Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@madeto Já jsem nikdy žádného člověka posrážce z vlakem neviděla a doufám, že ani nikdy neuvidím. Nevím jak člověk vypadá pokud ho vlak srazí (u přejetí to je jasné)
Mrzímě, že jí nikdo nepomohl. Měla okolo sebe lidi, který ji stahovali dolů-viz Richtář. Vsadim se, že teď bude bojovat o barák a zbytek peněz co jí zbyli.Snad aspoň sepsala závěť aby dostal ho..o
@jananovakova2 Z toho je mi taky na zvracení!!!Jak vůbec mohl ukázat dopis mámy pro syna
On je zrůda ![]()
@Cosmos píše: Štaidl byl teď taky v TV?
Nene, ale Rychtář to říkal, že před chvílí s ním mluvil po telefonu.
Já teda neslyšela, že by ho chtěl do péče. Nebylo to spíš na to, že Rychtář chce veřejný obřad a Štaidl ne? A kvůli tomu že na něj pošle právníky? ![]()
@Cosmos píše: Štaidl byl teď taky v TV?
ne, to je inteligentní člověk na úrovni, který v soukromí pomáhá svému synovi. Nepotřebuje pseudoslávu ![]()
@terinka4444 píše:
ne, to je inteligentní člověk na úrovni, který v soukromí pomáhá svému synovi. Nepotřebuje pseudoslávu
On byl vždy vkusně zdrženlivý ve výrocích k IB. Má úroveň a noblesu. Ještě, že ho kluk má.
Co se to poslední dobou děje? Kramný chodí s kytkou na hrob, včera Jonák s kytkou na hrob, dneska Rychtář… ![]()
@St. Estephe měla si pry lehnout
a fíru taky lituju i když za nic nemůže, stejně to už bude ten co přejel Bartošovou
@madeto píše:
Super, to bude fraška ve finále tam naběhne Macura a dají si po hubě
ten jí měl zřejmě skutečně rád a dělá to co asi každý, kdo skutečně truchlí. Nese.re se neustále do medií. Svoje k tomu řekl v jednom videu a víc nic.
@Burj Chalifa píše:
On byl vždy vkusně zdrženlivý ve výrocích k IB. Má úroveň a noblesu. Ještě, že ho kluk má.
jo, máš pravdu, ještě že ho má.
Novotný to snad nééééééé. Idnes na ní parazituje…a co dělá on???
![]()
Nova se snad zblaznila, to bude celej vecer vysilat o smrti IB?
@St. Estephe píše:
@madeto No, to zalezi na mechanismu narazu, zda skonci pod vozy nebo vedle nich. Potom okolni teren a tak. Ona zrejme vstoupila celne pred nej. Mimochodem, zrovna Elephant? Jeste jednou lituji strojvedouciho… Meli by na jeji jmeno ulozit informacni embargo.