Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jaaaaaana
no ještě by mohli natočit film, nebo rovnou telenovelu…
a rozhodně vyjde nějaká kniha - např. můj život s Ivetou
@klarushka protože ona ctěla bejt středem vesmíru až do konce t už mi vůbec nepříjde hodnorespektu ![]()
ty jsi uplne mimo
@Mysis
komentovat jsem to tu moc nechtěla, ale už musím, moc dobře vím, co je to deprese a stavy úzkosti, a už i proto bych si nikdy nedovolila hazardovat se svým zdravím, tak jako např. paní Iveta… a už vůbec bych ty své stavy a problémy nevystavovala na veřejnosti, takže asi tak.
@KackaDoup píše:
@klarushka protože ona ctěla bejt středem vesmíru až do konce t už mi vůbec nepříjde hodnorespektu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty jsi uplne mimo
tak opravdu nevím, kdo je mimo…
@jaaaaaana píše:
Docela by me zajimalo, co autor mysli tim zivotem pozivote. Asi nic v duchovni rovine…takze asi klasiku, Pepek se bude snazit zpenzit vsechno, co pujde, od vzpominek po nedopalky doutniku, vyjde ji the Best of, nejaky archivni porady, a dal?
víš ono je dno a dno a pokuď má člověk kolem sebe normální lidi což já mám a umí si přiznat že je občas chyba na jeho straně tak se dá jinak než sebevraždou řešit téměř všecko…
@KackaDoup píše:
@klarushka protože ona ctěla bejt středem vesmíru až do konce t už mi vůbec nepříjde hodnorespektu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty jsi uplne mimo
hele bejt Tebou si vezmu kýbl na blitky jinak si pozvracíš celej obývák…
@klarushka píše:
víš ono je dno a dno a pokuď má člověk kolem sebe normální lidi což já mám a umí si přiznat že je občas chyba na jeho straně tak se dá jinak než sebevraždou řešit téměř všecko…
Nejak nerozumim, jak to souvisi s mym prispevkem ![]()
@jaaaaaana píše:
Nejak nerozumim, jak to souvisi s mym prispevkem
jééé promiň nijak to bylo pro @Mysis ![]()
@crazyidea píše:
@Mysis
komentovat jsem to tu moc nechtěla, ale už musím, moc dobře vím, co je to deprese a stavy úzkost. Sich a už i proto bych si nikdy nedovolila hazardovat se svým zdravím, tak jako např. paní Iveta… a už vůbec bych ty své stavy a problémy nevystavovala na veřejnosti, takže asi tak.
A co jako mam to zakazane nebo mi tady bude nekdo poroucet…? Ja nemela jen stavy uzkosti a deprese a lroc to do rite nenechate byt? Proste se zabila a tecka ale asi ji vsichni znate osobne a tak muzete soudit!
@Mysis píše:
A co jako mam to zakazane nebo mi tady bude nekdo poroucet…? Ja nemela jen stavy uzkosti a deprese a lroc to do rite nenechate byt? Proste se zabila a tecka ale asi ji vsichni znate osobne a tak muzete soudit!
pozor ať Ti nepraskne žilka… ![]()
@klarushka píše:
jééé promiň nijak to bylo pro @Mysis
No tak si predstav zeja v 16 letech nemela okolo sebe nikoho co potom? Nikdo se se mnku nechtel bavit jen lroto ze matka byla alkoholik
@Mysis tak, co jsi cekala, ze se bude na diskuzi o IB pobirat? Myslim, ze se tu diskutuje jeste dost slusne. Lidi ns to proste maji ruzne pohledy, nekdo si ji diky forme jeji smrti idealizuje jako mucednici, nekdo to vidi realisticteji…