Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1429
29.4.14 22:23

Jenom jsem tu zahlídla diskuzi, mám potřebu napsat to, že je mi Ivety fakt líto jak dopadla. Měla takovou kariéru, osobní život, pak se jí to nějak pomrvilo, ale byla to nějaká osobnost. A nevím jak je to dlouho, co měla tu krizi (s Macurou), tak na Nově byly,,informace" o tom všem a,,exluzivní rozhovory" a jak Macura je nejlepší a Iveta nula a Nova měla půl večerních zpráv o tomto všem a pak Rychtář a všechno. Iveta z toho všeho nakonec spáchala sebevraždu, je to prostě hrozný, ať by to byl kdokoliv a mě v Ulici naběhla zpráva, že Iveta Bartošová spáchala sebevraždu a že EXLUZIVNÍ zprávy dávají :poblion:
Za to na Primě mě fakt překvapili, že dali celej pořad o Ivetě (já jsem vůbec netušila že byla tak výborná zpěvačka, že natočila tolik hitů :nevim: jako je mě 22, ale co si ze svého života pamatuji, tak vím jenom to jak byla,,hrozná" :roll: Když jsem viděla tu reportáž tak opravdu BUĎ JÍ ZEMĚ LEHKÁ!!
Podle mě byla v životě výborná zpěvačka a nezasloužila si tokový smutný konec :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.4.14 22:23
@madeto píše:
no asi jsem to napsala dost tvrdě, ale kdybych si připouštěla každého smrtáka co jsem v práci měla, tak už jsem nejspíš v cvokhausu, proto se omlouvám jestli jsem se někoho dotkla nebo pohoršila a raději dobrou noc :kytka:

kde děláš? říkali, že i hasiči měli „dost“, musel to být hrozný pohled…fakt nikdy nepochopím, co jí vedlo zrovna k tomuto konci :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.4.14 22:24

@Burj Chalifa Fotil to někdo z toho vlaku a poslal to do tn.cz a ta to samozdřejmně zveřejnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
29.4.14 22:24

@Burj Chalifa což pochybuji že byla pan Rychtář jí nadopoval prášky pak alkoholem a jeli na radnici :poblion:

• Citovat
  • Upravit
8151
29.4.14 22:25

@kozisek tipla bych že na patolce… kamarádka tam dělá a vyjadřování mi připadá stejné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
29.4.14 22:26

Za poslední dobu už toho musela mít dost. Vždy byla asi labilnější, k tomu alkohol v kombinaci s léky, potom ty její šílený partneři a poslední ránu jí dal dle mého Rychtář. Neznám ho, ani jsem ty články o nich nečetla, ale ten člověk je pro mě mega hajzl a to, že to udělala v den jeho narozenin o něčem vypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504

Snad nafotili jen tu plachtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@maminka189 píše:
@Burj Chalifa Už jsou i fotky aa záběry nepřikryté Ivety :poblion:

To jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
29.4.14 22:27

Je mi líto Artura, byla to jeho maminka.
Je mi líto i toho strojvedoucího.
Zajímalo by mě, co si myslí Darina Nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 22:27
@Tereza1986 píše:
To jako fakt?

Tomu snad ani nevěřím. Přístup na místo měla jen Policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.4.14 22:28

@Tereza1986 Bohužel ano…Když umřel Paul Walker tak na netu také byli fotky jak jeho auto hoří a ohořelého těla…Je to hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.4.14 22:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.4.14 22:30

@Burj Chalifa Bohužel i lidi z vlaku který ji srazil/přejel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.4.14 22:31

Fotky odkryté Ivety jsou z dálky, a není na nich nic vidět. Máte to na Tn.cz , kde jinde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 22:31
@maminka189 píše:
@Burj Chalifa http://tn.nova.cz/…-desivy.html

Uf. Naštěstí tam není nic moc vidět. Ale hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí