Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cmochy píše:
Já to neviděla? Co se přeřekla???![]()
![]()
Na Rychtáře:" Chtěla bych vám položit otázku, která se pokládá lehce. Pardon nepokládá lehce
![]()
@klarushka
taky mam dojem, ze se zni za chvili stane mucednice…jako lito mi ji bylo, kdyz jsem videla posledni obrazky a hlavne jejiho manzela Pepka Rychtare. Bylo jasne, jak to u nich asi chodi. na drunou stranu ona si ho vybrala, ona nekolilrat zdrhla z leceni a ona mela svuj osud ve svych rukach.
Strojvudce a deti je mi take lito. O Arturovi jsem uz psala, tohle si nezaslouzil, musi to byt strasne.
@Kaczenka píše:
Na Rychtáře:" Chtěla bych vám položit otázku, která se pokládá lehce. Pardon nepokládá lehce![]()
Aj
![]()
@Mišela1 píše:
no jak si to vůbec mohla dovolit hodit se pod vlak co?
taková nehoráznost…panebože![]()
Příspěvek upraven 30.04.14 v 12:46
No a to že možná zničila člověku kterej jí přejel život nehoráznost není? A to že malý děti který jeli tím vlakem na výlet seděli 3 HOD. zavřený ve vlaku páč se magmazel rozhodla veřejně zabít aby jí každej litoval to taky není nehoráznost co? Né pardón ona to byla hrozná tragédie ![]()
@jaaaaaana píše:
@klarushkataky mam dojem, ze se zni za chvili stane mucednice…jako lito mi ji bylo, kdyz jsem videla posledni obrazky a hlavne jejiho manzela Pepka Rychtare. Bylo jasne, jak to u nich asi chodi. na drunou stranu ona si ho vybrala, ona nekolilrat zdrhla z leceni a ona mela svuj osud ve svych rukach.
Strojvudce a deti je mi take lito. O Arturovi jsem uz psala, tohle si nezaslouzil, musi to byt strasne.
Přesně tak ona si za to jak na tom byla mhla sama vždyť jí přece partnery nevybíral bulvár ale vybrala si je sama. Chlast jí taky nekoupil bulvár ale ona sama. Z léčebny jí taky bulvár neodvedl ale odešla sama. Ano chápu že jí to moc po psych. stránce nepřidávao že se propírá ale hold když se vystavovala tak co čekala?
@jaaaaaana píše:
@klarushkataky mam dojem, ze se zni za chvili stane mucednice…jako lito mi ji bylo, kdyz jsem videla posledni obrazky a hlavne jejiho manzela Pepka Rychtare. Bylo jasne, jak to u nich asi chodi. na drunou stranu ona si ho vybrala, ona nekolilrat zdrhla z leceni a ona mela svuj osud ve svych rukach.
Tobě bylo líto Rychtáře?
Né fakt to myslíš vážně?
Podle me mela psychicke problemy uz davno co chkdila s tim…no nevzpomenu si jak se jmenuje. Ten se zabil (nechtene) na lrejezdu ve stejny den jako ona. Od te doby se to s ni tahlo…prasky…delrese…alkohol…pokusy o sebevrazdu…kazdej chlap desnej. Ale zase nadruhku stranu tyhle lroblemy mela moje mama jeste donedavna. Vim co dovede chlast…clovek dela silene veci…ona uz ani nepremyslela a tez kdyz nsem ji navrhla leceni byla jsem svi..ne co ji chce strcit nekam do blazince a na odvikacku. Hazela po me veci byla nepricetna…fjrt jecela ze spani ze ji nekdo bije. Nekolikrat jsem ji zachranovala zivot. Ona sice svuj boj vyhrala ona prohrala a vsadila bych se ze kdyz se zabila na Rychtarovo narozeniny mhsela ho kpravdu nenavidet. Vzdyt i ten pitomec sel pozovat na kolejiste. Mimochodem ten vlak tam nemjsel projizdet s temi detmi a nimdo je nenutil je na to koukat. Takhle bysme mohli nadavat i dalsim lidem co verejne pachaji sebevrazdy ![]()
@klarushka píše:
No a to že možná zničila člověku kterej jí přejel život nehoráznost není? A to že malý děti který jeli tím vlakem na výlet seděli 3 HOD. zavřený ve vlaku páč se magmazel rozhodla veřejně zabít aby jí každej litoval to taky není nehoráznost co? Né pardón ona to byla hrozná tragédie
Není místo pro lítost ale pro respekt, bylo to její rozhodnutí ať bylo jakékoliv. Nikdo nemá právo ji soudit a my tady už vůbec ne.
Už jsem to psala dřív, každý musíme začít u sebe, nikdo nežije bez chyb ale pořád jsme plný rad co by měl ten druhý
.
Pan strojvůdce se dostal do nelehké situace jako každý kdo zažije smrt v přímém přenosu, bude potřebovat hodně síly a snad ho rodina podpoří
.
Taky jsem jednou seděla ve vlaku který přejel člověka, museli jsme čekat, nic jiného se nedalo dělat.
@Kelsey píše:
Tobě bylo líto Rychtáře?Né fakt to myslíš vážně?
Rozumis psanemu textu? ![]()
Rychtare mi opravdu lito nebylo. Lito mi bylo bartosovy, ze mela Rychtare.
@Mišela1 píše:
Není místo pro lítost ale pro respekt, bylo to její rozhodnutí ať bylo jakékoliv. Nikdo nemá právo ji soudit a my tady už vůbec ne.
Už jsem to psala dřív, každý musíme začít u sebe, nikdo nežije bez chyb ale pořád jsme plný rad co by měl ten druhý.
Pan strojvůdce se dostal do nelehké situace jako každý kdo zažije smrt v přímém přenosu, bude potřebovat hodně síly a snad ho rodina podpoří.
Taky jsem jednou seděla ve vlaku který přejel člověka, museli jsme čekat, nic jiného se nedalo dělat.
respekt za to že skočila pod vlak a zabila se veřejně? to teda nevím
myslím si že víc respektu si zaslouží člověk terej to když už udělá v ústraní. Pán strojvedoucí se dostal do nelehké situace protože ona ctěla bejt středem vesmíru až do konce t už mi vůbec nepříjde hodnorespektu ![]()
@Mišela1 píše:
Už jsem to psala dřív, každý musíme začít u sebe, nikdo nežije bez chyb ale pořád jsme plný rad co by měl ten druhý.
Pan strojvůdce se dostal do nelehké situace jako každý kdo zažije smrt v přímém přenosu, bude potřebovat hodně síly a snad ho rodina podpoří.
Taky jsem jednou seděla ve vlaku který přejel člověka, museli jsme čekat, nic jiného se nedalo dělat. [/citace
Jeji situaci zname jen z medii takze opravdu nemjzeme soudit clovka co o nem pisou nekde v bulvaru a polovina toho neni pravda…kdo nezazil alkoholismus co dovede je tezke pak nekoho soudit. Snad je ji tam lepe
@klarushka píše:
respekt za to že skočila pod vlak a . Epbila se veřejně? to teda nevímmyslím si že víc respektu si zaslouží člověk terej to když už udělá v ústraní. Pán strojvedoucí se dostal do nelehké situace protože ona ctěla bejt středem vesmíru až do konce t už mi vůbec nepříjde hodnorespektu
Treba to brala tak ze vlak je njrychlejsi smrt…prasky ji predtim nepomohli…
@Mišela1 píše:
Tak spis nez respekt mi prijde na miste ta litost.
@Mysis píše:
Treba to brala tak ze vlak je njrychlejsi smrt…prasky ji predtim nepomohli…
No a nebo tak že proč sebou nestáhnou ještě další lidi a neodejít s pompou? hele do hlavy jí neviděl fakt nikdo…