Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
29.4.14 17:55

@mejdylko mamka má v nose :pankac: škoda no, mohla se ti ještě podepsat na podprdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
29.4.14 17:55

Jenby mezajimalo, kolik z vas co ji odsuzujete jste prozily alespon desetinu toho co ona. Ja se nedivim ze to tak dopadlo, je mi lito rodiny. Ji uz snad bude dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 17:56

@radkka promin prosim..ja se nekoukla na nick :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7538
29.4.14 17:56

Holky to se to řeší i tu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 17:57

Kdyz zvedal dnes telefony tak byl pry agresivni…to o necem svedci…milujici clovek po smrti nejmilejsiho cloveka asi nebude agresivni…ze se zhroutil? to zahraju klidne taky

• Citovat
  • Upravit
7257
29.4.14 17:58

Ivety je mi moc líto, shodou okolností jsem byla dnes kousek od místa tragedie. Myslím, že se měla léčit, to byla největší chyba, že odešla z nemocnic na revers.
Podle mě za to Rychtář ale nemůže. Je pruďas, cholerik, ale rozhodně nemůže za její excesy. Vždyť všichni chlapi kvůli tomu od ní zdrhli! Tak proč se vina svaluje jen na Rychtáře?
Je to ale lidská tragedie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.4.14 17:58
@Mišalí píše:
Holky to se to řeší i tu? :roll:

tak téma se jmenuje Iveta Bartošová, tak je to v celku nasnadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
29.4.14 18:00

@Blešík ja doufala, ze aspon tady se to resit nebude. Je mi ji fakt lito :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
29.4.14 18:01

Ač je to pro mě cizí člověk, kterého jsem nikdy osobně neviděla, hodně mě to zasáhlo a to hlavně z toho důvodu, že i když to byl člověk psychicky labilní, alkoholik, tak to především byla MÁMA! toho kluka je mi hrozně líto, o to víc, že její smrt se ted bude dlouho řešit ve všech médiích a on to bude muset prožívat zas a znovu…přeji mu hodně sil, hlavně at na maminku vzpomíná v dobrém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
29.4.14 18:01

@Blešík mám černou, tam by bylo prd vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
29.4.14 18:02

Upřímnou soustrast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 18:05

Každý je strůjcem svého osudu, do velké míry. IB byla vždy jen marketingový produkt, nic jiného než průměrně hezky zpívat neuměla. Neodešla včas do ústraní v momentu, kdy už o nějaké kariéře ani zpěvu nebyla řeč. Začala se prodávat bulváru, ráda a dobrovolně, později už jen lacině a zbytečně. Ani vlastní dítě jí nebylo silnou motivací změnit svůj život plný prášků a pití, střídání divných chlápků. Kluka je mi líto hodně, je mu 17 a tolik už toho zažil, tolikrát se musel za mámu stydět. Ještě, že má slušnýho a rozumnýho tátu, který mu bude oporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446

@Blešík @mejdylko to je hloupé si z toho teď dělat legraci :( :(

@mejdylko píše:
@Blešík mám černou, tam by bylo prd vidět :D
@spiky01 píše:
Jenby mezajimalo, kolik z vas co ji odsuzujete jste prozily alespon desetinu toho co ona. Ja se nedivim ze to tak dopadlo, je mi lito rodiny. Ji uz snad bude dobre
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804

Kdyby nebylo médií, tak o Ivetě Bartošové nikdo neví. A žádná diskuze by neexistovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 18:06
@Cmochy píše:

Iveta byla prostě labilní člověk závislý snad na všem co se dalo spolknout nebo vypít. Skočit pod vlak bylo její rozhodnutí, nikdo ji nestrčil, takže za to nikdo kromě jí samotné nemůže.

A toto je tragedia dnesnej doby. Budeme tak dlho pokusat, provokovat, sikanovat, az clovek nakoniec nieco prevedie, a v tom momente si my umyjeme ruky, ze to bolo „jeho slobodne rozhodnutie“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí