Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
30.4.14 22:18

@kristy84 Skoro kazdy, kdo sem neco napsal se jeste nedavno bavil nad jejimi zivotnimi kotrmelci, nenechal na ni nit suchou, ted je IB bohyne a kazdy ji stavi na piedesta
asi to nemas uplne v hlave v poradku ze, kdyz muzes toto napsat.

• Citovat
  • Upravit
3118
30.4.14 22:20

Ale je mozne, ze za dusevni nemoc nemohla, ale ja si proste myslim, ze ona tomu svym stylem zivota „pomohla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taona
30.4.14 22:21

@ulice
To je „pravda“, Štaidl měl možnost se vyjádřit i bránit, je zdravý. Pomáhat jí chtít nemusel. Jeho rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 22:21

Pokazde kdyz bylo neco nekde o ni…nikdy jsme se tim nebavila, bulvar nectu, novu a primu ani nezapinam, nikdy jsem ji nesoudila, neodsoudila…vzdy me ji bylo lito a tak rada bych ji pomohla…kdybych mohla…vedela jsem ze je s ni zle…a doufala ze se najde nekdo kdo ji z toho vytahne…spousty lidi chtelo, ale nekdo jim v tom branil, i rucne…nechme ji opravdu uz v klidu…

Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:22

• Citovat
  • Upravit
36504
30.4.14 22:22
@KackaDoup píše:
@kristy84 Skoro kazdy, kdo sem neco napsal se jeste nedavno bavil nad jejimi zivotnimi kotrmelci, nenechal na ni nit suchou, ted je IB bohyne a kazdy ji stavi na piedesta
asi to nemas uplne v hlave v poradku ze, kdyz muzes toto napsat.

Má to v hlavě v pořádku, názoru rozumím a z velké části se s ním ztotožňuji. Nekritické omlouvání všeho, čeho se na sobě a blízkých IB dopustila, chápu jako společensky povinnou pietu.Za svůj život však nesla velkou porci vlastní zodpovědnosti, jako každý z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.4.14 22:22

@kristy84 mluv za sebe, ja se nikdy lidem jako je ona nesmala a nad osudem takovychto lidi jsem se ani nikdy nebavila. Lidi jako byla Iveta je mi lito a rict, ze si za to muze sama, o ano samozrejme, jenomze je tu porad dost ale a pokud vy povazujete bulvar a prachuchtivou uklizecku za relevantni zdoje informaci neco to o vas vypovida. Nikdo jste ji neznal, ale vsichni nejlip vite, kdo si za co muze sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 22:23

@Burj Chalifa ja to beru jako urazku, a jsi strasne bezcitna, uz tady psalo x lidi jak je to s depresi a ze s elidi i leci a muze to skoncit zle..proste ja si nedovoluji soudit,,,ty si delej co chces, ale jsi me cizi…

Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:25

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 22:23
@Janha píše:
@kristy84 mluv za sebe, ja se nikdy lidem jako je ona nesmala a nad osudem takovychto lidi jsem se ani nikdy nebavila. Lidi jako byla Iveta je mi lito a rict, ze si za to muze sama, o ano samozrejme, jenomze je tu porad dost ale a pokud vy povazujete bulvar a prachuchtivou uklizecku za relevantni zdoje informaci neco to o vas vypovida. Nikdo jste ji neznal, ale vsichni nejlip vite, kdo si za co muze sam…
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
5724
30.4.14 22:24

Jen dotaz, zmiňuje se tu ten strojvedoucí. On poskytoval rozhovor v TV?

Loni jsem jela osobním vlakem, pod kterým ukončil život jiný sebevrah. Pamatuji si, jak jsme seděli hodinu zavřený ve vlaku na místě, nikoho nepustili ven, s tím, že se cosi na vlaku porouchalo. Až po té hodině jsme se dozvěděli pravdu.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.4.14 22:24
@Janha píše:
@kristy84 mluv za sebe, ja se nikdy lidem jako je ona nesmala a nad osudem takovychto lidi jsem se ani nikdy nebavila. Lidi jako byla Iveta je mi lito a rict, ze si za to muze sama, o ano samozrejme, jenomze je tu porad dost ale a pokud vy povazujete bulvar a prachuchtivou uklizecku za relevantni zdoje informaci neco to o vas vypovida. Nikdo jste ji neznal, ale vsichni nejlip vite, kdo si za co muze sam…

Kdo tu mluvil o uklízečce? :nevim: Za svůj osud si lidé - nejen IB - opravdu v mnohém mohou sami. Nelze vše jen házet na ostatní, to je náramně levná výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 22:26
@Burj Chalifa píše:
Kdo tu mluvil o uklízečce? :nevim: Za svůj osud si lidé - nejen IB - opravdu v mnohém mohou sami. Nelze vše jen házet na ostatní, to je náramně levná výmluva.
:roll: to uz se nda cist…ona ot snad na nekoho svedla? nic uz radeji, koncim, vysiluje me to
  • Citovat
  • Upravit
3118
30.4.14 22:27

@KackaDoup Tak diskuzi o Ivete tu uz bylo dost, zrovna dneska jsem je procitala a vetsinou si z ni lidi delali hlavne srandu a bavili se na jeji ucet. Nikdy jsem se toho neucastnila, ani by me to nenapadlo…
A na Tebe uz reagovat nebudu, taky Te neurazim proto, ze mas jiny nazor nez ja, od Tebe uz je to druhy utok na me, takze :mavam: A uz na me nereaguj, prosim a kdyby nahodou, tak slusne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@KackaDoup píše: :roll: to uz se nda cist…ona ot snad na nekoho svedla? nic uz radeji, koncim, vysiluje me to

Nepochopeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

Damy mejte si sve nazory, ale netahejte do nich nas…budte tak laskave…nepredkladejte nam sve radoby chytre nazory jak to mame a co delame, je me z toho zle…mluvte ciste za sebe, dekuji..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 22:28

@Burj Chalifa tebe nikdy pochopit nemuzu ;) nastesti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení