Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4398
30.4.14 14:28

Je mi líto jejího syna i jejího ztraceného života.

Vinit bulvár je podle mně hloupost.IB udělala v životě spoustu rozhodnutí, která jí dovedla k tomuto konci.

Rychtář je zmetek, o tom nepochybuji, ale ona si ho vybrala, dokonce v době kdy žila s jeho manželkou v jejich domě.

Je mi líto, že za své chybné kroky takto zaplatila, ale odmítám obviňovat bulvár nebo tvrdit, že alkohol a prášky do ní sypal Rychtář. Se svou psychikou a závislostmi měla problém už dávno před tím než ho poznala.

Říká se o mrtvých jen v dobrém, takže nebudu ventilovat svůj názor na to, jak se IB chovala ke svým blízkým, rodině a bývalým partnerům a spolupracovníkům, ačkoliv si o tom myslím své a věřím v to, že i „karma“ měla svůj podíl na jejím příběhu.

Nakonec psychika je velmi složitá věc. Jiný člověk by z jejími kartami hrál o mnoho lépe, ale IB byla velmi labilní bytost(což neberte jako urážku, je to vrozené),která některé věci špatně snášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
30.4.14 14:29

@smurfka v čem je to rozdíl, muka zabila jeho nemoc, monyová byla zavražděna, a Bartošová podle mě k tomu byla dohnána bud nemocí nebo jím, jaký je v tom rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.4.14 14:31
@EvaG píše:
@smurfka v čem je to rozdíl, muka zabila jeho nemoc, monyová byla zavražděna, a Bartošová podle mě k tomu byla dohnána bud nemocí nebo jím, jaký je v tom rozdíl.

tak pokud nevíš jaký je rozdíl v tom když se zabiješ sama, nebo když tě někdo zabije tak to je smutné..Monyová to asi nechtěla a sama si to nevybrala..B si to vybrala sama takový konec, a Muk? kdyby bral prášky a léčil se tak by se to taky nemuselo stát..( nebo kdyby prášky nezapíjel alkoholem )..

• Citovat
  • Upravit
10937
30.4.14 14:35

@smurfka no pokud ty to vidíš takto tak nemá cenu debatovat. Všichni byli celebrity a všichni se neuměli postavit svému problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
30.4.14 14:41

@Dueliola no, ale jak se jako o ni mel Staidl starat? Ma vlastni zivot.'o artura se stara dobre, takze spatny otec to nebude.

• Citovat
  • Upravit
10098
30.4.14 14:46
@KackaDoup píše:
Uz to pisu po treti, ale melo by s eot ukoncit, z ucty k zesnule, tedy pokud se tady nedokazeme bavit normalne a s uctou…

a normálně znamená co?? to, že na ní budeme pět chvalozpěvy?? mně to totiž od některých, co teď píšou, jak byla úžasná a jaká to byla chudinka, přijde dost pokrytecké, protože já si relativně umím představit, jak se bavily nad články a jejími fotografiemi /viz. ožralý vorvaň na pláži/ ještě když IB žila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.4.14 14:47
@Mysis píše:
A co jako mam to zakazane nebo mi tady bude nekdo poroucet…? Ja nemela jen stavy uzkosti a deprese a lroc to do rite nenechate byt? Proste se zabila a tecka ale asi ji vsichni znate osobne a tak muzete soudit!

já to myslela tak, že IB lezla na veřejnost s věcmi, které si normální člověk chrání jako své největší soukromí… nemyslela jsem to na tebe, že jsi tu psala o své zkušenosti, já jen psala, že zkušenost s depresemi a úzkostmi mám také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
30.4.14 14:50

Nechtěla jsem nic psát, ale musim…když jste na absolutním dně, když si dokážete sáhnout na život, tak opravdu nepřemýšlíte jestli svou smrtí někoho ohrozíte…prostě se chtěla zabít rychle a hlavně aby ji nikdo už nemohl pomoci. Mám příbuzného co skočil pod auto, prostě chtěl umřít a nemyslel na okolí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 14:51

@Samamama kvuli 45 kg cloveku v kolejisti vlak nevykoleji…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 14:52

@crazyidea no coment…jake chvalozpevy… :zed:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 14:53

@EvaG Muk s eudusil zvratky…to s emuze stat kazdemu kdo se vic opije…

• Citovat
  • Upravit
Taona
30.4.14 14:54
@jaaaaaana píše:
@Dueliola no, ale jak se jako o ni mel Staidl starat? Ma vlastni zivot.'o artura se stara dobre, takze spatny otec to nebude.

No, já to mám tak, že bych se svého muže aspoň zastala, i kdyby mě odmítal. Veškeré spekulace jsou už zbytečné a řešit co by bylo kdyby, je marnost. Ani bych nereagovala, kdyby někteří měli soudnost a nehanili mrtvou nešťastnou ženu.
Třeba by média reagovala jinak, kdyby Štaidl aspoň nějak komentoval situaci Arturovy matky, ve smyslu morálním. Neměla žádné zastání.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 14:54

@EvaG ne nador na mozku ale byli tam zlomeniny stare, nebo zlomenina

• Citovat
  • Upravit
2212
30.4.14 14:57

No ještě že ty novinářské hyeny máte! Jinak by nebylo o čem diskutovat co? Přesně kvůli takovým jako jste vy (co tím žijou) se to stalo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.4.14 15:00
@brulinka píše:
No ještě že ty novinářské hyeny máte! Jinak by nebylo o čem diskutovat co? Přesně kvůli takovým jako jste vy (co tím žijou) se to stalo… :(

Tak ještě na někoho ukaž prstem, prosím tě. Případně rovnou hoď kamenem… kdos bez viny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí