Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3931
30.4.14 13:47
@smurfka píše:
neboj..já podobné myšlenky jako ty vyjádřila na fb a jsem strašně necitelný člověk, který nemá uctu k mrtvým a nikdy jsem asi o nikoho nepřišla a bla bla bla.. :nevim:

jo tak to znám ale až spíš odsuď páč unás je asi nějaký necitelný kraj jelikož vetšina lisí se mnou na FB souhlasila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@KackaDoup píše:
@smurfka nikdo neni sprosty? kdyz se mam posra..?aha, nechce s emi, prootze nez jste prisly vy dve, bylo to tu fajn.

nevím od kdy je slovo posrat až tak sprosté na zavření diskuze..
toto je diskuze a všichni nemají stejný názor jako ty..a když to nedokážeš respektovat tak nediskutuj..já se taky nenavážím pod názory jaká je to světice, jak ji pojdme všichni politivat a nebliju pod nima..říkám svůj názor a nikoho neurážím

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@Mysis píše:
Vis ja jsem mela starch strasny strach…a potom co se stalo…to radeji nepsat…jsem sahla po lecich…chodila jsem na psychiatrii kde mi prave rikali ze to bude dobry…jak mjze byt neco dobreho kdyz jsem skoro denne zachranovala svou matku? Antidepresiva me trosku drzeli nad vodou ale to je tak vse. A nedaji se brat jen tak jak si clovek vzpomene…rodina rekla ze nechce se mnou mit nic spolecnyho…co potom…? Vydrzela jsem to do 16 a to sem mela uz od skolky…samozrejme ze to nebyla spravna cesta ale ja si to tenkrat myslela :zed:
:hug: :hug: :hug: a uz jsi na tom lepe? :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
4476
30.4.14 13:48
@crazyidea píše:
tak ten první odstavec absolutně sedí:
Iveta Bartošová aktivně usilovala o to, být hvězdou médií. Když to už nedokázala jako zpěvačka, uchylovala se k méně důstojné sebeprezentaci. Předváděla veřejně svůj soukromý život, včetně svého utrpení. Nedokázala si představit, že není objektem zájmu. Byla schopna udělat cokoli, aby ji veřejnost sledovala. Když už nebylo co ukazovat v hudbě, přišel na řadu její citový život. Rozumný člověk tohle nedělá.

Dělá to tak z populárních osobností kde kdo. A klidně si o sobě i něco vymyslí, jen aby o nich bulvár psal, aby byli ve V. I.P zprávách nebo ve Smetánce. A v zahraničí jsou bežné i reality show ze života slavných. To u nás naštěstí ještě nemáme. Musíme si vystačit s tlustým zadkem Kim Kardashian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
30.4.14 13:48
@KackaDoup píše:
@klarushka to je uplne jedno na co to byla reakce…bylo to sproste…

aha asi neznáš slunce seno… kde byla hláska se pobleju…aby ses taky neposral. No hold máš asi celkem smutnej život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.4.14 13:49
@klarushka píše:
jo tak to znám ale až spíš odsuď páč unás je asi nějaký necitelný kraj jelikož vetšina lisí se mnou na FB souhlasila ;)

no v mém rodném kraji to pobrali celkem v klidu ale tady kde ted bydlím to je asi samá cita.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2933
30.4.14 13:50
@KackaDoup píše: :hug: :hug: :hug: a uz jsi na tom dneskt :kytka:

Ja uz davno…:) je to par let zpet :) mama nakonec boj vyhrala a dnes lituji ze jsem u toho nemohla byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 13:51

@Mysis :hug: :kytka: to jsem moc rada ;)

• Citovat
  • Upravit
140225
30.4.14 13:54
@Mysis píše:
Podle me mela psychicke problemy uz davno co chkdila s tim…no nevzpomenu si jak se jmenuje. Ten se zabil (nechtene) na lrejezdu ve stejny den jako ona. Od te doby se to s ni tahlo…prasky…delrese…alkohol…pokusy o sebevrazdu…kazdej chlap desnej. Ale zase nadruhku stranu tyhle lroblemy mela moje mama jeste donedavna. Vim co dovede chlast…clovek dela silene veci…ona uz ani nepremyslela a tez kdyz nsem ji navrhla leceni byla jsem svi..ne co ji chce strcit nekam do blazince a na odvikacku. Hazela po me veci byla nepricetna…fjrt jecela ze spani ze ji nekdo bije. Nekolikrat jsem ji zachranovala zivot. Ona sice svuj boj vyhrala ona prohrala a vsadila bych se ze kdyz se zabila na Rychtarovo narozeniny mhsela ho kpravdu nenavidet. Vzdyt i ten pitomec sel pozovat na kolejiste. Mimochodem ten vlak tam nemjsel projizdet s temi detmi a nimdo je nenutil je na to koukat. Takhle bysme mohli nadavat i dalsim lidem co verejne pachaji sebevrazdy :roll:

myslíš Sepeši? Tak to ji bylo 17 roků, zpívala jen chvilku, to si myslím, že byla ještě OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
30.4.14 13:55
@Mysis píše:
Vis ja jsem mela starch strasny strach…a potom co se stalo…to radeji nepsat…jsem sahla po lecich…chodila jsem na psychiatrii kde mi prave rikali ze to bude dobry…jak mjze byt neco dobreho kdyz jsem skoro denne zachranovala svou matku? Antidepresiva me trosku drzeli nad vodou ale to je tak vse. A nedaji se brat jen tak jak si clovek vzpomene…rodina rekla ze nechce se mnou mit nic spolecnyho…co potom…? Vydrzela jsem to do 16 a to sem mela uz od skolky…samozrejme ze to nebyla spravna cesta ale ja si to tenkrat myslela :zed:

No co na to napsat? Jen doufám že si na tom už líp a že je dobře že se ti to nepovedlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.4.14 13:56
@mojmira píše:
myslíš Sepeši? Tak to ji bylo 17 roků, zpívala jen chvilku, to si myslím, že byla ještě OK.

Jo ten…no myslim kdyz se zabil…tak bylo psano ze je to od te doby…nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
30.4.14 13:57
@smurfka píše:
no v mém rodném kraji to pobrali celkem v klidu ale tady kde ted bydlím to je asi samá cita.. :roll:

tak to tady to bere většina lidí tak jako já ;) No nic zatím pá jedu pryč takže dočtu večer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.4.14 13:59
@klarushka píše:
No co na to napsat? Jen doufám že si na tom už líp a že je dobře že se ti to nepovedlo :kytka:

Je to dobre jsem rada protoze clovek si uvedomi ze to byla pitomost ale musi vcas ;) ikdyz je to tezke…ale nebutrebuji litost nebo tak jen jsem chtela popsat jak k tomu vetsinou dochazi a co se tyka IB mela s tim problemy uz kdysi davno a asi nejspise cely jeji zivot byl tak nejak naruseny dokonce jsem nekde cetla ze mela alkoholiky i v rodine…no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.4.14 14:03

A kdo z nás ji viděl někde chlastat, že z ní děláme alkoholičku? Já na těch pár posledních videích vidím spíš člověka, který prodělal nějakou lehkou mrtvici nebo nějaké krvácení do mozku. Hrozně špatně artikulovala a vypadalo to přesně jako u lidí po mrtvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 14:03

@mojmira to s evubec nevi jestli nechtene, spis to byla sebevrazda taky…videla jsem dokument o tom..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak