Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
29.4.14 13:44
  • Citovat
  • Upravit
1349

Bude jí teď lépe. Jen Artura je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707

Už se mi k tomu nechce moc vyjadřovat, snad jen poslední věc. Zdravej člověk to nikdy nepochopí. Nezastavam se alkoholiku, co chlastaji jen tak, ale ona zřejmě chlastala, aby si ulevila od psychický bolesti. Psychická bolest a nemoc jako taková je asi nejhorší věc. Nikdo tomu dotyčnému nerozumí, snaží se mu pomoc a on se ne a ne napravit. Ale ono to někdy nejde. Teta je na antidepresivech asi třináct let. Stačilo pár, pro někoho banálních, podnětů a byla na dne. Do nedávna jsem to nechápala ani ja. Myslela jsem si, ze je prostě člověku smutno a nechce se smát a nic dělat. Ale omyl. A to mě postihlo pouze,, poporodni blues,,. Myslela jsem, ze je semnou konec. Ze umíram. Ze se musím snad zabít jinak ta bolest neprejde. Protože můžu vám říct, ze to byla taková vnitřní bolest, jakou jsem nikdy nezažila. Naštěstí jsem sebrala odvahu a zbytek rozumu a zavolala mamce která okamžitě přijela a pořád jsme si o všem ppvidaly, o každým pocitu, kterej na me zrovna leze, každou myšlenku. Měla jsem hroznej strach, že se to rozjede v deprese, že me odvezou do ústavu, seberou mi malýho. Prostě v hlavě se v tu dobu člověku honí tolik věci. A jak říkám bylo to jen malý poporodni blues ale naprosto me paralyzovalo. Naštěstí za dva týdny jsem byla v cajku díky malymu. Naštěstí se ta depka netýkala jeho ale toho, že chvilku před porodem mi na rakovinu umřel taťka. Pak následoval akutní císař. A když to všechno přišlo k sobě srazilo mě to. To, že jsem se mohla starat o malýho mi pomohlo. Co potom člověk jako byla ona? Ani si nechci představit, jak musela uvnitř trpět a nikdo ji nepomohl protože to prostě nešlo. Jako rakovina. Není vidět a rozezere všechno. Prostě zdravej člověk ač dělá, že všechno chápe a všemu rozumí, nemůže absolutně soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.4.14 13:46

@ivik21 jsem tím jen chtěla říct, že nám nenáleží soudit, kdo za její smrt může nebo nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
29.4.14 13:46

Jsem si vzpomněla na tento článek
http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
29.4.14 13:47
@mejdylko píše:
ona už žádnej majetek nemá, prý je vše v exekuci. On jí pekelně zadlužil a barák už jí chtěli sebrat.

to možná bylo to poslední, co ji k tomu vedlo. Je mi jí nesmírně líto :,( :,(

Sice jsem jí už v posledních letech moc nemusela, ale zpívala krásně a… je mi jí opravdu líto :,(

