Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Je mi líto jejího syna i jejího ztraceného života.
Vinit bulvár je podle mně hloupost.IB udělala v životě spoustu rozhodnutí, která jí dovedla k tomuto konci.
Rychtář je zmetek, o tom nepochybuji, ale ona si ho vybrala, dokonce v době kdy žila s jeho manželkou v jejich domě.
Je mi líto, že za své chybné kroky takto zaplatila, ale odmítám obviňovat bulvár nebo tvrdit, že alkohol a prášky do ní sypal Rychtář. Se svou psychikou a závislostmi měla problém už dávno před tím než ho poznala.
Říká se o mrtvých jen v dobrém, takže nebudu ventilovat svůj názor na to, jak se IB chovala ke svým blízkým, rodině a bývalým partnerům a spolupracovníkům, ačkoliv si o tom myslím své a věřím v to, že i „karma“ měla svůj podíl na jejím příběhu.
Nakonec psychika je velmi složitá věc. Jiný člověk by z jejími kartami hrál o mnoho lépe, ale IB byla velmi labilní bytost(což neberte jako urážku, je to vrozené),která některé věci špatně snášela.
@smurfka v čem je to rozdíl, muka zabila jeho nemoc, monyová byla zavražděna, a Bartošová podle mě k tomu byla dohnána bud nemocí nebo jím, jaký je v tom rozdíl.
@EvaG píše:
@smurfka v čem je to rozdíl, muka zabila jeho nemoc, monyová byla zavražděna, a Bartošová podle mě k tomu byla dohnána bud nemocí nebo jím, jaký je v tom rozdíl.
tak pokud nevíš jaký je rozdíl v tom když se zabiješ sama, nebo když tě někdo zabije tak to je smutné..Monyová to asi nechtěla a sama si to nevybrala..B si to vybrala sama takový konec, a Muk? kdyby bral prášky a léčil se tak by se to taky nemuselo stát..( nebo kdyby prášky nezapíjel alkoholem )..
@smurfka no pokud ty to vidíš takto tak nemá cenu debatovat. Všichni byli celebrity a všichni se neuměli postavit svému problému.
@Dueliola no, ale jak se jako o ni mel Staidl starat? Ma vlastni zivot.'o artura se stara dobre, takze spatny otec to nebude.
@KackaDoup píše:
Uz to pisu po treti, ale melo by s eot ukoncit, z ucty k zesnule, tedy pokud se tady nedokazeme bavit normalne a s uctou…
a normálně znamená co?? to, že na ní budeme pět chvalozpěvy?? mně to totiž od některých, co teď píšou, jak byla úžasná a jaká to byla chudinka, přijde dost pokrytecké, protože já si relativně umím představit, jak se bavily nad články a jejími fotografiemi /viz. ožralý vorvaň na pláži/ ještě když IB žila…
@Mysis píše:
A co jako mam to zakazane nebo mi tady bude nekdo poroucet…? Ja nemela jen stavy uzkosti a deprese a lroc to do rite nenechate byt? Proste se zabila a tecka ale asi ji vsichni znate osobne a tak muzete soudit!
já to myslela tak, že IB lezla na veřejnost s věcmi, které si normální člověk chrání jako své největší soukromí… nemyslela jsem to na tebe, že jsi tu psala o své zkušenosti, já jen psala, že zkušenost s depresemi a úzkostmi mám také
Nechtěla jsem nic psát, ale musim…když jste na absolutním dně, když si dokážete sáhnout na život, tak opravdu nepřemýšlíte jestli svou smrtí někoho ohrozíte…prostě se chtěla zabít rychle a hlavně aby ji nikdo už nemohl pomoci. Mám příbuzného co skočil pod auto, prostě chtěl umřít a nemyslel na okolí ![]()
@jaaaaaana píše:
@Dueliola no, ale jak se jako o ni mel Staidl starat? Ma vlastni zivot.'o artura se stara dobre, takze spatny otec to nebude.
No, já to mám tak, že bych se svého muže aspoň zastala, i kdyby mě odmítal. Veškeré spekulace jsou už zbytečné a řešit co by bylo kdyby, je marnost. Ani bych nereagovala, kdyby někteří měli soudnost a nehanili mrtvou nešťastnou ženu.
Třeba by média reagovala jinak, kdyby Štaidl aspoň nějak komentoval situaci Arturovy matky, ve smyslu morálním. Neměla žádné zastání.
No ještě že ty novinářské hyeny máte! Jinak by nebylo o čem diskutovat co? Přesně kvůli takovým jako jste vy (co tím žijou) se to stalo… ![]()
@brulinka píše:
No ještě že ty novinářské hyeny máte! Jinak by nebylo o čem diskutovat co? Přesně kvůli takovým jako jste vy (co tím žijou) se to stalo…
Tak ještě na někoho ukaž prstem, prosím tě. Případně rovnou hoď kamenem… kdos bez viny.