Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:25
@Janha píše:
@kristy84 mluv za sebe, ja se nikdy lidem jako je ona nesmala a nad osudem takovychto lidi jsem se ani nikdy nebavila. Lidi jako byla Iveta je mi lito a rict, ze si za to muze sama, o ano samozrejme, jenomze je tu porad dost ale a pokud vy povazujete bulvar a prachuchtivou uklizecku za relevantni zdoje informaci neco to o vas vypovida. Nikdo jste ji neznal, ale vsichni nejlip vite, kdo si za co muze sam…
Jen dotaz, zmiňuje se tu ten strojvedoucí. On poskytoval rozhovor v TV?
Loni jsem jela osobním vlakem, pod kterým ukončil život jiný sebevrah. Pamatuji si, jak jsme seděli hodinu zavřený ve vlaku na místě, nikoho nepustili ven, s tím, že se cosi na vlaku porouchalo. Až po té hodině jsme se dozvěděli pravdu.. ![]()
@Janha píše:
Kdo tu mluvil o uklízečce?
Za svůj osud si lidé - nejen IB - opravdu v mnohém mohou sami. Nelze vše jen házet na ostatní, to je náramně levná výmluva.
@Burj Chalifa píše:
Kdo tu mluvil o uklízečce?Za svůj osud si lidé - nejen IB - opravdu v mnohém mohou sami. Nelze vše jen házet na ostatní, to je náramně levná výmluva.
@KackaDoup Tak diskuzi o Ivete tu uz bylo dost, zrovna dneska jsem je procitala a vetsinou si z ni lidi delali hlavne srandu a bavili se na jeji ucet. Nikdy jsem se toho neucastnila, ani by me to nenapadlo…
A na Tebe uz reagovat nebudu, taky Te neurazim proto, ze mas jiny nazor nez ja, od Tebe uz je to druhy utok na me, takze
A uz na me nereaguj, prosim a kdyby nahodou, tak slusne ![]()
@KackaDoup píše:to uz se nda cist…ona ot snad na nekoho svedla? nic uz radeji, koncim, vysiluje me to
Nepochopeno.
Damy mejte si sve nazory, ale netahejte do nich nas…budte tak laskave…nepredkladejte nam sve radoby chytre nazory jak to mame a co delame, je me z toho zle…mluvte ciste za sebe, dekuji..
@kristy84 Skoro kazdy, kdo sem neco napsal se jeste nedavno bavil nad jejimi zivotnimi kotrmelci, nenechal na ni nit suchou, ted je IB bohyne a kazdy ji stavi na piedesta
asi to nemas uplne v hlave v poradku ze, kdyz muzes toto napsat.