Škoda, že se nechtěla léčit a dala na manžela, že se vyléčí sama doma jen s léčitelem. Jenže on závislý člověk rád uvěří bludům o samoléčbě a pod., hlavně, že bude u zdroje doma a nikdo po něm nic nebude chtít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.4.14 13:48
@Terrinka93 píše:
Už se mi k tomu nechce moc vyjadřovat, snad jen poslední věc. Zdravej člověk to nikdy nepochopí. Nezastavam se alkoholiku, co chlastaji jen tak, ale ona zřejmě chlastala, aby si ulevila od psychický bolesti. Psychická bolest a nemoc jako taková je asi nejhorší věc. Nikdo tomu dotyčnému nerozumí, snaží se mu pomoc a on se ne a ne napravit. Ale ono to někdy nejde. Teta je na antidepresivech asi třináct let. Stačilo pár, pro někoho banálních, podnětů a byla na dne. Do nedávna jsem to nechápala ani ja. Myslela jsem si, ze je prostě člověku smutno a nechce se smát a nic dělat. Ale omyl. A to mě postihlo pouze,, poporodni blues,,. Myslela jsem, ze je semnou konec. Ze umíram. Ze se musím snad zabít jinak ta bolest neprejde. Protože můžu vám říct, ze to byla taková vnitřní bolest, jakou jsem nikdy nezažila. Naštěstí jsem sebrala odvahu a zbytek rozumu a zavolala mamce která okamžitě přijela a pořád jsme si o všem ppvidaly, o každým pocitu, kterej na me zrovna leze, každou myšlenku. Měla jsem hroznej strach, že se to rozjede v deprese, že me odvezou do ústavu, seberou mi malýho. Prostě v hlavě se v tu dobu člověku honí tolik věci. A jak říkám bylo to jen malý poporodni blues ale naprosto me paralyzovalo. Naštěstí za dva týdny jsem byla v cajku díky malymu. Naštěstí se ta depka netýkala jeho ale toho, že chvilku před porodem mi na rakovinu umřel taťka. Pak následoval akutní císař. A když to všechno přišlo k sobě srazilo mě to. To, že jsem se mohla starat o malýho mi pomohlo. Co potom člověk jako byla ona? Ani si nechci představit, jak musela uvnitř trpět a nikdo ji nepomohl protože to prostě nešlo. Jako rakovina. Není vidět a rozezere všechno. Prostě zdravej člověk ač dělá, že všechno chápe a všemu rozumí, nemůže absolutně soudit.

Kdo SKUTEČNOU depresi nepoznal na vlastní kůži anebo u velmi blízkých osob, nemá absolutně právo soudit. Napsalas to hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.4.14 13:50
@barca93 píše:
Nechápu, proč píšou, že je to Bartošová, když dál v článku napíšou, že zatím neví, jestli se jedná o muže nebo ženu :zed: :zed: :zed:

Protože tyhle clanky se vždycky aktualizuji zvrchu, a co bylo předtím napsano, uz se tam nechava. Proto co je vys by mělo platit (tedy vetsinou :) ).
Když si to prectes za hodinu a sjedes si nekam dolu, porad tam bude to, ze nevedi, zda se jedna o muze nebo zenu, ale uz to nebude aktualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
29.4.14 13:50

@lleennttiillkkaa Když by tvoje dítě bylo ve škole šikanováno, tak taky řekneš, že si za to mohlo samo? A vem si, že škola není bulvár, který tě denně ponižuje před celým národem, ne jen před spolužáky.
Argument o tom, že byla „hvězda“ neplatí, byla člověk, jako všichni my ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 13:51

Miluji chytre lidi, kteri vi vsechno nejlip, vi proc a co se presne stalo a co za to muze…nastesti uz se to nedozvime, protoze ta ktera to vedela uz tu neni.,jeji zivot jsem nezila neopovazjuji se ji soudit, a uz vubec ne dle toho co me predklada bulvar…musela bych tam byt s ní…kazdopadne uz ma od tech hyen klid…

• Citovat
  • Upravit
7974
29.4.14 13:51

@every.lee Pokud se dokážeš od někoho odpoutat jen tak, že ho úplně odsoudíš a zavrhneš, je to smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 13:52
@honeymoney píše:
@lleennttiillkkaa Když by tvoje dítě bylo ve škole šikanováno, tak taky řekneš, že si za to mohlo samo? A vem si, že škola není bulvár, který tě denně ponižuje před celým národem, ne jen před spolužáky.
Argument o tom, že byla „hvězda“ neplatí, byla člověk, jako všichni my ostatní.

hezky napsáno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
29.4.14 13:52

@Terrinka93 moc krásně jsi to napsala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 13:53
@farska píše:
Kdo SKUTEČNOU depresi nepoznal na vlastní kůži anebo u velmi blízkých osob, nemá absolutně právo soudit. Napsalas to hezky.
:srdce: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
2528
29.4.14 13:54
@maxik píše:
Jsem si vzpomněla na tento článek
http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…

je pravda, že jednu dobu na mě všude vykukovala Iveta Bartošová at jsemotevřela cokoliv, jak já to nesnášela, dokonce jsem si jednu dobu nekupovala žádné časopisy, jen kvůli ní a to jsem zrovna v tů dobu trávila neskutečné hodiny po doktorech v čekárnách :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí