Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
29.4.14 20:59

@jaaaaaana teď by tam měla skočit druhá exekuce, je tam příkaz k prodeji nemovitosti a nějak nevidím důvod proč by měl pan štaidl bojovat o dům, pochopila bych kdyby v něm kluk prožil spokojené dětství, měl vzpomínky apod. ale to asi nebude tento případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
29.4.14 21:02

…když jsem dneska zapla po obědě net a vykoukla na seznamu její fotka, jsem si první říkala, že to není možné…

Bohužel je.
Ať byla jakákoliv…pořád to byla máma, máma syna, který už vlastně mámu nemá…

Byla to krásná ženská…přeju jí klid aspoň teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.4.14 21:04

Jeden z mála rozumných článků… klid její duši…

http://www.reflex.cz/…se-psem.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.4.14 21:06
@Lizzi píše:
Nevím, jestli to tu už někdo nepsal, ale mně je líto hlavně toho strojvedoucího a pasažérů ve vlaku. To je taková sobeckost lehnout si pod vlak a ještě pod osobák! Bratr je strojvedoucí a říkal, že ti chlapi, co se jim to stane, se z toho hroutí.. Jsou to chlapi jak hory, otcové od rodin a takhle mají „na svědomí“ životy lidí, aniž by za to mohli.. To se nemohla třeba zastřelit, podřezat si žíly, utopit se nebo polknout prášky? Taky se mohla oběsit.. Prostě „hvězda“ až do konce..
Pokud někomu přijde příspěvek morbidní, tak se omlouvám, ale musela jsem to ze sebe dostat..Příspěvek upraven 29.04.14 v 19:44

To máš bohužel pravdu :( také mě to napadlo, že ten člověk to bude vidět už do smrti, chjo. Nečekala bych, že zvolí tuto cestu. :(

Jinak fakt nechápu diskusi, je to strašná lidská tragédie, jsem z toho celé odpoledne hotová. Ať byla, jaká byla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
29.4.14 21:07

@anickadomnik Já si myslím, že ten dům měl pro Ivetu Bartošovou velkou cenu, i když třeba citové hodnoty. A vzhledem k datu a příležitosti, kdy ukončila svůj život, myslím si, že spoustu věcí měla vymyšlených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 21:08

Burj chalifa:Tvrdit, že přece takový člověk si má především pomoci sám, je nesmyslné. To budete tvrdit pouze do doby, než s něčím podobným budete na vlastní kůži přímo konfrontováni. Existují výjimky, ale většinou si člověk trpící problémy, jaké měla Iveta Bartošová, neporadí sám. Nejde to. Nemá na to odvahu, sílu a někdy ani žádné praktické možnosti. Lidé trpící depresemi se většinou nakonec v jistý moment pokusí o sebevraždu, aby se své bolesti konečně definitivně zbavili

• Citovat
  • Upravit
8151
29.4.14 21:09

@Gituš o tom nechci polemizovat jen nějak nevidím tu citovou hodnotu kterou by měl dům mít pro pana štaidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
29.4.14 21:10
@brumdinka píše:
Jeden z mála rozumných článků… klid její duši…http://www.reflex.cz/…se-psem.html
…možná blbost…

kdybych měla za svého partnera člověka, jako Iveta (nemocný, v depresích, nepodařené návraty v kariéře), kdy bych viděla, co dokáže bulvár a co dělají, píšou…a opravdu toho člověka, milovala, záleželo by mi na něm…asi bych odjela uplně pryč. Klidně mimo republiku, někam pryč od médií, bulváru a všeho tady…Jak píšou v reflexu.

Nějak mi přijde, že jemu to bylop jedno, že se jen zviditělnoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.4.14 21:10

Škoda, že nezůstala na té psychiatrii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
29.4.14 21:13

@anickadomnik tak pro staidla tezko, ale pro artura…ale treba o nej po tom bsem nebude stat. Nicmene mi slo o to, zda sepsala v tomto smyslu zavet. Vzhledem k tomu, ze to zrejme promyslela, tak je to mozne. Ta ctvrtka'by asi pravne relevantni moc nebyla.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.4.14 21:14

http://tn.nova.cz/…ratelum.html?…
:,( jestli je tohle pravda…

• Citovat
  • Upravit
8151
29.4.14 21:17

@jaaaaaana no já si právě myslím že ani pro artura to žádnou emocion. cenu mít nebude, přeci jen on tam zrovna šťastné a spokojené dětství neprožil, myslím že je rád tam kde je teď. Ta čtvrtka právně relevantní není určitě, absolutně netuším jestli třeba neměla s rychtářem sepsanou předmanželskou smlouvu, kdyby ano mohl být třeba artur jediným dědicem :nevim: těch proměnných je tam hodně, já bych jako podstatné viděla že kluk je zajištěný, vyrůstá ve stabilním prostředí bez ohledu na to zda něco zdědí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 21:17

Je sakra videt ze s tim stale chtela neco delat!!

• Citovat
  • Upravit
3368
29.4.14 21:18

@anickadomnik Myslím si, že miluje svého syna a taky si myslím, že syn o dům bude stát.

Upřímně řečeno, když čtu ty věci, co prohlašuje Novotný, tak je mi z toho opravdu na zvracení. Je to něco neskutečného: http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 21:18

Jak vy vite ze nikdy nebyli se synem stastni…me to hlava nebere, jasnovidky, vy jste snima zily?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak