Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27261
29.4.14 18:08
@Bábi Zlopočasná píše:
A toto je tragedia dnesnej doby. Budeme tak dlho pokusat, provokovat, sikanovat, az clovek nakoniec nieco prevedie, a v tom momente si my umyjeme ruky, ze to bolo „jeho slobodne rozhodnutie“.

Asi jsem tvůj příspěvek nepochopila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
29.4.14 18:08

@AninaEli já jsem nezaznamenala, že bych si ze smrti Ivety dělala legraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
29.4.14 18:09

Hééé, a už je to tady… za chvíli nás uzamknou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.4.14 18:11
@Burj Chalifa píše:
Každý je strůjcem svého osudu, do velké míry. IB byla vždy jen marketingový produkt, nic jiného než průměrně hezky zpívat neuměla. Neodešla včas do ústraní v momentu, kdy už o nějaké kariéře ani zpěvu nebyla řeč. Začala se prodávat bulváru, ráda a dobrovolně, později už jen lacině a zbytečně. Ani vlastní dítě jí nebylo silnou motivací změnit svůj život plný prášků a pití, střídání divných chlápků. Kluka je mi líto hodně, je mu 17 a tolik už toho zažil, tolikrát se musel za mámu stydět. Ještě, že má slušnýho a rozumnýho tátu, který mu bude oporou.

Souhlas. Někde jsem četla vyjádření Goldy, že Artur si s ní hodně užil. Bezvědomí, otravy..
Ale je mi jí opravdu moc líto a Artura také..Nechápu, proč se nestáhla včas ze scény a nežila normální život. Novinářům by byla za chvíli uplně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
29.4.14 18:12

@Burj Chalifa že to tak všechno dobře víte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 18:13
@jannina1 píše:
Souhlas. Někde jsem četla vyjádření Goldy, že Artur si s ní hodně užil. Bezvědomí, otravy..
Ale je mi jí opravdu moc líto a Artura také..Nechápu, proč se nestáhla včas ze scény a nežila normální život. Novinářům by byla za chvíli uplně fuk.

Je mi jí taky líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169

@Bábi Zlopočasná přesně tak, přišlo to, o co se se léta bulvární plátky snaží. je to hnus, bartošovou jsem neznala, soudit ji jako většina lidí? mám na to právo? nemám. nemá jej nikdo. chudák její kluk, to mě napadlo jako první. ale pokud je někdo nemocný, psychicky vyčerpaný, pod tlakem všech lidí kolem..? máte představu, co je deprese? já ano, ne z vlastní zkušenosti, ale má nejbližší kamarádka jimi trpí a někdy je příšerně těžké je přestát. každý by si měl zamést před vlastním prahem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 18:16
@simonka07 píše:
@Bábi Zlopočasná přesně tak, přišlo to, o co se se léta bulvární plátky snaží. je to hnus, bartošovou jsem neznala, soudit ji jako většina lidí? mám na to právo? nemám. nemá jej nikdo. chudák její kluk, to mě napadlo jako první. ale pokud je někdo nemocný, psychicky vyčerpaný, pod tlakem všech lidí kolem..? máte představu, co je deprese? já ano, ne z vlastní zkušenosti, ale má nejbližší kamarádka jimi trpí a někdy je příšerně těžké je přestát. každý by si měl zamést před vlastním prahem…

Měla se jít léčit. Deprese ani alkoholismus není na samoléčbu. Měla se stáhnout do ústraní a nedržet se bulváru jako h---o košile. Za svůj osud prostě v nějaké míře neseme odpovědnost. Nejsme jen pasívní příjemci toho, co nám život přinese - nejsme násilím provdány, opíjeny, neléčeny, není nám bráněno žít civilní život. Na těchto věcech se IB svým postojem prostě podílela.

Příspěvek upraven 29.04.14 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
29.4.14 18:17

Mám dojem, že se do ústraní stáhnout neuměla, natož žít normální život.
Co je pro nás nepochopitelné, pro ní bylo normální. Prostě jsme každý nějaký.
Dívala jsem se na novinky pod články ze zajímavosti, jestli tam bude diskuze k článku, naštěstí se mi tam nic neukazuje. Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
29.4.14 18:18

@Burj Chalifa Tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
29.4.14 18:20

@Burj Chalifa vždyť se léčila.. nejen ambulantně. kde vidíte něco o tom, že za to nenese zodpovědnost.. nejste si vědoma, co bulvár dokáže? nevíte, čím trpěla, já také ne.. tak nevěřte všemu co někde slyšíte. stáhnout se do ústraní? proč neměla pokračovat v tom, co ji bavilo? proč? toto nemá smysl, nedalo mi to a reagovala jsem, ale s tím je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 18:21
@Cmochy píše:
Asi jsem tvůj příspěvek nepochopila… :think:

Uz ma serie ako tu vsetci tvrdia ze nieco ako ovplyvnovanie neexistuje. Existuje a funguje. O to ucinnejsie, ze na to nikto neveri.
Asi by som Teba ani k malinkemu priestupku nedohnala. Ale podvedenu zhrdenu manzelku mozem ukecat aby prepichala gumy na aute tomu sviniarovi, a zodpovedna bude len ona, aj ked sa ten napad uliahol v mojej hlave a dobry tyzden som to do nej meldovala. A ked mam „dobry material“ ukecam ho aj do samovrazdy.

Napriklad http://www.cas.sk/…a-laska.html

Ale myslim ze som uz raz citala o podobnom skrate aj slovenskeho dievcata, ked ju sikanovali spoluziaci, len to uz neviem najst. Okolie ovplyvnuje ludi viac ako velmi. Aj napriek tomu, ze vsetci deklaruju ze „normalny clovek“ sa rozhoduje sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.4.14 18:22

@Burj Chalifa - za svůj život v plné míře neseme zodpovědnost a jaký si ho IB vybrala a žila je jenom její věc.

Já opravdu nechápu kde berete právo ji tady soudit, posudzovat, odsuzovat…kdo jste? Nechte jí být, každý by měl začít u sebe a s pokorou :srdce:

Příspěvek upraven 29.04.14 v 18:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 18:25

@Janha jj jasnovidka…staci ji co si precte

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie