Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Burj Chalifa píše:
Deprese je vážná nemoc.kdo onemocní má dvě možnosti - léčit se či neléčit. Nemusí to zvládat laicky s flaškou, ale odborně s medikací a cílenou léčbou. Rozhodnutí je na něm.
Nemyslím si, že lidé trpící depresí jsou schopní uvažovat tak reálně a soudně, že jsou schopní vážných životních rozhodnutí.
Víc nemám, co bych dodala. Snad jen to, že pokaždé, když bude v televizi pohádka Tři oříšky pro Popelku, vzpomenu si na zmařený život téhle zpěvačky.
Upřímnou soustrast pozůstalé rodině Ivety. ![]()
Nebudou to mít jednoduché.
@Camael píše:
@klarushka
Ty asi nemáš moc zkušeností s depresí, viď? Neměla jsi ve svým okolí nikoho, kdo by jí trpěl, protože jinak bys nemohla psát takový nesmysly o trpícím strojvedoucím a chudáčkách dětech ve vlaku, co tam 3 hodiny seděly. Ony si tam poseděly (no a, mnohé z nich prosedí delší dobu u kompu), pro strojvedoucího nepříjemná situace, ale když nevíš nic o tom, jak se žije člověku s depresí, tak neplácej nesmysly, že to udělala proto, aby na sebe mediálně upozornila.
Mám v blízkém okolí člověka s depresí ale nechá si pomoct od okolí a nehraje si na hrdinu že to přechlastá ale dobrý IB neviděla jinný východisko tak ze sebe udělala trosku čož je ostatně její věc. Jiná věc je že nikdo neví zda-li depresí jako takovou opravdu trpěla nebo jestli to byla jen feťačka a alkoholička ale to je na dlouhý spekulování a pravdu se stejnak nikdy nedovíme. Ale to že poškodila tím že se šla veřejně zabít jinného člověka je pravda a to si myslím že je (ať už to s ní bylo jakkoliv) prasárna největší a opravdu nedokážu pochopit jak někdo může cejtit empatii k osobě která si vzala dobrovolně život a necítit jí k člověku kterej k tomu že někoho vlastně zabil přišel jak slepej k houslím ![]()
@RyBANA ano je to psychycká nemoc ale není to nemoc neslučitelná se životem…
@elpiska píše:
Souhlasím. IB se narodila zdravá a s normálním mozkem, trosku ze sebe udělala sama. Pomoc se zlou odmítala, rodinu pomlouvala a naslouchala jen líbivým žvástům sebestředných jedinců. Každý je odpovědný za svůj život. Bulvár zvala všude, kde se vrtla a své známosti si vybírala sama. Měla mnoho příležitostí ke změně svého neutěšeného života. Ale než kázeň a řád raději zvolila sex, flašku a antidepresiva. Nejhorší na všem je, že nechránila dětství svého syna a naopak mu svými eskapadámi ničila život. Následky si ponese celý život.
Musím souhlasit. Arturovi zničila život. Sobě ostatně také.
@klarushka on nikoho nezabil, byla to sebevražda, on ji nezabil. NEZABIL.
@Anonymní píše:
Víš většinou tvé příspěvky mám ráda, ale tohle je prostě nesmysl. Snad pochopíš anonym, máma trpí na deprese roky, v té nejhorší fázi nemohla ani mluvit, ani chodit, kdyby jsme bydleli dost vysoko, nejspíš by se jen doplazila k oknu a skončila to, neměla sílu na nic.. A to brala léky a docházela k psychiatrovi i psychologovi. Tenkrát jí táta prostě odvezl, jí to bylo vlastně už jedno. Kdyby tomu č. rakovi na ní aspoň trochu záleželo, udělal by to samé. Máma byla v Bohnicích skoro rok. Prostě to už nebylo zvládnutelné jinak.
Ano, IB hospitalizaci nezbytně potřebovala. Máš pravdu, potřebovala tam dotáhnout. Tak jak to asi bylo u Tvé maminky.
@terinka4444 píše:
@klarushka on nikoho nezabil, byla to sebevražda, on ji nezabil. NEZABIL.
