Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KackaDoup píše:
@maminka189 dyt psala, mel zle oci, porad ji kontroloval, porad mel soudy..ja myslim ze ten clovek ji zcela ovladal, ja verim ze ji krmil i tema praskama a daval ji na to pit…on to chtel, on to vedel…co clovek neudela pro prachy..my jsme naivni…ale lidi jsou vazne zrudy…kolika lsavnym uz se toto stalo…ze byli okolim dohani k sbevrazde…je jich az prislis mnoho..
Tohle si taktéž myslím. ![]()
@maminka189 to jo! Co tam asi napsala, určitě má Rychtář staženou „prdel“ proto tak bojuje o jeho vydání ![]()
@KackaDoup píše:
@maminka189 dyt psala, mel zle oci, porad ji kontroloval, porad mel soudy..ja myslim ze ten clovek ji zcela ovladal, ja verim ze ji krmil i tema praskama a daval ji na to pit…on to chtel, on to vedel…co clovek neudela pro prachy..my jsme naivni…ale lidi jsou vazne zrudy…kolika lsavnym uz se toto stalo…ze byli okolim dohani k sbevrazde…je jich az prislis mnoho..
TAky si to myslim, ze to tak bylo.
Rychtář je stejně chladný a bez emocí, jak Kramný.
Mají oba stejné zlo v obličeji.
Jak pozuje fotografům to je něco nechutného.
Mně bylo včera z celého speciálu na Nově na úzko. Byla to katastrofa, přeřeknutí moderátorky na začátku pořadu bylo fatální… Navíc ten Novotný
Nechápala jsem, jak ho mohli zaměstnat jako moderátora Prásku už dřív… Je to šišla, ruce v kapsách kule vpřed
a po včerejšku je pro mě absolutně bezpáteřní prominentní namachrovaný hulvát.
Diskuzi nemám šanci dočíst
, ale jak píšete o tom dopisu a dopsaném datu… to si myslím taky.
A podle mého to měl být stále stejný scénář… Iveta si našla skvělého chlapa, pak přišla krize (ač to do poslední chvíle vypadalo báječně) a chtěla jít od něj resp., aby se odstěhoval… zatím to tak bylo se Štaidlem, Podhůrským, Pomejem… jenže Rychtář je poloviční blázen a nechtěl se hnout z baráku
. A to byla pro ní poslední kapka v moři!
@Kelsey píše:
Rychtář je stejně chladný a bez emocí, jak Kramný.
Mají oba stejné zlo v obličeji.
Jak pozuje fotografům to je něco nechutného.
No právě a bulvár mu honí brko a uspokojuje jeho ego.
@lujziana píše:
@terinka4444 Neměli to vzdávat, vždyť věděli jak na tom je!! Je to těžký ale měli se jí víc věnovat, ikdyž ona o to třeba nestála. Určitě by to šlo nějak zařídit aby na léčení prostě musela nastoupit![]()
Věř, že nejde..pokud není zbavená svéprávnosti, musí chtít sama…
@Kaczenka já to. neviděla
Myslíš že. by to šlo někde skouknout ![]()
Jak už tu psali mnozí, je mi jí neskutečně líto… Na tom posledním videu měla tak smutné oči a přesto se snažila usmívat a být milá… Je moc smutné, že se jí nedalo pomoci. Musela se hrozně trápit. Je mi teď moc líto jejího syna, že přišel o maminku. Víte, já jsem vždy nad těmi jejími články koulela očima, ale pravda je, že když jsem si pustila znovu to její poslední video, vyhrkly mi slzy do očí ![]()
@berynkaa píše:
Diskuzi nemám šanci dočíst, ale jak píšete o tom dopisu a dopsaném datu… to si myslím taky.
A podle mého to měl být stále stejný scénář… Iveta si našla skvělého chlapa, pak přišla krize (ač to do poslední chvíle vypadalo báječně) a chtěla jít od něj resp., aby se odstěhoval… zatím to tak bylo se Štaidlem, Podhůrským, Pomejem… jenže Rychtář je poloviční blázen a nechtěl se hnout z baráku. A to byla pro ní poslední kapka v moři!
Z druhé strany, rozvedl se kvůli ní, po asi třicetiletém manželství. Nedivím se mu, že se nechtěl nechat vypudit ![]()
@lujziana píše:
@terinka4444 Neměli to vzdávat, vždyť věděli jak na tom je!! Je to těžký ale měli se jí víc věnovat, ikdyž ona o to třeba nestála. Určitě by to šlo nějak zařídit aby na léčení prostě musela nastoupit![]()
Jde to zařídit, pokud je dotyčný pod vlivem agresívní.
![]()
Je mi Ivety líto. Byla nešťastná, zoufalá. Mnohé zde ji posuzují. Kdo jim dal právo? ![]()
O Štaidlovi tu některé píší jako o solidním, slušném člověku, ale nikdo z nás neví, do jaké míry bylo v jeho možnostech pomoct matce svého syna, co pro ni mohl udělat a neudělal, nebo možná udělal, kdo ví.
Některé se navážíte do mrtvé, jak jí nezáleželo na synovi. Jak moc záleželo na synovi jeho otci, když nechal jeho matku tam, kde se dostala?
@Colorka píše:
Jak už tu psali mnozí, je mi jí neskutečně líto… Na tom posledním videu měla tak smutné oči a přesto se snažila usmívat a být milá… Je moc smutné, že se jí nedalo pomoci. Musela se hrozně trápit. Je mi teď moc líto jejího syna, že přišel o maminku. Víte, já jsem vždy nad těmi jejími články koulela očima, ale pravda je, že když jsem si pustila znovu to její poslední video, vyhrkly mi slzy do očí
Tak to jsme na tom úplně stejně. Na tom videu je opravdu videt jak moc je smutna a i pres to se snazi usmivat…
Je mi jí moc líto a štvou mě zlý komentáře vuci ní ![]()
@berynkaa píše:
Diskuzi nemám šanci dočíst, ale jak píšete o tom dopisu a dopsaném datu… to si myslím taky.
A podle mého to měl být stále stejný scénář… Iveta si našla skvělého chlapa, pak přišla krize (ač to do poslední chvíle vypadalo báječně) a chtěla jít od něj resp., aby se odstěhoval… zatím to tak bylo se Štaidlem, Podhůrským, Pomejem… jenže Rychtář je poloviční blázen a nechtěl se hnout z baráku. A to byla pro ní poslední kapka v moři!
Souhlasim. Rychtar je beze sporu hovado, ale myslim, ze by k necemu podobnymu doslo stejne, jen mozna pozdeji.