Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
30.4.14 13:40
@klarushka píše:
pozor ať Ti nepraskne žilka… :roll:
:D ne neboj :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
30.4.14 13:41
@Mysis píše:
No tak si predstav zeja v 16 letech nemela okolo sebe nikoho co potom? Nikdo se se mnku nechtel bavit jen lroto ze matka byla alkoholik

ano měla si to smutný ale rozhodně to nebyla bezvýchodná situace hodná sebevraždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 13:42

Uz to pisu po treti, ale melo by s eot ukoncit, z ucty k zesnule, tedy pokud se tady nedokazeme bavit normalne a s uctou…

• Citovat
  • Upravit
2933
30.4.14 13:43
@jaaaaaana píše:
@Mysis tak, co jsi cekala, ze se bude na diskuzi o IB pobirat? Myslim, ze se tu diskutuje jeste dost slusne. Lidi ns to proste maji ruzne pohledy, nekdo si ji diky forme jeji smrti idealizuje jako mucednici, nekdo to vidi realisticteji…

Je fakt ze to byl jeji problem nechtela se lecit ale kdyz uzje to v takovemto stadiu je tezke uhlidat clovea aby se nezabil…ale vim ze lide si to neuvedomuji ze delaji neco spatne lrijde jim to normalni…v tu chvili…mozna predtim byli pokusy jen upozornenim ale co vim jiste svemu synovi znicila zivot ne tomu pitomcovi Rychtarovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.4.14 13:43
@KackaDoup píše:
Uz to pisu po treti, ale melo by s eot ukoncit, z ucty k zesnule, tedy pokud se tady nedokazeme bavit normalne a s uctou…

nevim proč..nikdo se tu nehádá a nemluví sprostě a neuráží..
každý má jiný pohled na věc a ne každý si zaslouží uctu jen proto že umřel.. :nevim: ale jestli tě to tak sejří tak si napiš adminům.. ;)

• Citovat
  • Upravit
235
30.4.14 13:44

@klarushka já musím jen souhlasit. Vůbec nechci řešit Bartošovou rozhodla se tak snad jí je lépe. Ale všude se řeší chudák Ivetka chudák Rychtář.
A jediné co stále postrádám nějaký soucit se strojvedoucím, který přijde do práce a odchází z práce jako ten co někoho přejel a ikdyž to jeho vina nebyla bude s tím žít celý život. Já osobně bych se asi zhroutila a skončila na psychině taky a proč? Protože jedna ---- neměla nic lepšího na práci než si lehnout na koleje. A teď klidně do mě já to snesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
@Mysis píše:
Je fakt ze to byl jeji problem nechtela se lecit ale kdyz uzje to v takovemto stadiu je tezke uhlidat clovea aby se nezabil…ale vim ze lide si to neuvedomuji ze delaji neco spatne lrijde jim to normalni…v tu chvili…mozna predtim byli pokusy jen upozornenim ale co vim jiste svemu synovi znicila zivot ne tomu pitomcovi Rychtarovi

Tak o tom nikdo nepochybuje.

• Citovat
  • Upravit
3931
@smurfka píše: :mrgreen: :potlesk:
:mrgreen: no je to síla když se někomu z pár písmenek dokáže tak moc zvednout žalůdek hold asi ňákej přespříliš funkční dávící reflex ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@smurfka nikdo neni sprosty? kdyz se mam posra..?aha, nechce s emi, prootze nez jste prisly vy dve, bylo to tu fajn.

• Citovat
  • Upravit
3931
30.4.14 13:45
@dojinek píše:
@klarushka já musím jen souhlasit. Vůbec nechci řešit Bartošovou rozhodla se tak snad jí je lépe. Ale všude se řeší chudák Ivetka chudák Rychtář.
A jediné co stále postrádám nějaký soucit se strojvedoucím, který přijde do práce a odchází z práce jako ten co někoho přejel a ikdyž to jeho vina nebyla bude s tím žít celý život. Já osobně bych se asi zhroutila a skončila na psychině taky a proč? Protože jedna ---- neměla nic lepšího na práci než si lehnout na koleje. A teď klidně do mě já to snesu.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
@KackaDoup píše:
@smurfka nikdo neni sprosty? kdyz se mam posra..?aha, nechce s emi, prootze nez jste prisly vy dve, bylo to tu fajn.

To byla reakce na tvého blinkacího smajla pod mou větou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@klarushka píše: :mrgreen: no je to síla když se někomu z pár písmenek dokáže tak moc zvednout žalůdek hold asi ňákej přespříliš funkční dávící reflex ;)

neboj..já podobné myšlenky jako ty vyjádřila na fb a jsem strašně necitelný člověk, který nemá uctu k mrtvým a nikdy jsem asi o nikoho nepřišla a bla bla bla.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3931
30.4.14 13:46
@KackaDoup píše:

bavím se normálně ale není to pro mě člověk hodný úcty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.4.14 13:47
@klarushka píše:
anstaryi to smutný ale rozhodně to nebyla bezvýchodná situace hodná sebevraždy…

Vis ja jsem mela starch strasny strach…a potom co se stalo…to radeji nepsat…jsem sahla po lecich…chodila jsem na psychiatrii kde mi prave rikali ze to bude dobry…jak mjze byt neco dobreho kdyz jsem skoro denne zachranovala svou matku? Antidepresiva me trosku drzeli nad vodou ale to je tak vse. A nedaji se brat jen tak jak si clovek vzpomene…rodina rekla ze nechce se mnou mit nic spolecnyho…co potom…? Vydrzela jsem to do 16 a to sem mela uz od skolky…samozrejme ze to nebyla spravna cesta ale ja si to tenkrat myslela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 13:47

@klarushka to je uplne jedno na co to byla reakce…bylo to sproste…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak