Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
29.4.14 22:19

@kristy84 stací tu stanici nezapínat…

• Citovat
  • Upravit
2353

@Mrs. S Nejsem si tím jistá, ale nemá v dědění vždycky přednost dítě a pak až partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@kristy84 píše: Úplně hrozný mi taky přijde, jak dneska Nova ukazovala záběry přikryté Ivety na kolejích :( To je fakt totální hnus, co televize udělá pro sledovanost :(

Oni jsou schopni s kamerou vlézt i pod plachtu. Troufám si předvídat, že ještě přituhne. Minimálně v tom, že odchytnou někoho, kdo o tom, kdo to viděl co z ní zbylo, bude vyprávět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.4.14 22:20
@terinka4444 píše:
kecá, neměl, je to vyšinutý magor, jak jí měl v Itálii, vesele zásoboval média fotkama a videama z jejího šílenýho období. Milující člověk toho druhého chrání. Tenhle jí měl taky pro svou slávu.

jsem to před tím nějak nesledovala, vždycky mi stačil jenom nějaký titulek na netu a litovala jsem jí.

• Citovat
  • Upravit
2528
29.4.14 22:20
@St. Estephe píše:
@madeto No az tak naplno jsem to nechtela psat. Pry se strojvedouci vyjadril ve smyslu, ze to bylo v zatacce a jeji umysl byl naprosto jasny.

no asi jsem to napsala dost tvrdě, ale kdybych si připouštěla každého smrtáka co jsem v práci měla, tak už jsem nejspíš v cvokhausu, proto se omlouvám jestli jsem se někoho dotkla nebo pohoršila a raději dobrou noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.4.14 22:21

@barca93 Pokud vím tak ne. Mě když umřela máma bylo mi 14) tak všechen můj majetek dostal otec. A já do dnes neviděla ani korunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S

@barca93 nevím zdá se mi že to je fifty fitty

• Citovat
  • Upravit
35545
@Burj Chalifa píše:
Oni jsou schopni s kamerou vlézt i pod plachtu. Troufám si předvídat, že ještě přituhne. Minimálně v tom, že odchytnou někoho, kdo o tom, kdo to viděl co z ní zbylo, bude vyprávět.

To si myslím také, že toho nakonec vyšťourají mnohem více :(

Já se tedy upřímně přiznám, že vůbec nevím, kdo je takový Macura…Rychtáře znám až skrz tu svatbu, kdo byl do té doby také nevím, ale má takový chladný pohled :| Jsem tenkrát nechápala, proč si ho tak narychlo brala. chjo :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Burj Chalifa píše:
On byl vždy vkusně zdrženlivý ve výrocích k IB. Má úroveň a noblesu. Ještě, že ho kluk má.

tak to podepisuju…
aspon jeden relativně normální dospělý který kluka podrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Mrs. S píše:
@barca93 nevím zdá se mi že to je fifty fitty

pokud nebyla předmanželská smlouva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.4.14 22:22

@Burj Chalifa Už jsou i fotky aa záběry nepřikryté Ivety :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180

Nebude boj, Staidl už dávno zaplatil za barák hypotéku pid podmínkou, že se napíše na Artura a peněz po Ivete nezbylo moc, spíš nic než málo
Rychtar se vrátí k ex manželce
Na dopisu pro Artura je to datum jiným písmem, nezdá se vám?
A k reakci Rychtare na smrt manželky, když někdo žije s takto nemocným člověkem, tak je s tou smrtí už dopředu smířen, že to pak ani nepřekvapí…mám otce alkoholika, který běžně vyhrožuje sebevraždou a přesto, že ho miluju, tak kdyby teď umřel, tak mi snad ani slza neukapne a vím, že mu je už lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
@Dueliola píše:
Teď ze sebe dělají solidní novináře, přitom se otřeli o IB v Zeleném Raoulovi a trochu i nedávno v jednom rozhovoru. Škoda slov.
Klid duším všech zoufalců. :andel:Příspěvek upraven 29.04.14 v 22:18

ale no tak co se týká Zelenýho raula, tak to je uplně jinej žánr něco jako ve státech Simpsnovi, kdo tam nebyl jako by neexistoval :) a vždy je to legrace, rozhodně nic čím by chtěl někdo někomu ublížit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 22:23
@maminka189 píše:
@Burj Chalifa Už jsou i fotky aa záběry nepřikryté Ivety :poblion:

No já to zatím jen předvídám. Pokud jsou a někdo to pustil ven, tak je to dobytek. Už s ohledem na rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
29.4.14 22:23

@maminka189 A stejne si to spousta lidi prohledne a oni to vedi. Porad dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí