Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mysis píše:
Je to dobre jsem rada protoze clovek si uvedomi ze to byla pitomost ale musi vcasikdyz je to tezke…ale nebutrebuji litost nebo tak jen jsem chtela popsat jak k tomu vetsinou dochazi a co se tyka IB mela s tim problemy uz kdysi davno a asi nejspise cely jeji zivot byl tak nejak naruseny dokonce jsem nekde cetla ze mela alkoholiky i v rodine…no..
Hele já tě rozhodně nelituju to se neboj
jen si myslím že je dobře že si přežila a dostala se z toho marastu ![]()
@dojinek píše:
A jediné co stále postrádám nějaký soucit se strojvedoucím, který přijde do práce a odchází z práce jako ten co někoho přejel a ikdyž to jeho vina nebyla bude s tím žít celý život.
Já toto říkala hned včera, když jsem to slyšela. Že si někdo chce vzít život, je jeho věc, ale hrozně mi vadí, když tím ohrozí životy někoho dalšího. Jednak ten strojvedoucí, přesně jak říkáš, z toho může mít trauma na celý život, ač je jasné, že nemohl vůbec nic, ale třeba pořád uvidí ten pohled, jak najíždí do ženské. Pak ten vlak plný dětí mohl vykolejit, nebo jen prudce zabrzdit, děti se poranit… Asi se nedá čekat, že psychicky nemocný člověk uvažuje tak daleko, aby promyslel následky, ale pokud to plánovala několik dní.. No, píšu to ne proto, abych „kopala do mrtvoly“, IB je mi lidsky líto, ale je mi líto i toho strojvůdce, který si nemohl vybrat.
@74paja píše:
A kdo z nás ji viděl někde chlastat, že z ní děláme alkoholičku? Já na těch pár posledních videích vidím spíš člověka, který prodělal nějakou lehkou mrtvici nebo nějaké krvácení do mozku. Hrozně špatně artikulovala a vypadalo to přesně jako u lidí po mrtvici.
Když už se ptáš, tak chlastat jsem ji neviděla. Ale viděla jsem videa, jak odjížděla s Macurou do Itálie, pak měla pořad snad na Barandově?, kde taky mluvila dost z cesty a její pěvecké vystoupení s Martuccim na Staromáku? taky stálo za to. Takže si troufám tvrdit, že nejen chlastala, ale taky zobala, co se dalo. Na léčení byla min jednou.
Nebylo dobré znamení, jak tak hodně zhubla. Zdravou stravou a cvičením to nebylo, takže nejspíš brala oblbováky a nejedla.
Rychtář ji dorazil, ale ona byla ztracená dávno před ním.
@74paja píše:
A kdo z nás ji viděl někde chlastat, že z ní děláme alkoholičku? Já na těch pár posledních videích vidím spíš člověka, který prodělal nějakou lehkou mrtvici nebo nějaké krvácení do mozku. Hrozně špatně artikulovala a vypadalo to přesně jako u lidí po mrtvici.
jednu dobu se přece spekulovalo, že má nádor na mozku, že to našli v itálii v nemocnici, ale jeslti to spíš nebyl kec, ale já bych tomu věřila.
Mě včera úplně bavil rozhovor na nově, to mě přišlo poodobný jak s Kramným, taky divadýlko před tv a skoro bez emocí. K tomu dopisu mi tam to datum přišlo dopisovaný. ![]()
@EvaG píše:
Mě včera úplně bavil rozhovor na nově, to mě přišlo poodobný jak s Kramným, taky divadýlko před tv a skoro bez emocí. K tomu dopisu mi tam to datum přišlo dopisovaný.
Přesně, mi to datum přišlo napsaný úplně jinou fixou. Apropo, policie sebere dopis určený panu maželovi, ale velký A4 papír nenajdou? Podle mne to Rychtář načmáral sám, aby měl co ukazovat mediím.
@74paja celý mě to přišlo včera od něj jako komedie a tvoření alibi ![]()
@brisco píše:
Pokud teda je možné věřit, tomu, co se psalo, tak Štaidl jí nabízel, že splatí ten barák, když ho přepíše na Artura. Bylo to ještě v době kdy byl Artur s ní.
Možná odmítala jeho pomoc, kdo ví. Finanční stránku věci jsem nemyslela.
Spíš podporu jejího léčení a nějaké zastání. Ale je možné, že i to odmítala, to se potom těžko něco řeší.
Otec mých dětí by se mě zastal, i kdybychom už nebyli spolu. ![]()
Mohl se nějak vyjádřit v médiích, ale byla mu ukradená. Matka jeho syna. Teď, když už jí není pomoci, mají někteří spoustu řečí, jak byla špatná matka. A jaký je otec? Fakt škoda slov.
![]()
@EvaG Je to jen můj osobní dojem. Ale on na mě působil, jako když má radost z toho, jak ona chátrá. Čím na tom byla hůř, on se víc a víc pýřil, živil se jí, jak upír. Zaj jen podle mne jí k té sebevraždě vyhecoval on, buď už nějakou fyzickou nakládačkou nebo psychickým terorem. Jak s tím papírem vyběhl před dům, tak mi to opravdu přišlo, jako kdyby to napsal sám. Nepřeložený, obrovský papír A4, který policajti nenajdou, ale on během chvilky…
No, ja si pamatuju, jak byli lednu u zubare, ze se tam nejak resila analgosedace, ale doktori to v jejim pripade odmitli, protoze zobala sama doma nekontolovane nejaky leky.
Ze pila bylo dobre videt v ty kauze z Italie, tzv. Cucicek.
Je to hrozné at to byl Muk, spisovatelka Monnyová a ted bartošová tak je to šílené takové osobnosti a takový konec.
@KackaDoup píše:
@mojmira to s evubec nevi jestli nechtene, spis to byla sebevrazda taky…videla jsem dokument o tom..
myslím, že to bylo nechtěně, že nechtěl čekat, až se zvednou závory
@EvaG píše:
Je to hrozné at to byl Muk, spisovatelka Monnyová a ted bartošová tak je to šílené takové osobnosti a takový konec.
trošku rodíl když někoho zabijou a když se někdo zabije sám.. ![]()
presne tak