Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
30.4.14 15:06
@brulinka píše:
No ještě že ty novinářské hyeny máte! Jinak by nebylo o čem diskutovat co? Přesně kvůli takovým jako jste vy (co tím žijou) se to stalo… :(

já teda nevím já tím moc nežiju..já se včera těšila na léto s kovbojem a nic :mrgreen: na všech kanálech B.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
30.4.14 15:06
@brulinka píše:
No ještě že ty novinářské hyeny máte! Jinak by nebylo o čem diskutovat co? Přesně kvůli takovým jako jste vy (co tím žijou) se to stalo… :(

8o jmenuj, kvůli komu konkrétně to udělala? :roll:

• Citovat
  • Upravit
94
30.4.14 15:08

Je mi jí líto :,( včera večer bylo všude na internetu jen,,podívejte se na mrtvé tělo I. B'' no hnus :zed: ty novináři jsou fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 15:13

@brulinka ani omylem…za bulvarni noviny jsme za cely svuj zivot nedala ni haler..pokud o ni nekde neco bylo, nikdy jsem se nesmala a myslela si svoje, vzd yme ji bylo lito..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 15:13

@babymommy HYENY

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 15:49

Tohle se perfektne hodi i na nektere tady:
Zaráží mne cynismus, s nímž někteří pisálkové dokážou útočit na ženu v depresích, která již nevěděla kudy kam. Kteří chrlí na její adresu jeden nechutný vtip za druhým a vůbec neřeší, jak bude jejímu synovi, až si něco z toho přečte. Jakoby sami neměli děti, jako by neměli úctu sami k sobě. Možná nemají. Třeba právě takto ve virtuálním světě ulevují svým nahromaděným frustracím a léčí svou deprivaci, že je vlastně nemá nikdo rád.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 15:51

A tohle je prave ten duvod toho co se ji delo:
Jooo je tak snadné svést na někoho vinu, ale co třeba si přiznat, že za to může tak nějak celý národ. Lidi se ji vysmívali a bavili se jejími trapasy, bulvár díky tomu měl dobrou sledovanost a tak v tom vesele pokračoval. Servírovali jen to co si lid žádal.

• Citovat
  • Upravit
14335
30.4.14 15:51

@KackaDoup včera mě zrovna napadlo, jak jsem viděla zprávy a pak v 10 Prásk speciál, že řešily cleou dobu, jak pila, jak měla deprese, jak byla na dně, a jaké chlapi měla, ale ani jednou!! jsem neslyšela, zmínku jak se cítí její syn a nebo prostě něco o něm- asi to tak neni záživné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.4.14 15:52

Hmm tak asi mě nikdo nemá rád, ani já sama..
už vidím Arťu jak si čte emimino:o)))
každopádně ten se s tím vším musel vyrovnávat už za jejího života..

• Citovat
  • Upravit
140225
30.4.14 15:52
@KackaDoup píše:
Tohle se perfektne hodi i na nektere tady:
Zaráží mne cynismus, s nímž někteří pisálkové dokážou útočit na ženu v depresích, která již nevěděla kudy kam. Kteří chrlí na její adresu jeden nechutný vtip za druhým a vůbec neřeší, jak bude jejímu synovi, až si něco z toho přečte. Jakoby sami neměli děti, jako by neměli úctu sami k sobě. Možná nemají. Třeba právě takto ve virtuálním světě ulevují svým nahromaděným frustracím a léčí svou deprivaci, že je vlastně nemá nikdo rád.

souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 15:56

@smurfka jA zase verim tomu, ze ji mel, ma a bude mit vzdy moc rad..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
30.4.14 15:58

@KackaDoup asi se nechápem..přece jsem nepsala že Artur neměl rád svou matku..ale že se s jejími skandáli musel vyrovnávat už za jejího života..a ted se akorát probírá její život, takže už tím vším prošel..

• Citovat
  • Upravit
59347
30.4.14 16:01

@KackaDoup tak to je fakt gol, národ může za to jak se chovala? Jo chtěla být na výsluní ale bohužel, když kouknu kolem, je tolik zpěváků, herců… a jsou v klidu, nemusí se o nich psát každý den ale bartošová na tom byla blbě už hodně dlouho, léčit se moc nechtěla :?, škoda. ono je strašně lehké to hodit na ostatní, kdyby nechtěla být vidět tak neni, vše hned aby to bylo v novinách tak co se pak diví :?. v poslední fázi už by se musela násilím někam zavřít což by asi stejně nevyšlo, byla svéprávná. měla smůlu na chlapy? Možná, na druhou starnu kdo by vydržel s alkoholikem takže ted když se zabila, otázka času tak se hází vina na všechny kolem. nikdo jí násilím alkohol do hrdla nelil a léky si taky brala dobrovolně. Už je to hodně let a pomoc nechtěla, vždyt všude říkala že ona problémy nemá ;) do by se nesmál, pozve x novinářů a pak se motá po podiu :jazyk: Líto je mě kluka co vše musel prožívat když mámu doma viděl ožralou, co si pamatuju tak si snad jednou i pokusila podřezat žíly, naštěstí ho pak dostal otec do péče, v tomhle žít musel být očistec a ted to ještě pár měsíců bude v médiích, spíš teda Rychtář, ten to usnout nenechá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 16:08

@klarushka
Ty asi nemáš moc zkušeností s depresí, viď? Neměla jsi ve svým okolí nikoho, kdo by jí trpěl, protože jinak bys nemohla psát takový nesmysly o trpícím strojvedoucím a chudáčkách dětech ve vlaku, co tam 3 hodiny seděly. Ony si tam poseděly (no a, mnohé z nich prosedí delší dobu u kompu), pro strojvedoucího nepříjemná situace, ale když nevíš nic o tom, jak se žije člověku s depresí, tak neplácej nesmysly, že to udělala proto, aby na sebe mediálně upozornila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.4.14 16:13

Co to jsou za bláboly, že Iveta skočila pod vlak aby na sebe mediálně upozornila??? Myslím si, že byla tak nešťastná, že to chtěla mít rychle za sebou… Udělala to aby už konečně měla klid. Mediálně na sebe bude upozorňovat ten parazit Rychtář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí