Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
29.4.14 14:38

@jaaaaaana @KackaDoup jj, taky jsem toho názoru, a bohužel Ti co ted budou veřejně truchlit a očekávat soucit, jsou ti nejhorší. Myslím, že by spiše měli zpytovat svědomí, ale na to jsou to dost velký hyeny…
Samožř. je mi líto těch co jí chtěli pomoci a bohužel nebylo v jejich moci to dokončit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
29.4.14 14:38

@KackaDoup Ale já to nemyslela, že za to mohla ona, jen to prostě bylo dost otravné, myslím i pro ni a proto se divím, že to neudělala už dřív, byl to skoro jak hon na čarodějnici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
29.4.14 14:40

@boball Tak tomu říkám kvalifikovaný úsudek  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
29.4.14 14:42

@honeymoney A co jako myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
29.4.14 14:44
@erenza píše:
S člověkem, co si sám vezme život, nemám žádné slitování, ať už je jakýkoli. Ale co mě fakt dokáže vytočit, že to kvůli nějaký sebevraždě musí odnést nevinní lidé. Viz strojvedoucí, který už to do smrti bude mít před očima, jako spousty řidičů, co takhle přejeli lidi, co jim skočili pod auta, bus, metro. Když už se chci zabít, proč proboha k tomu mít obecenstvo a zničit psychicky život dalším lidem. :pocitac:
Ivetu jsem nikdy neprožívala, zpívat uměla, to jo. Jako mladá byla fakt pěkná holka, ale život s ní zatočil a ona to neustála. Poslední dobou jsem ji brala jen jako hit bulváru, vždycky na sebe uměla upozornit a ještě líp to uměl její nový manžel. No teď už je po všem, ona v klidu a my se akorát tak můžeme koukat na tu mediální masáž, která jen tak neustane, protože pan Rychtář se postará o to, aby byl na výsluní co nejdéle, i bez své ženy. Někdo prostě chce být vidět za každou cenu. :nevim:

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.4.14 14:47

Protože ten psychicky nemocný člověk má dost starostí sám se sebou a těžko ho v tom jeho stresu a bolesti napadne, že může ublížit jiným, tím, že zabije sebe. Zdravě uvažujícího člověka to někdy taky nemusí trknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.4.14 14:49
@Lakynka píše:
Jo a lidi do komentářů dávají např. tohle : http://ekonomika.sme.sk/…abijeme.html

Ja teda nevím, ale je to hrozně zajimavej rozhovor. :nevim: a úplně jsem na toho floutka změnila názor. Netušila jsem, že je tak chytrej, protože se o něj ani o podobný lidi nezajímam. Zajímavý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
29.4.14 14:58

Je mi to líto co se stalo, nikdy jsem to nějak neřešila, ale zabila ji media a její manžel. Měla jsem husí kůži když jsem to četla, snad je ji už líp :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.4.14 15:03

Je mě to líto, že nenašla sílu se s tím životem poprat.Snad najde klid tam nahoře a země jí bude lehká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
29.4.14 15:04

Me tato zprava nijak nezasahla, uprimne, cekala jsem takovy konec mnohem driv.. byla z ni troska, vetsine uz jen pro smich diky bulvaru, navic mit po boku takovyho sr..e jako je Rychtar.. sebevrazdu neuznavam, ale nedivim se ji, proste nejvic zoufaly cin zoufale nemocneho cloveka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
29.4.14 15:11

Mě je jí líto, ale ještě víc líto mi je chudáka pana strojvedoucího. :zed: Když už se člověk potřebuje zabít, měl by to udělat, tak aby tim co nejmíň zničil život ostatním. Jinak tvrdit, že jí zabil bulvár je blbost. Ona začala chlastat ne bulvár, ten jí k tomu jenom dopomohl a hlavně ruku na srdce, kdo si ani jednou o ní neotevřel aspoň jeden článek? Já ač bulvár nevyhledávám a nekupuju, tak nuda v práci dělá svoje… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
29.4.14 15:13

Raději nebudu psát co si o tom všem myslím :

http://tn.nova.cz/…rtosove.html

ale přece jenom jenom to napíšu: je nechutné, jak se media dokáží přiživovat na neštěstí druhých.. nemají v sobě kousek lidskosti.. jedním slovem hyeny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.4.14 15:13

Teď jsem otevřela net a zírám na to s pusou otevřenou, tohle mě skutečně dostalo. :,( :,( Fakt jsem to nečekala, nevěřila bych, že to někdy udělá doopravdy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
29.4.14 15:31

Dovolím si svůj názor:
Sebevraždu Bartošové jsem čekala už tak před půl rokem. Ve chvíli kdy Rychtář řekl, že jí dožene do léčebny a nestalo se tak, tak to bylo jasný jak to skončí, resp. ŽE to skončí.
Ale vinit z toho bulvár? To ne. Bulvár se přiživuje, parazituje, ale NEZPŮSOBUJE SMRT! :roll: To už by tady nebyla žádná celebrita kdyby se měli všichni zabíjet když o nich bulvár napíše hnusy. :roll:

Iveta byla prostě labilní člověk závislý snad na všem co se dalo spolknout nebo vypít. Skočit pod vlak bylo její rozhodnutí, nikdo ji nestrčil, takže za to nikdo kromě jí samotné nemůže.

Jedině by se dalo vyčíst jejímu manželovi, že věděl jak je na tom fyzicky i psychicky, ale nevěnoval jí dostatek správné péče, nebyl důsledný.

Ale vinit bulvár z něčí smrti? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
29.4.14 15:38

Na tom posledním videu u rybníka vypadala hrozně utrápená…Navíc měla částečně ochrnutou tu tvář, bylo vidět, že se jí špatně mluví. Psali, že se tomu doktoři diví, že z jejich strany je vše v pořádku, ale já myslím, že možná něco zvrtali a nechtěli to přiznat. Pro ni je ale schopnost mluvit ( zpívat ) její obživou. Možná si myslela, že se to už nezlepší a byla to poslední kapka…Co mě taky v tom videu zarazilo je chování Rychtáře k ní a její viditelný strach z něho. Je to tam hmatatelně znát, i když ne přímo. Lidé znalí psychologie a nonverb. komunikace to tam ale museli taky vyčíst…Je mi jí opravdu líto, hon bulváru, využívaná partnery, alkoholismus, neschopnost se dostat zpět v kariéře…Snad ten Artur jí alespoň dělal radost. Teď to ale bude pro něj hodně těžké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí