Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, taky jsem v šoku…minulý týden o ní někdo říkal, že si něco udělá, a už je to tu…dověděla jsem se to ve 13h, říkal to kolega…
Ten Rychtář, ten asi bude vyvádět…
Pamatuju si, jak měla u nás koncert, když byla s Pomejem…podepsala mi CD, a já jí řekla „Hodně štěstí“.Odpověděla jen „Děkuju“.
tak snad už je jí líp..
Achjoo… ze zpráv mám tak všelijaký pocity. No každopádně je už se svým miláčkem Sepéšim a má konečně klid. ![]()
Už tomu lze rozumět no, proč takhle a proč zrovna dnes. Myslím, že tím řekla vše to, co nemohla léta vyslovit.
http://www.super.cz/…epesiho.html
@momi33 píše:
Ahoj, taky jsem v šoku…minulý týden o ní někdo říkal, že si něco udělá, a už je to tu…dověděla jsem se to ve 13h, říkal to kolega…
Ten Rychtář, ten asi bude vyvádět…
Pamatuju si, jak měla u nás koncert, když byla s Pomejem…podepsala mi CD, a já jí řekla „Hodně štěstí“.Odpověděla jen „Děkuju“.
tak snad už je jí líp..
nebylo to v Horní Bříze?? taky jsem tam byla, když byla s Pomejem a taky mám od ní CD podepsané, hrozné, nedokážu si představit co se v ní muselo odehrávat, že už nedokázala se jinak vymanit od toho tyrana, nevěřím mu nic, prý nechala dopis na rozloučenou Rychtářovi, ale nic se údajně nenašlo, asi tam popsala pravdu a on to sebral a dělá jakoby nic
@Cmochy Ano, bylo to její a jenom její rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že odmítala léčbu, tak by se nejspíš ke stejnému výsledku dopracovala i tak, jen později. Na druhou stranu vozíčkáři se snažíš nabídnout bezbariérovou trasu, chřipkounovi postel a čaj s citrónem a psychicky nemocnému člověku klid. A není to jen vizitka našeho bulváru, ale i naší společnosti. To že je mezi náma tolik lidí, co nacházejí potěšení v excesech nemocného natolik, že jim to stálo za kupování bulvárních plátků, je hodně smutná vizitka ![]()
Byla to jen otázka času. Sama se do bulváru tlačila, pak na něj dojela. Klukovi zničila dětství. Každý je odpovědný za svůj život a ona si ho takto zařídila.
Všem, kdo odsuzujete zoufalé lidi, alkoholiky…nemocné…přeju hodně lásky a porozumění, které nemáte pro trpící.
Nečetla jsem diskusi, nemůžu v souvislosti s takovou tragédií číst destruktivní odsudky, ke kterým nemám slov, hyenismus to není…je to ještě o hodně horší
Příspěvek upraven 29.04.14 v 17:55
@Blešík my jeli v pátek kolem Uhříněvsi a máma povídá ze srandy: Hele nestavíme se za Ivetkou? A já: Pch! A mamka: Jsem jí viděla v televizi, bych se nedivila, kdyby to brzy zapíchla… mnoo. Máma je asi věštkyně.
http://youtu.be/UX-tc2V8IM0
http://youtu.be/cxWV9iZTZRg
Snad už mají klid a Svobodu Lásku Světlo
![]()
Je mi jí líto, už můžu popřát jen klid a pokoj její duši. Hodně síly a upřímnou soustrast Arturovi.
A Rychtářovi…raději nepsat
Chudák ženská, ten hajzl Rychtář ju stáhnul až na úplný dno. Co tím asi chtěla říct, když to udělala v den jeho narozenin, nikdy si ho neměla brát, byl to začátek jejího konce, ale kdoví čím ju k té svatbě přinutil. Všechny bulváry tomu taky moc nepomohly, zvlášt když do nich nemohla říct to co sama chtěla, ale to co chtěl Rychtář. Je mi špatně z názorů některých lidí, co mají z její smrti jepičí radost, vždyt „bartoška“ byla taky člověk, nemohla za to, že její pan manžel na ni a především na sebe chtěl pořád strhávat pozornost a dělal z ní šaška před celým národem. Není divu že už to nemohla unest, každej kdo takhle ukončí život tím chce něco říct. Je mi líto, že jí nemohl nebo už nestihl nikdo pomoct. Je jí škoda, byla to pěkná baba s krásným hlasem, snad už má ted pokoj. Čest její památce
I když jsem něco takového čekala už vloni
, byl to i pro mě šok, úplně se mi z té informace udělalo špatně
.
Net jsem zaplý neměla, jen jsem si šla pustit zprávy na Nově v 17h, kt. vidím málokdy a ejhle, hrůza.
Je to tragédie, je mi líto jí, jak dopadla, pro co se rozhodla
a jejího syna, který si to za ní vybírá spoustu let a ještě bude. Rychtáře ani trochu.
Doufám, že až se bulvár namlsá, což teď bude opravdu hojné období, tak se dostaví klid, hlavně pro toho jejího syna. Je dobré, že se o něj stará jeho otec. Bůh ví, jak ho to všechno poznamená do budoucna, až bude dospělý.