Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ShadowHunter píše:
![]()
já kecy Rychtáře nestihla, protože bych ho uškrtila přes obrazovku
Buď ráda, šetříš si nervy.
@brumdinka píše:
já to mám teda puštěný jako kulisu, ale to je fakt neskutečný![]()
…ted´začně ten mediální kolotoč
už jen všechny ty reportáže v jejím rodišti dokonce i tady u nás u hrobu Sepešiho
a už se rozjížděj spekulace
ach jo kdyby jí už radši dali všichni pokoj…
to vůbec nechápu, proč do toho ještě tahají toto ![]()
@madeto píše:
@kozisek dělala jsem 14 let u ČD, konkrétně jízda a tam se toho nasbírá bohužel
smrťáky? táta dělal celý život strojvedoucího a žádného..naštěstí…nezažil ![]()
@meringa píše:
Buď ráda, šetříš si nervy.
jdu na to cígo, fuj je mi zle.
Jeste jak se rozciluje ze mu sebrali ten dopis. Je to dukazni material a vse se musi prosetrit. Ja mam taky z brachova dopisu jen kopii. Original nam policajti odmitli vydat… ja verim ze je ji dobre. Neumela s tim vsim bojovat a tohle bylo pro ni jedina cesta ven. Tve dusi uz jen klid a mir Ivetko.
@Mrs. S Záleží, kdo byl zřizovatel pohřbu. Pokud Rychtář tak má na urnu právo jen on stejně tak na volbu obřadu atd
@ShadowHunter píše:
jdu na to cígo, fuj je mi zle.
pouštím si na youtube její staré písničky a bohužel i tam se najdou ubožáci, kteří si neodpustí napsat zcela idiotský komentář ![]()
@Reyne píše:
pouštím si na youtube její staré písničky a bohužel i tam se najdou ubožáci, kteří si neodpustí napsat zcela idiotský komentář
Holt IQ na bodu mrazu no
![]()
@kozisek píše:
smrťáky? táta dělal celý život strojvedoucího a žádného..naštěstí…nezažil
Tak to měl opravdu velké štěstí, já měla jen 4(za celou dobu),ale známá měla v jednom týdnu 3 ![]()
@kozisek my jdem zitra na pohreb maminy kamaradce. Tsky skoncila pred tydnem pod vlakem. Je to zas nejak moc ![]()
@ShadowHunter píše:![]()
![]()
![]()
to je mi líto
![]()
![]()
Me taky… byl to sok. Nikdo to nechape. Ale uz je se svou holcickou. ![]()
@mejdylko píše:
Me taky… byl to sok. Nikdo to nechape. Ale uz je se svou holcickou.
přišla o dítě?
Tak snad jí bude země lehká a bude se svým andílkem. ![]()
@ShadowHunter no pravda je, že ta láska byla zřejmě jednostranná - mezi nimi byl spíše pracovní a kamarádský vztah…on měl jinou a měl s ní syna (resp.ten se narodil pár měsíců po jeho smrti)…ale to je jedno všechno je to už historie a jak to opravdu bylo ví jen ti, jež se to týkalo…