Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
30.4.14 11:17

Mě třeba přišlo takový ne úplně normální ale k tý situaci chování Macury, prostě rozčilení každej se s tim nějak vypořádá a rozhodně to vypadalo že aspoň nějak truchlí než Rychtář na kolejích chudáček já bych ho rozhodně něčim přetáhla a ještě ten jeho ubohej syn se v tom angažuje panebože…to je sebranka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 11:18

@boball a zmlatil manzelku..dost bych ho chtela :poblion:

• Citovat
  • Upravit
27264
30.4.14 11:21
@Kaczenka píše:
Mně bylo včera z celého speciálu na Nově na úzko. Byla to katastrofa, přeřeknutí moderátorky na začátku pořadu bylo fatální… Navíc ten Novotný :roll: Nechápala jsem, jak ho mohli zaměstnat jako moderátora Prásku už dřív… Je to šišla, ruce v kapsách kule vpřed :roll: a po včerejšku je pro mě absolutně bezpáteřní prominentní namachrovaný hulvát.

Já to neviděla? Co se přeřekla??? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.4.14 11:21

Diskusi jsem nečetla celou, Ivetu jsem měla docela ráda, byla to dobrá zpěvačka, měla smůlu na lidi kolem sebe, neukočírovala psychické problémy, sešlo se to všechno do kupy a asi nemohla jinak…byl to pro mě cizí člověk a přesto když včera v reportáži ukázali fotku s ní a malím Arturem, nějaká slza ukápla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.4.14 11:35
@RyBANA píše:
Vtipné kolik blicích smajlíků se tu objeví nad články, které samy ve velkým sjíždíte a přispíváte na sledovanosti (dopis na rozloučenou, fotky odkrytého těla apod…) Ten Novotný není úplně blbej, nemám ho ráda, není mi sympatickej - ale moc dobře ví o čem mluví a co dělá. Respektive co dělají nebo chtějí (ač se durdí že nechtějí) číst a vidět jeho čtenáři.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
30.4.14 11:38

Jake posledni video s Ivetou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
30.4.14 11:40
@Cmochy píše:
Já to neviděla? Co se přeřekla??? 8o 8o 8o

taky nevím co řekla moderátorka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
30.4.14 11:47

Rychtář je hovado, o tom žádná. Ale ona sama si ho přitáhla do baráku od manželky. Prokázala ji tím službu, to zase jo. Ale ti ostatní chlapi taky nestáli za nic. Co třeba Martucci, jak se tam v Itálii předváděli i s tím nebohým dítětem. Jí by obyčejný chlap nebyl dost dobrý :nevim:

Příspěvek upraven 30.04.14 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
30.4.14 11:52

@brisco a Rychtar je kdo? Ja mela za to, ze on je obycejny chlap :nevim: Slysel o nem nekdo driv, nez se dali dohromady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
30.4.14 12:05
@Eemii píše:
@brisco a Rychtar je kdo? Ja mela za to, ze on je obycejny chlap :nevim: Slysel o nem nekdo driv, nez se dali dohromady?

Pardon, mělo tam být normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
30.4.14 12:07
@Dueliola píše:
Jde to zařídit, pokud je dotyčný pod vlivem agresívní. :|
Je mi Ivety líto. Byla nešťastná, zoufalá. Mnohé zde ji posuzují. Kdo jim dal právo? :nevim:O Štaidlovi tu některé píší jako o solidním, slušném člověku, ale nikdo z nás neví, do jaké míry bylo v jeho možnostech pomoct matce svého syna, co pro ni mohl udělat a neudělal, nebo možná udělal, kdo ví.
Některé se navážíte do mrtvé, jak jí nezáleželo na synovi. Jak moc záleželo na synovi jeho otci, když nechal jeho matku tam, kde se dostala?

Pokud teda je možné věřit, tomu, co se psalo, tak Štaidl jí nabízel, že splatí ten barák, když ho přepíše na Artura. Bylo to ještě v době kdy byl Artur s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
30.4.14 12:33

Holky, jak sem to tu letem světem pročetla tak mi z toho vyplinulo že většina z Vás píše jaká je to tragédie a jak jí lituje. To mi tak nějak zní jako by jí někdo zabil a né tak že si vzala život sama a ještě pipka zničila život strojvedoucímu kterej za to jak žila ona vůbec nemohl. Ano možná byla chudák ženská ale mohla si za to sama ať už tím že si nikdy nechtěla přiznat že její kariéra končí, výběrem partnerů nebo vystavovaním se v médiích. jak se říká každej svého štěstí strůjcem a pokuď se oddělá tak je to hold její boj ne? Koho mi je fakt líto krom již zmíněného strojvedoucího a dětí co kvůli tý pipce museli 3 hodiny čekat zavřený ve vlaku je Artur protože ten chudák kluk si to za matku asi fakt vyžere a přitom nikomu asi nedochází že děti si své rodiče nevybírají. A s čím souhlasím je že jí je tejď nejspíš líp ale nebyla by to ona aby to neudělala a veřejnosti :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
30.4.14 12:34

http://www.jenprace.cz/…ineves-praha už jste viděly tohle? :pocitac: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.4.14 12:42
@Karamelka86 píše:
http://www.jenprace.cz/…ineves-praha už jste viděly tohle? :pocitac: :poblion: :poblion:

To jsou hyeny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
30.4.14 12:44
@klarushka píše:
Holky, jak sem to tu letem světem pročetla tak mi z toho vyplinulo že většina z Vás píše jaká je to tragédie a jak jí lituje. To mi tak nějak zní jako by jí někdo zabil a né tak že si vzala život sama a ještě pipka zničila život strojvedoucímu kterej za to jak žila ona vůbec nemohl. Ano možná byla chudák ženská ale mohla si za to sama ať už tím že si nikdy nechtěla přiznat že její kariéra končí, výběrem partnerů nebo vystavovaním se v médiích. jak se říká každej svého štěstí strůjcem a pokuď se oddělá tak je to hold její boj ne? Koho mi je fakt líto krom již zmíněného strojvedoucího a dětí co kvůli tý pipce museli 3 hodiny čekat zavřený ve vlaku je Artur protože ten chudák kluk si to za matku asi fakt vyžere a přitom nikomu asi nedochází že děti si své rodiče nevybírají. A s čím souhlasím je že jí je tejď nejspíš líp ale nebyla by to ona aby to neudělala a veřejnosti :roll:.

no jak si to vůbec mohla dovolit hodit se pod vlak co?
taková nehoráznost…panebože :roll: :zed:

Příspěvek upraven 30.04.14 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí