Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
30.4.14 16:56

@KackaDoup
Myslím si, že kdo o tom něco ví a nedejbože se s tím ve svým okolí setkal, vidí to jinak, než že byla jen alkoholička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@crazyidea píše:
@Camael
ale ona si toho partnera vybrala, byla to její volba.

Toto iste by sa dalo povedat o Monyovej. A s tou sucitite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
@Camael píše:
Nevím, abys to nechápala špatně, ale on se postaral, aby si ho zvolila v tom smyslu, že s ní prostě manipuloval tak, jak potřeboval.

A predtim ji zmanipuloval, aby vykopla Pomejeho. :roll:… Zase takovej demon to nebude.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

@Markéta80 protoze ten chlap je hrozne citelny, typicky manipulator, zly ksicht, agresivni, vecne soudy kvuli napadeni, vcerejsi komedie…na to mam svuj nazor..jsem si jim jista…tim co od mlada zila Yveta si jista nejsem, protoze jsem u toho nebyla…vim jen jedno, byla moc hodna..

Příspěvek upraven 30.04.14 v 16:57

• Citovat
  • Upravit
10098
30.4.14 16:57
@jaaaaaana píše:
To se mi ulevilo ;)

jsem si nemohla pomoct, ale počítám s tím, že si to slíznu :)
ale co kdyby to byla pravda, se divím, že to ještě nikoho nenapadlo, když on do ní rval ten alkohol i prášky a ještě jí nedovolil se léčit v nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taona
30.4.14 16:58
@crazyidea píše:
@Camael
a nemohl on jí ten Rychtář nakonec nechat zhypnotizovat?? že by pak pod vlivem nějakého klíčového slova a nebo zvuku šla na ty koleje :nevim:

crazyidea :think:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

Ach vy jste naivni..proc by to jako neslo…

• Citovat
  • Upravit
36504
@Dueliola píše:
Jde to zařídit, pokud je dotyčný pod vlivem agresívní. :|
Je mi Ivety líto. Byla nešťastná, zoufalá. Mnohé zde ji posuzují. Kdo jim dal právo? :nevim:O Štaidlovi tu některé píší jako o solidním, slušném člověku, ale nikdo z nás neví, do jaké míry bylo v jeho možnostech pomoct matce svého syna, co pro ni mohl udělat a neudělal, nebo možná udělal, kdo ví.
Některé se navážíte do mrtvé, jak jí nezáleželo na synovi. Jak moc záleželo na synovi jeho otci, když nechal jeho matku tam, kde se dostala?

To ovšem IB odmítala. jakoukoli odbornou péči. Z psychiatrie utekla na revers. Slušný je ten, kdo se stará o dítě, což v jejím případě nebylo. Proto jí byl kluk sociálkou odebrán a svěřen otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.14 17:00
@crazyidea píše:
jsem si nemohla pomoct, ale počítám s tím, že si to slíznu :)
ale co kdyby to byla pravda, se divím, že to ještě nikoho nenapadlo, když on do ní rval ten alkohol i prášky a ještě jí nedovolil se léčit v nemocnici…

Ona to nemusela byt hypnoza v pravom slova zmysle. V poslednej diskusii co som tu citala pisala nejaka pani, ze sa jej priznala kamoska ze je lesba, lebo jej vlastna mama tak dlho meldovala do hlavy ze ju ziaden chlap nemoze chciet, az si nasla babu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
@Bábi Zlopočasná píše:
Toto iste by sa dalo povedat o Monyovej. A s tou sucitite.

dobře, paní Monyová si vybrala špatně partnera, paní Bartošová si vybírala špatné partnery pořád, psala jsem to jen kvůli tomu, že jí do toho vztahu nikdo nenutil, ani do svatby, snažím se naznačit, že se rozhodla sama… ale paní Monyová na rozdíl od Bartošové nechlastala, nezobala pilule a nepředváděla se v médiích jako nějaká trapná slípka, která se pak ale diví, že se o ní píše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@jaaaaaana
Já se tady nechci prát za Ivetu, že bych byla její fanynka, jen že o depresi vím opravdu dost včetně toho, jak snadno se dá takový člověk ovlivnit a čeho všeho se chytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.4.14 17:02
@KackaDoup píše:
Ach vy jste naivni..proc by to jako neslo…

@jaaaaaana
no a vidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 17:03

@Burj Chalifa
To není jen o slušnosti, ale o nemocným člověku. Kdo ty stavy nezažil (třeba s někým blízkým), nepochopí. A nikomu to nepřeju mít vedle sebe takhle nemocnýho člověka. Člověka s rakovinou polituje každej, kdežto psychický nemoci tady furt spousta lidí neuznává a nezvládá. Je lehčí říct, že je ten dotyčný slaboch a řeší to chlastem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 17:05
@Camael píše:
@jaaaaaana
Já se tady nechci prát za Ivetu, že bych byla její fanynka, jen že o depresi vím opravdu dost včetně toho, jak snadno se dá takový člověk ovlivnit a čeho všeho se chytá.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 17:05
@Camael píše:
@Burj Chalifa
To není jen o slušnosti, ale o nemocným člověku. Kdo ty stavy nezažil (třeba s někým blízkým), nepochopí. A nikomu to nepřeju mít vedle sebe takhle nemocnýho člověka. Člověka s rakovinou polituje každej, kdežto psychický nemoci tady furt spousta lidí neuznává a nezvládá. Je lehčí říct, že je ten dotyčný slaboch a řeší to chlastem.
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí