Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
30.4.14 17:36
@jdukolem píše:
v reakci na vytučněné se mi vybavilo cituji:

„Když padáme, propadáme se i vrstvami lidí. Na dně potkáme jen ty, kteří jsou tam taky, sami zlomení, zhrzení. Iveta tam potkala svého manžela, své dva poslední „rytíře“, ale i řadu těch, kdo například v její reality show hledali jen svůj vlastní prospěch…“ Mirka Čejková

řekla bych že je to dokonale shrnuto proč s ním nejspíš byla…

je to tak..tady neni co dodat…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 17:37

@St. Estephe neni potreba to ale porad dokola pripominat..je to silene…ale stat se to muze komukoli z nas…nikdy nevime ceho budeme svedky…

• Citovat
  • Upravit
59353
30.4.14 17:38

@St. Estephe to musí být šílený :?, ví co se stane ale nezabrání tomu :? @jdukolem :? prospěch to je to pravé slovo, všichni věděli jak na tom je ale proč se nepřiživit a zviditelnit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.4.14 17:40

@KackaDoup Jo, jenze prave to je potreba pripominat. Ona uz neni, finito. Jenze nasledky si ponese syn a cizi chlap, ktery mohl maximalne mordovat pistalu a zavrit oci. Oni dva jsou totiz obeti jejiho pocinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 17:42

@St. Estephe uz se to tady zminilo xkrat…tohle tak nejde brat..dostat se do tohoto bodu, uz neresi nic…nechme ji uz byt v tomhle…obvinovat ji neustale ze ublizila jeste jinym lidem…copak ji to prislo na rozum…to je zmar…to uz se nepremyslí

• Citovat
  • Upravit
4637
30.4.14 17:42

@dojinek Naopak, od pocatku pisi, ze lituju Artura a firu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 17:44

@jdukolem
„Hezky“ řečeno, to je smutná pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.4.14 17:44

@KackaDoup No jestli o tom premyslela nebo ne, nevi nikdo z nas a i kdyby nepremyslela, nesnizuje to nasledky na techto dvou lidech. A je mi fuk, jestli jde o Bartosovou nebo kopnuteho Fanouse Noname…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
30.4.14 17:45

No já si ji teda nemíním jako člověka idealizovat je samozřejmě strašné, že si vzala život, ale světice to zajisté nebyla (dvě rozvrácené manželství ji na svatozáři nepřidají).Deprese jsou hodně nepřijemná věc, ale projevy této nemoci se dají tlumit, pokud člověk tedy chce a ona evidentně nechtěla. Jako zpěvačka byla dobrá a jejího talentu je opravdu škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 17:45

@St. Estephe
Jenže v tomhle stavu a stádiu už takhle neuvažuješ. Já si vždycky říkám, co se musí odehrávat v hlavě člověku, kterýho ani myšlenka na vlastní dítě nezastaví, to už musí být příšerný, vůlí neovladatelný stavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.4.14 17:47

@Camael Ano, ja tohle chapu, ale ted neni chudak ona, uz ne… Ted jsou chudaci jini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 17:48

@madeto
Jde to kočírovat jen do určitý fáze, bohužel v tý době si většina nemocných nepřipouští, že by se něco dělo, že by byli nemocní a byla nutná třeba hospitalizace. Navíc okolí to většinou bere za nálady dotyčného. V tý době člověk ještě musí chtít sám, bohužel sám nechce a nikomu proti jeho vůli nepomůžeš. A když to dojde do fáze, že už ten člověk volá o pomoc, je už pozdě. Z určitýho bodu už se vrátit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 17:49

@Camael asi jí to nevysvetlis…nechce to slyset

• Citovat
  • Upravit
40270

@St. Estephe
Tak je to ale vždycky. Když ti někdo umře, proč brečíš? Kvůli němu ne, to kvůli sobě, že tobě je smutno. Ten strojvedoucí samozřejmě nebrečí, já teď myslím třeba Artura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana

@KackaDoup ja teda nevim, ty jsi s ni mela nejake kontakty, ze vis, jak se citila? Me prijde, ze si celou vec nejak promyslela dopredu- viz obraz, vzkaz pro syna…takze to asi nebyl okamzity zkrat.
Byla na tom jiste spatne, pravdepodobne na tom ale mela'lvi podil ona sama, nejak mi neprijde vhodne delat z ni mucednici.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak