Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Presne tak, ukazovat svetu vzkaz pro syna mi prijde dost pres caru. Je to magor! Takova velmi intimni vec. Byt Arturem, vezmu ho necim po hlave.
@maminka189 je to zruda pochopte to, vidite ten jeho ksicht? vy mu neco verite? ze byl na ni na verejnosti hodny…ale to delaji vsechny tyhle typy…tohle je cista zruda…
@KackaDoup Mám na to stejný názor…Možná jí něčím nadopoval…To ukáže dnešní pitva.Ach jo chudák Iveta, je mi jí tak líto…
@KackaDoup asi jo. Vypadá a chová se jak psychouš
Neupřímnej, prostě hnusák - tyran ![]()
@maminka189
proc by asi tento clovek chtel, aby se lecila…on potreboval aby byla pernamentne mimo…on potreboval aby bulvar mel praci, mel o cem psat…penize, penize…je to nasilnik agresor a manipulator…a zruda
@lujziana dyt psala ze se ho boji, ze ma zle oci…volala o pomoc…jo jen jednou ji chtel zlomit ruku…buhvi co vsechno bylo…
Hned po propuštění se nechal synem odvézt na patologii do vinohradské nemocnice. „Táta chce být s ní, tak ho tam vezu, je na tom špatně a chce být u ní,“ prozradil jeho syn Honza.
To si dělá srandu? ![]()
Jak vcera sel na ty koleje…s obecenstvem…neverila jsem mu nic!!!tam nebylo nic, to byla jen komedie..mozna vztek ze uz nebude mit cim vydelavat…to mozna jedine…komedie s Bohnicema..aby se nereklo…ja mu neverim NIC!!
@maminka189 píše:
Hned po propuštění se nechal synem odvézt na patologii do vinohradské nemocnice. „Táta chce být s ní, tak ho tam vezu, je na tom špatně a chce být u ní,“ prozradil jeho syn Honza.To si dělá srandu?
komedie…paklize nema v sobe cit a tak, muze predvadet toto, normalni clovek by to nedal..hraji komedii, jeste citi ze maji sanci na slusne penizky..me je zle
@KackaDoup je to herec!
ještě jak brečel na těch kolejích
hrozná faleš. Fuuuuuuj ![]()
@maminka189 jj, bůh ví kuli čemu se snažil ronit slzy ![]()
Příspěvek upraven 30.04.14 v 09:50