Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
29.4.14 19:39
@jdukolem píše:
ano.. a proto se musím chovat stejně?
bulvárně? jako ti co kupují blesk a podobné „poživatiny“?
tomu snad, při svém IQ - a já se domnívám, že nízké rozhodně není, ani na vteřinu nevěříš..
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
36504
29.4.14 19:39
@KackaDoup píše:
@Burj Chalifa co je nam do tech lidi co si zitra pujdsou koupit bulvar? my to asi nebudeme…

Doufám, předpokládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
29.4.14 19:40

@jdukolem No tak myslím, že tady se o Ivetě Bartošové diskutuje slušně zkus se podívat na facebook, hnusné vtipy a diskuse kolem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 19:42
@madeto píše:
@jdukolem No tak myslím, že tady se o Ivetě Bartošové diskutuje slušně zkus se podívat na facebook, hnusné vtipy a diskuse kolem :poblion:

Tady to nijak nevybočuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
29.4.14 19:42

Co psala Iveta v tom dopise? Nestihla jsem to :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.4.14 19:43

Nevím, jestli to tu už někdo nepsal, ale mně je líto hlavně toho strojvedoucího a pasažérů ve vlaku. To je taková sobeckost lehnout si pod vlak a ještě pod osobák! Bratr je strojvedoucí a říkal, že ti chlapi, co se jim to stane, se z toho hroutí.. Jsou to chlapi jak hory, otcové od rodin a takhle mají „na svědomí“ životy lidí, aniž by za to mohli.. To se nemohla třeba zastřelit, podřezat si žíly, utopit se nebo polknout prášky? Taky se mohla oběsit.. Prostě „hvězda“ až do konce..
Pokud někomu přijde příspěvek morbidní, tak se omlouvám, ale musela jsem to ze sebe dostat..

Příspěvek upraven 29.04.14 v 19:44

• Citovat
  • Upravit
49159
@madeto píše:
@jdukolem No tak myslím, že tady se o Ivetě Bartošové diskutuje slušně zkus se podívat na facebook, hnusné vtipy a diskuse kolem :poblion:

děkuji nechci..mě to stačilo přečíst zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347

Ač nebyla šálkem mé kávy to jak se propíral její život ze všech stran, bylo mi jí už jen líto. Tohle by se dít nemělo. Ať je jí lehko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
29.4.14 19:48
  • Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
29.4.14 19:48

Myslim, ze od toho, aby tu usmernovali diskuzi jsou tu admini.
Mne je neskutecne lito Artura, zvlast po tom, co jsem slysela v radiu, ze byl i na miste nehody. To'si snad nezaslouzil. S mamou asi zazil zajimave kousky, ktere byly az takove, ze ho odebrala socialka a prevela jeho otci. Jeho matka ani kvuli nemu nedokazala se sebou neco udelat. A dnesni den je toho vseho korunou. Nevim, co to musi udelat s takovym klukem, kdyz jede za mamou, ktera skocila pod vlak.
Bartosovy mi jinak bylo lito, byla v posledni dobe jak telo bez duse.

• Citovat
  • Upravit
5724
29.4.14 19:49

Ivety je mi moc líto. Neměla jsem ráda její písničky, nebo hlas, ale je mi jí neskutečně líto LIDSKY. Byla to nešťastná žena a máma syna, o kterého „přišla“, byl jí odebrán v době, kdy nikoho jiného neměla. Tam myslím její problémy začaly.

Když čtu zprávy, které posílala svým přátelům, že se bála Rychtáře, a chtěla od něj odejít, mrazí mě z toho. Ten člověk jí k tomu psychicky i fyzicky dohnal. Je to hrozné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.4.14 19:52

Taky je mě Ivety líto, a hlavně zase z toho bude divadlo- tím myslím, že budou o tom pořád kecat, jak už vidím a rozebírat všechno možné… jakoby nestačilo říct jednou co se stalo projevit lítost a konec.
Chudák její kluk, když musí všechno poslouchat, ty spekulace atd.. Mě by nenapadlo, když někdo zemře, rozebírat co to bylo za člověka.. Tak bu(ď je mi to líto a přeju umřímnou soustrast a nebo mlčím..
Přece nejde projevit lítost a pak hned ji začít rozebirat- pomlouvat

Příspěvek upraven 29.04.14 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 19:52
@Cosmos píše:
Ivety je mi moc líto. Neměla jsem ráda její písničky, nebo hlas, ale je mi jí neskutečně líto LIDSKY. Byla to nešťastná žena a máma syna, o kterého „přišla“, byl jí odebrán v době, kdy nikoho jiného neměla. Tam myslím její problémy začaly.Když čtu zprávy, které posílala svým přátelům, že se bála Rychtáře, a chtěla od něj odejít, mrazí mě z toho. Ten člověk jí k tomu psychicky i fyzicky dohnal. Je to hrozné. :(

Tak to, že šel Artur k tátovi bylo naprosto nutné pro to, aby se kluk z mámy nezbláznil. Odebrání dětí je vždy špatnou vizitkou matek. Táta se stará o kluka vzorně. S mámou by skončil v blázinci taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.4.14 19:53

@Lizzi upřímně, taky mě to napadlo.
Ale být v takovým stavu, ve kterém byla ona, moc o takových věcech nepřemýšlích :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.4.14 19:53
@Lizzi píše:
Nevím, jestli to tu už někdo nepsal, ale mně je líto hlavně toho strojvedoucího a pasažérů ve vlaku. To je taková sobeckost lehnout si pod vlak a ještě pod osobák! Bratr je strojvedoucí a říkal, že ti chlapi, co se jim to stane, se z toho hroutí.. Jsou to chlapi jak hory, otcové od rodin a takhle mají „na svědomí“ životy lidí, aniž by za to mohli.. To se nemohla třeba zastřelit, podřezat si žíly, utopit se nebo polknout prášky? Taky se mohla oběsit.. Prostě „hvězda“ až do konce..
Pokud někomu přijde příspěvek morbidní, tak se omlouvám, ale musela jsem to ze sebe dostat..Příspěvek upraven 29.04.14 v 19:44

Zkus někdy cítit takovou bolest na duši, že se nemůžeš už ani nadechnout, bude ti jedno, jak se to stane, hlavně, že bude od té trýzně klid.
Strojvedoucího je mi líto, není to jednoduché ani pro něj, ale jakkoli obviňovat oběť je naprosto mimo.
Pokaždé způsobíš někomu bolest, když se zabiješ doma, tak tomu, kdo tě najde, ale to člověka prostě nezajímá, ten stav musí být a je prostě šílený. To člověk, kter ý se s tím přímo nikdy nesetkal asi nikdy nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí