Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak na Nově dává Rychtář rozhovor, to je fakt vrchol, ten má žaludek.
Rychtář je v televizi
Připomíná mi toho chlapa jak je obviněný z vraždy manželky a holčičky v Egyptě.
@Sibyla0 píše:
Na dopise je datum 25. 4. 2014
Však média spekulují, že to nejspíš plánovala několik dní dopředu.
Upřímně, kdo ví, jestli je ten dopis pravý. (V rukách toho blázna.)
Tak toho chlapa nechápu… Do teď jsem se fakt vyjadřovat nechtěla. Mě asi zabít manžel tak nemluvím s nikým… natož s médii ![]()
@Lithien píše:
Tak toho chlapa nechápu… Do teď jsem se fakt vyjadřovat nechtěla. Mě asi zabít manžel tak nemluvím s nikým… natož s médii
hlavně když jim nejdřív sprostě nadává a pak okamžitě dává rozhovory ![]()
Rychtář je herec…nejdříve hrozná hysterická scéna, že za vše může bulvár a pak vystoupí v TV, jak pokládá květiny na koleje.
@terinka4444 píše:
Tak na Nově dává Rychtář rozhovor, to je fakt vrchol, ten má žaludek.
Popravdě řečeno, u něho bych se divila spíš, kdyby nebyl v médiích od rána do večera ![]()
Když jsem viděla v TV upoutávku na…eh…sorry já to normálně nesleduj, co je to ten jejich pořad - PRÁSK?.., že bude celý o ní, tak jsem si pomyslela v duchu: no, ten ***** už tam bude snad živě. No a bum, fakt už dává rozhovory.
(chybí mi zde zvracecí smajlík)
Příspěvek upraven 29.04.14 v 21:53
Hold boužel..od první závislosti se to s ní vezlo a když člověk nemá dobrou podporu z rodiny popř. od okolí tak se z toho sám nevyhrabe…nevím zda za to může rychtář a zda ty sms jak hodně jsou pravdivé, protože nemocní člověk píše a říka většinou věci o kterých si myslí že jsou pravdivé tak jak je říka, ale nemusí tak doopravdy být pravdivé..musí být hrozné vidět svůj dům a syna naposled, zabřít za sebou dveře a vědět že už tu za hodinu nebudu…nevím co se ji motalo v hlavě, ale muselo to být šílené..jednu podobnou zkušenost mám, ale daného člověka podržela rodina a je snad ok…já sama mám psychické problémy (proto anonym) ale prozatím je to jen ve stadiu že uvažují co by bylo kdybych odsud odešla, ale nemám na to odvahu a doufám že bude líp..boužel prozatím je huř a huř a odvaha k psychologovi chybí..vím že asi by nebyla podpora od rodiny není komu se svěřit možna i iveta se neměla komu se svěřit…
By mě zajímalo koho si vezmou teď na paškal media
@jenjdukolem
je tu ![]()
Fuj z toho člověka je mi fakt jako špatně teda… Příživník jeden… ![]()