No já Ti nevím ale mě skočit nějakej blboun pod kola auta tak bych též věděla že já za to taky nemůžu ale do smrti bych si vyčítala že sem prakticky byla donucena zabít človeka. Hele mám známýho kterýmu sjel vožralej kluk na motorce pod kola kamiónu ano nedalo se nic dělat ano on za rto nemohl ale do dneška si vyčítá že byl nucen vlastně zabít člověka a tou cestou už od té doby prý neměl sílu jet dokonce se s tím aj léčil páč se po tom složil ![]()
@brulinka píše:
No ještě že ty novinářské hyeny máte! Jinak by nebylo o čem diskutovat co? Přesně kvůli takovým jako jste vy (co tím žijou) se to stalo…
Jinak ok?
@Anonymní píše:
Víš většinou tvé příspěvky mám ráda, ale tohle je prostě nesmysl. Snad pochopíš anonym, máma trpí na deprese roky, v té nejhorší fázi nemohla ani mluvit, ani chodit, kdyby jsme bydleli dost vysoko, nejspíš by se jen doplazila k oknu a skončila to, neměla sílu na nic.. A to brala léky a docházela k psychiatrovi i psychologovi. Tenkrát jí táta prostě odvezl, jí to bylo vlastně už jedno. Kdyby tomu č. rakovi na ní aspoň trochu záleželo, udělal by to samé. Máma byla v Bohnicích skoro rok. Prostě to už nebylo zvládnutelné jinak.
ja myslim ze ot jak iveta mluvila, to nebyly zuby ale prave ta deprese..i jak jde, ona uz proste nemuze nic..
@Dueliola píše: Štaidl si nechtěl špinit ruce. A to podle mého názoru není slušné. Nebo třeba nechtěl dělat mediální vlny. Kdo ví.
Na druhou stranu kdo by chtěl pomáhat člověku, který o něm veřejně šíří lži a zákeřné pomluvy (sex. orientace, fyzické násilí, nezájem o dítě aj.).
Navíc se jí snažil pomoci např. zaplacení exekuce na dům a jinak. Ale IB to odmítla, což bylo její rozhodnutí.
Mmch. Rychtář se chová jako krysa ohledně toho pohřbu
Nechápu, jak může jít proti přání rodiny, maminky, syna, sestry… ![]()
@KackaDoup píše:
ja myslim ze ot jak iveta mluvila, to nebyly zuby ale prave ta deprese..i jak jde, ona uz proste nemuze nic..
Přesně to říkala máma.. Že se v tom úplně poznala. Právě, že kdyby jí v tomhle stavu odvezl, ani by se nebránila.
@Burj Chalifa píše:
Ano, IB hospitalizaci nezbytně potřebovala. Máš pravdu, potřebovala tam dotáhnout. Tak jak to asi bylo u Tvé maminky.
ona uz tam byla…ale podle me nekdo ji ukecal ze tam jit nema…proto ten reverz a ten nekdo, vime kdo je..nac by mu byla iveta v blazinci, buhvijak dlouho…on ji potreboval jinde..
@KackaDoup píše:
ona uz tam byla…ale podle me nekdo ji ukecal ze tam jit nema…proto ten reverz a ten nekdo, vime kdo je..nac by mu byla iveta v blazinci, buhvijak dlouho…on ji potreboval jinde..
Ale proč to dělal? To mi nejde na rozum.
@Anonymní píše:
Přesně to říkala máma.. Že se v tom úplně poznala. Právě, že kdyby jí v tomhle stavu odvezl, ani by se nebránila.
mela jsem kamosku, ktera kdyz mela ataku deprese tak presne takhle mluvila…takze to znam..to je spomalene, to neni nejakym problemem s celistma..
@Burj Chalifa @klarushka Jsem rada, ze je tu nekdo se stejnym nazorem ![]()
Skoro kazdy, kdo sem neco napsal se jeste nedavno bavil nad jejimi zivotnimi kotrmelci, nenechal na ni nit suchou, ted je IB bohyne a kazdy ji stavi na piedestal ![]()
Ano, samozrejme, ze je skoda kazdeho lidskeho zivota, ale nikdo za ni zivot nezil, zila si ho a rozhodovala o vsem sama…Jeji udajnou dusevni nemoc mohlo dost dobre vyvolat uzivani vsemoznych leku v kombinaci s alkoholem a ke vsemu psychickou labilitou…
Mam znamou a u jeji dcery dusevni nemoc vyvolalo presne to same…Dozivotne musi brat leky, jakmile vysadi, je uplne mimo sebe a muze si za to sama…