Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
30.4.14 10:16
@KackaDoup píše:
@maminka189 dyt psala, mel zle oci, porad ji kontroloval, porad mel soudy..ja myslim ze ten clovek ji zcela ovladal, ja verim ze ji krmil i tema praskama a daval ji na to pit…on to chtel, on to vedel…co clovek neudela pro prachy..my jsme naivni…ale lidi jsou vazne zrudy…kolika lsavnym uz se toto stalo…ze byli okolim dohani k sbevrazde…je jich az prislis mnoho..

Tohle si taktéž myslím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.4.14 10:18

@maminka189 to jo! Co tam asi napsala, určitě má Rychtář staženou „prdel“ proto tak bojuje o jeho vydání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
30.4.14 10:19

@KackaDoup píše:
@maminka189 dyt psala, mel zle oci, porad ji kontroloval, porad mel soudy..ja myslim ze ten clovek ji zcela ovladal, ja verim ze ji krmil i tema praskama a daval ji na to pit…on to chtel, on to vedel…co clovek neudela pro prachy..my jsme naivni…ale lidi jsou vazne zrudy…kolika lsavnym uz se toto stalo…ze byli okolim dohani k sbevrazde…je jich az prislis mnoho..

TAky si to myslim, ze to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
30.4.14 10:20
@lujziana píše:
@alexxa a hlavně i jinou barvou : myslim :think:

jj taky mi to tak prislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
30.4.14 10:40

Rychtář je stejně chladný a bez emocí, jak Kramný.
Mají oba stejné zlo v obličeji.
Jak pozuje fotografům to je něco nechutného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
30.4.14 10:42

Mně bylo včera z celého speciálu na Nově na úzko. Byla to katastrofa, přeřeknutí moderátorky na začátku pořadu bylo fatální… Navíc ten Novotný :roll: Nechápala jsem, jak ho mohli zaměstnat jako moderátora Prásku už dřív… Je to šišla, ruce v kapsách kule vpřed :roll: a po včerejšku je pro mě absolutně bezpáteřní prominentní namachrovaný hulvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
30.4.14 10:42

Diskuzi nemám šanci dočíst 8), ale jak píšete o tom dopisu a dopsaném datu… to si myslím taky.
A podle mého to měl být stále stejný scénář… Iveta si našla skvělého chlapa, pak přišla krize (ač to do poslední chvíle vypadalo báječně) a chtěla jít od něj resp., aby se odstěhoval… zatím to tak bylo se Štaidlem, Podhůrským, Pomejem… jenže Rychtář je poloviční blázen a nechtěl se hnout z baráku :?. A to byla pro ní poslední kapka v moři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
30.4.14 10:43
@Kelsey píše:
Rychtář je stejně chladný a bez emocí, jak Kramný.
Mají oba stejné zlo v obličeji.
Jak pozuje fotografům to je něco nechutného.

No právě a bulvár mu honí brko a uspokojuje jeho ego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.4.14 10:44
@lujziana píše:
@terinka4444 Neměli to vzdávat, vždyť věděli jak na tom je!! Je to těžký ale měli se jí víc věnovat, ikdyž ona o to třeba nestála. Určitě by to šlo nějak zařídit aby na léčení prostě musela nastoupit :nevim: :nevim:

Věř, že nejde..pokud není zbavená svéprávnosti, musí chtít sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.4.14 10:48

@Kaczenka já to. neviděla :? Myslíš že. by to šlo někde skouknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
30.4.14 10:50

Jak už tu psali mnozí, je mi jí neskutečně líto… Na tom posledním videu měla tak smutné oči a přesto se snažila usmívat a být milá… Je moc smutné, že se jí nedalo pomoci. Musela se hrozně trápit. Je mi teď moc líto jejího syna, že přišel o maminku. Víte, já jsem vždy nad těmi jejími články koulela očima, ale pravda je, že když jsem si pustila znovu to její poslední video, vyhrkly mi slzy do očí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
30.4.14 10:51
@berynkaa píše:
Diskuzi nemám šanci dočíst 8), ale jak píšete o tom dopisu a dopsaném datu… to si myslím taky.
A podle mého to měl být stále stejný scénář… Iveta si našla skvělého chlapa, pak přišla krize (ač to do poslední chvíle vypadalo báječně) a chtěla jít od něj resp., aby se odstěhoval… zatím to tak bylo se Štaidlem, Podhůrským, Pomejem… jenže Rychtář je poloviční blázen a nechtěl se hnout z baráku :?. A to byla pro ní poslední kapka v moři!

Z druhé strany, rozvedl se kvůli ní, po asi třicetiletém manželství. Nedivím se mu, že se nechtěl nechat vypudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taona
30.4.14 10:52
@lujziana píše:
@terinka4444 Neměli to vzdávat, vždyť věděli jak na tom je!! Je to těžký ale měli se jí víc věnovat, ikdyž ona o to třeba nestála. Určitě by to šlo nějak zařídit aby na léčení prostě musela nastoupit :nevim: :nevim:

Jde to zařídit, pokud je dotyčný pod vlivem agresívní.
:|
Je mi Ivety líto. Byla nešťastná, zoufalá. Mnohé zde ji posuzují. Kdo jim dal právo? :nevim:

O Štaidlovi tu některé píší jako o solidním, slušném člověku, ale nikdo z nás neví, do jaké míry bylo v jeho možnostech pomoct matce svého syna, co pro ni mohl udělat a neudělal, nebo možná udělal, kdo ví.
Některé se navážíte do mrtvé, jak jí nezáleželo na synovi. Jak moc záleželo na synovi jeho otci, když nechal jeho matku tam, kde se dostala?

• Citovat
  • Upravit
3395
30.4.14 10:59
@Colorka píše:
Jak už tu psali mnozí, je mi jí neskutečně líto… Na tom posledním videu měla tak smutné oči a přesto se snažila usmívat a být milá… Je moc smutné, že se jí nedalo pomoci. Musela se hrozně trápit. Je mi teď moc líto jejího syna, že přišel o maminku. Víte, já jsem vždy nad těmi jejími články koulela očima, ale pravda je, že když jsem si pustila znovu to její poslední video, vyhrkly mi slzy do očí :,(

Tak to jsme na tom úplně stejně. Na tom videu je opravdu videt jak moc je smutna a i pres to se snazi usmivat… :-( Je mi jí moc líto a štvou mě zlý komentáře vuci ní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
30.4.14 11:12
@berynkaa píše:

Souhlasim. Rychtar je beze sporu hovado, ale myslim, ze by k necemu podobnymu doslo stejne, jen mozna pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí