Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3931
30.4.14 13:28
@KackaDoup píše:
@klarushka :poblion:

se třeba po*er

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.4.14 13:29

@jaaaaaana
no ještě by mohli natočit film, nebo rovnou telenovelu…
a rozhodně vyjde nějaká kniha - např. můj život s Ivetou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 13:29

@klarushka protože ona ctěla bejt středem vesmíru až do konce t už mi vůbec nepříjde hodnorespektu :think:
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: ty jsi uplne mimo

• Citovat
  • Upravit
10098
30.4.14 13:31

@Mysis
komentovat jsem to tu moc nechtěla, ale už musím, moc dobře vím, co je to deprese a stavy úzkosti, a už i proto bych si nikdy nedovolila hazardovat se svým zdravím, tak jako např. paní Iveta… a už vůbec bych ty své stavy a problémy nevystavovala na veřejnosti, takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
30.4.14 13:32

@crazyidea to asi jo, spisovatelu bude asi vic, Pepek, Macura,…

• Citovat
  • Upravit
10098
@KackaDoup píše:
@klarushka protože ona ctěla bejt středem vesmíru až do konce t už mi vůbec nepříjde hodnorespektu :think: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: ty jsi uplne mimo

tak opravdu nevím, kdo je mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
@jaaaaaana píše:
Docela by me zajimalo, co autor mysli tim zivotem pozivote. Asi nic v duchovni rovine…takze asi klasiku, Pepek se bude snazit zpenzit vsechno, co pujde, od vzpominek po nedopalky doutniku, vyjde ji the Best of, nejaky archivni porady, a dal?

víš ono je dno a dno a pokuď má člověk kolem sebe normální lidi což já mám a umí si přiznat že je občas chyba na jeho straně tak se dá jinak než sebevraždou řešit téměř všecko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
30.4.14 13:33
@KackaDoup píše:
@klarushka protože ona ctěla bejt středem vesmíru až do konce t už mi vůbec nepříjde hodnorespektu :think: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: ty jsi uplne mimo

hele bejt Tebou si vezmu kýbl na blitky jinak si pozvracíš celej obývák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
30.4.14 13:34
@klarushka píše:
víš ono je dno a dno a pokuď má člověk kolem sebe normální lidi což já mám a umí si přiznat že je občas chyba na jeho straně tak se dá jinak než sebevraždou řešit téměř všecko…

Nejak nerozumim, jak to souvisi s mym prispevkem 8o

• Citovat
  • Upravit
3931
30.4.14 13:35
@jaaaaaana píše:
Nejak nerozumim, jak to souvisi s mym prispevkem 8o

jééé promiň nijak to bylo pro @Mysis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.4.14 13:36
@crazyidea píše:
@Mysis
komentovat jsem to tu moc nechtěla, ale už musím, moc dobře vím, co je to deprese a stavy úzkost. Sich a už i proto bych si nikdy nedovolila hazardovat se svým zdravím, tak jako např. paní Iveta… a už vůbec bych ty své stavy a problémy nevystavovala na veřejnosti, takže asi tak.

A co jako mam to zakazane nebo mi tady bude nekdo poroucet…? Ja nemela jen stavy uzkosti a deprese a lroc to do rite nenechate byt? Proste se zabila a tecka ale asi ji vsichni znate osobne a tak muzete soudit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
30.4.14 13:37
@Mysis píše:
A co jako mam to zakazane nebo mi tady bude nekdo poroucet…? Ja nemela jen stavy uzkosti a deprese a lroc to do rite nenechate byt? Proste se zabila a tecka ale asi ji vsichni znate osobne a tak muzete soudit!

pozor ať Ti nepraskne žilka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.4.14 13:38
@klarushka píše:
jééé promiň nijak to bylo pro @Mysis ;)

No tak si predstav zeja v 16 letech nemela okolo sebe nikoho co potom? Nikdo se se mnku nechtel bavit jen lroto ze matka byla alkoholik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.4.14 13:38
@klarushka píše:
hele bejt Tebou si vezmu kýbl na blitky jinak si pozvracíš celej obývák…
:mrgreen: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
30.4.14 13:40

@Mysis tak, co jsi cekala, ze se bude na diskuzi o IB pobirat? Myslim, ze se tu diskutuje jeste dost slusne. Lidi ns to proste maji ruzne pohledy, nekdo si ji diky forme jeji smrti idealizuje jako mucednici, nekdo to vidi realisticteji…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak