Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já si myslím, že kdo neni nějaký herec, zpěvák atd. který je mediálně známý, tak to nemůže pochopit.. Četla jsem článek- sicee o amerických hercích atd. a tam bylo napsané, že spíš jd eo to, že málokdo ustojí ten tlak medii, že tak pomalu každý herec, zpěvák pije, má deprese a bere nějaké drogy..
Spíš si myslím, že byla takový člověk, která neunesla, že se pak do ní novináři naváželi, a pak se to jenom stuňovalo.. Říkal to o ni včera i psycholog, když se ho ptali na její osobnost
@smurfka píše:
Hmm tak asi mě nikdo nemá rád, ani já sama..
už vidím Arťu jak si čte emimino:o)))
každopádně ten se s tím vším musel vyrovnávat už za jejího života..
Ciste teoreticky, viem si predstavit ze sa zabila aj kvoli synovi. Ked uz tu ne
bude, upadne do zabudnutia, a do zabudnutia upadne aj jej syn. Ked uz bola v stave ze skakala pod vlak, tak mohla byt presvedcena ze ziadna mama bude lepsia nez mama ako je ona.
A co je (aj) na emimine sa Arturovi donesie tak ci tak, ma 17, emimino je plne tehotnych ci snaziacich sa sedemnastok.
@kvaček presne tak, neopovazuji se ji soudit, uz od smrti sepesiho ji vlaceli…nedovedu si takovy zivot ani predstavit, ikdyz i ten muj je tezky…ja nesnesu kdyz je me neco s cim se srovnavam aby nekdo o tom vedel…je to pro me tezke, na to mam jen ty nejblizsi…a tady cely zivot se resi vse verejne…ja se vubec divim ze dosla az sem…ze to neprislo uz driv.. ![]()
@Bábi Zlopočasná urcite uz to chtela definitvne skoncit vsechno..i tohle..
@KackaDoup mě bohatě stačí co vidim, ještě se z ní bude dělat kdo ví co. byla alkoholička a naíc do sebe cpala léky
. deprese- měla jí potvrzenou, v tom případě měla brát léky ale žádný alkohol
a jako většina alkoholiků bude do konce tvrdit že problém nemá, to ostatní jsou špatný, zlý. opadlo to špatně, no vědělo se to že dobře nedopadne. evim proč házet vinu na ostatní, každý nějak žije a tim že je známá osobnost musí počítat že všechny excesy se budou medializovat
A ty jsi s ní asi žila že tady z ní děláš oběť ![]()
Nevím, myslím si, že ona až tak nechtěla být viděna… V poslední době byl pořád Rychtář po jejím boku a věřím tomu, že on informoval média kde jsou…
@Markéta80 asi neumis cist…skoda..nechci uz dal pokracovat…meles nesmysly predkladas me nesmysly…ze neco vim, kdyz ja tady pisu ze nevime nikdo vubec nic…
@Druby samozrejme…on zil z jejich problemu, nebylo v nicim zajmu aby byla ok..
Verim ze ted kdyz byla naposledy v nemocnici a chteli ji pomoct, tak on se postaral o to aby podepsala reverz…jsem si tim jista…
@Bábi Zlopočasná píše:
bude, upadne do zabudnutia, a do zabudnutia upadne aj jej syn. Ked uz bola v stave ze skakala pod vlak, tak mohla byt presvedcena ze ziadna mama bude lepsia nez mama ako je ona.
A co je (aj) na emimine sa Arturovi donesie tak ci tak, ma 17, emimino je plne tehotnych ci snaziacich sa sedemnastok.
Panejo ![]()
@KackaDoup
Přesně tak. Kdo o tomhle prd ví, těžko pochopí, že ona na něčí, v tomhle případě Rychtářův, rozkaz podepíše reverz, napíše smsku, říká do kamery, co jí přikáže. Tady to některým přijde divný. Nedokážou pochopit, že by se nechaly přinutit, ale tak to opravdu je.
@Bábi Zlopočasná píše:
jeji syn v zapomění už byl..nikdo se o něho nezajímal..teda myslím lidi - tudíš media..takže tomu nějak nevěřim.
lepší mama která se léči a je živá..na to měla myslet.
@smurfka píše:
jeji syn v zapomění už byl..nikdo se o něho nezajímal..teda myslím lidi - tudíš media..takže tomu nějak nevěřim.
lepší mama která se léči a je živá..na to měla myslet.
asi tak ![]()
@Markéta80 vis prd jak a co bylo, nemuzes cerpat z niceho jineho nez prave z toho bulvaru…nebo jsi ni zila? ja ne…nesoudim, ani to co jsi psala nebudu docitat…